Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkür ederi
Çok teşekkür ederim tatlım

E olsun madem kirmayalim
Ben yarin kac çıkarım bilmiyom bu ramazan hayal ettigim gibi hafif gecmiyo eşim günden gune eriyoadam yiyo bildigin ve zayifliyo ee daha fazla zayiflamak istemiyom deyip biseyler alip duruyo olan bağa oluyobunu hakittin

Mis kokular eşliğinde spor çok guzellll
Hemde nasil bayilirsin harika bide soyluyi
Ohhh supersin bebegim benim dinlenme günüm bir gun spor bir gun dinlenme yapiom ben
gunduz hoplamali degl zaten. Kol bacak ic bacak.karinnn vs
Simdi hopladm hemde jillianda ki bi kac hareket kendimde ekledm azar azar yaptim hepsinden 30 ar tane yeter herhalde. Hic yapmamaktan iyieur en azindan calistiriyorm

Sen dinlen benden snaa kahveeeeee

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(114)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(163)Buki_89:27+27+20+27+35+27

()htc71:

MOR TAKİM

(140)zuzuzuzu1234:80+60
(54)Senad:27+27
(163)SekerPancarii:63+100
(195)sarraf:45+70+80

(255)ParteMorall:45+30+100+80+27

PEMBE TAKİM:430
MOR TAKIM:484

SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.

İyi olmaz mi kiz zaten onemli olan duzenli yapmak hergun 15 20 dk bile çalışsan super bi gayfeni icerim hatın giz

İyi olmaz mi kiz zaten onemli olan duzenli yapmak hergun 15 20 dk bile çalışsan super bi gayfeni icerim hatın giz
Dimi azmi diye dusundm ama dogru az az yani sonucta o aletle ic baxak yapiorm yatarak nasil yani basen yapiorm yan nasl yaniyo bacaklarim sinavi 12 tane cekebildm nyeyse ama ayrica arka kok ve yere yatarak kolda calistm gobikte calistm artar gunden gune en iyisi esm gidince herseyden yapm boyle.

Ben ictim yaninda az findk fistk yidim hakettm ama dimi daha vardi tabakda biraktm mutfaga enerji verioms aslnda cok iyide kilo aldirmasaaaaa. Zaten her guzel sey kilo aldirio

Tabi canim duzenli olarak çalıştır bak farki goreceksin her hafta 2 er 3 er artir yaptıklarıni yeter ramazan icinde hem tatile de hazirlik olar
Ayy ben bugun cok yedim midem bulaniyo cok şişim kahve bile icesim yohhhevin icinde dolaniyom acik sindiriyim diye

(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>58,5
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>59.9

@sarraf 78.1=> 76.5
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=> 68
moonlii ? =>
edan18 61.5 =>58
ParteMoralll ? =>
Sekerpancarii 54.0=> 52.5

Ay nasil yazmisim turkce katili oldum yaaa yaza yaza hizlica telefondan yazip biseylerle ugrasiyorum ya bi bakiyorum kelimeler birbirine girmis

Valla bende sistim ama normal ya iftarda sisiyoo insan... yemegin ustune su erik kayisi kahve ictim ama midem kalkar pozisyonda deglm iyiyimmmmm
Ne yidin okadar

Yaa bende iftarda cok yemedim biraz köy yufkasi yedim fazla olarak ama sonra aburcubur yidim cokcanaaamidem bulananaca deli gibi eşime diyom almaaaaa

Yaa bende iftarda cok yemedim biraz köy yufkasi yedim fazla olarak ama sonra aburcubur yidim cokcanaaamidem bulananaca deli gibi eşime diyom almaaaaa
Valla biz almiyok iki gundur ohhhh anlastik esimle alma oyle sileeeer yimeeeee
Bugun esim msj atmis tatli aliyimmi istermisin diye taabi dedim beyim al yirim

tabi ki hayr bosver meyve al dedim hergun erik aliyo bitiriyoz hahahaha
Sonra bidaha msj atti bak eminmsn alsammi yoook dedm
Hafta sonlari iftarlar var kacamaklari oralara sakliyormmmm

Sağol bebeğimmm darısı sana inşallahhh

Kuzumm ilaç verdi mi doktor ne dedi
Arada gel merak ediyoruz seniiii allah kabul etsin okutugun kuran i şifa versin sana inşallahhhh

Ay listeye mi döncen sennnn
Evet ramazandan bir gun once kullanmaya başladım ilaclari allahtan ramazana denk geldi ilaclar kg aldirtacak die korkuyordum..evet canim donmek istiyorum 10kg veriyimde dr gitmeyi planliyoruz bu ara iyi degilim halim yok ilaclar halsizlik uyku hali veriyor ama allahtan mukavele sayesinde 14 saat ayaktayimm hareket halindeyimm..

Ayy bende diyom alma diye yogurt almaya diye gitti abur cubur almis gelmis dayanamadim gozum dondu yidim valla en iyisi evde olmamasi orucken dayanamiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…