- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.321
Çok teşekkür ederim tatlım☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(114)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(163)Buki_89:27+27+20+27+35+27
()htc71:
MOR TAKİM
()zuzuzuzu1234:
(54)Senad:27+27
(163)SekerPancarii:63+100
(195)sarraf:45+70+80
(255)ParteMorall:45+30+100+80+27
PEMBE TAKİM:430
MOR TAKIM:424
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
@zuzuzuzu1234 ekle canım sporlarını cumartesiden itibaren olanları
Bende bendeBen yaptım
Bende en son orta okulda görmüştüm
Ben yarin kac çıkarım bilmiyomE olsun madem kirmayalim
Hemde nasil bayilirsin harikaMis kokular eşliğinde spor çok guzellll
gunduz hoplamali degl zaten. Kol bacak ic bacak.karinnn vsOhhh supersin bebegimbenim dinlenme günüm bir gun spor bir gun dinlenme yapiom ben
İyi olmaz mi kiz zaten onemli olan duzenli yapmak hergun 15 20 dk bile çalışsan superHemde nasil bayilirsin harikabide soyluyi
gunduz hoplamali degl zaten. Kol bacak ic bacak.karinnn vs
Simdi hopladm hemde jillianda ki bi kac hareket kendimde ekledm azar azar yaptim hepsinden 30 ar tane yeter herhalde. Hic yapmamaktan iyieur en azindan calistiriyorm
Sen dinlen benden snaa kahveeeeee
Dimi azmi diye dusundm ama dogru az az yani sonucta o aletle ic baxak yapiorm yatarak nasil yani basen yapiorm yan nasl yaniyo bacaklarim sinavi 12 tane cekebildm nyeyse ama ayrica arka kok ve yere yatarak kolda calistm gobikte calistm artar gunden gune en iyisi esm gidince herseyden yapm boyle.İyi olmaz mi kiz zaten onemli olan duzenli yapmak hergun 15 20 dk bile çalışsan superbi gayfeni icerim hatın giz
Tabi canim duzenli olarak çalıştır bak farki goreceksin her hafta 2 er 3 er artir yaptıklarıni yeter ramazan icinde hem tatile de hazirlik olarDimi azmi diye dusundm ama dogru az az yani sonucta o aletle ic baxak yapiorm yatarak nasil yani basen yapiorm yan nasl yaniyo bacaklarim sinavi 12 tane cekebildm nyeyse ama ayrica arka kok ve yere yatarak kolda calistm gobikte calistm artar gunden gune en iyisi esm gidince herseyden yapm boyle.
Ben ictim yaninda az findk fistk yidim hakettm ama dimidaha vardi tabakda biraktm mutfaga enerji verioms aslnda cok iyide kilo aldirmasaaaaa. Zaten her guzel sey kilo aldirio
Ay nasil yazmisim turkce katili oldum yaaa yaza yaza hizlica telefondan yazip biseylerle ugrasiyorum ya bi bakiyorum kelimeler birbirine girmisTabi canim duzenli olarak çalıştır bak farki goreceksin her hafta 2 er 3 er artir yaptıklarıni yeter ramazan icinde hem tatile de hazirlik olar
Ayy ben bugun cok yedim midem bulaniyo cok şişimkahve bile icesim yohhh evin icinde dolaniyom acik sindiriyim diye
Yaa bende iftarda cok yemedim biraz köy yufkasi yedim fazla olarakAy nasil yazmisim turkce katili oldum yaaa yaza yaza hizlica telefondan yazip biseylerle ugrasiyorum ya bi bakiyorum kelimeler birbirine girmis
Valla bende sistim ama normal ya iftarda sisiyoo insan... yemegin ustune su erik kayisi kahve ictim ama midem kalkar pozisyonda deglm iyiyimmmmm
Ne yidin okadar
Valla biz almiyok iki gundur ohhhhYaa bende iftarda cok yemedim biraz köy yufkasi yedim fazla olarakama sonra aburcubur yidim cokcanaaa midem bulananaca deli gibi eşime diyom almaaaaa
Evet ramazandan bir gun once kullanmaya başladım ilaclari allahtan ramazana denk geldi ilaclar kg aldirtacak die korkuyordum..evet canim donmek istiyorum 10kg veriyimde dr gitmeyi planliyoruz bu ara iyi degilim halim yok ilaclar halsizlik uyku hali veriyor ama allahtan mukavele sayesinde 14 saat ayaktayimm hareket halindeyimm..Sağol bebeğimmm darısı sana inşallahhh
Kuzumm ilaç verdi mi doktor ne dedi
Arada gel merak ediyoruz seniiii allah kabul etsin okutugun kuran i şifa versin sana inşallahhhh
Ay listeye mi döncen sennnn
Ayy bende diyom alma diye yogurt almaya diye gitti abur cubur almis gelmis dayanamadim gozum dondu yidim vallaValla biz almiyok iki gundur ohhhhanlastik esimle alma oyle sileeeer yimeeeee
Bugun esim msj atmis tatli aliyimmi istermisin diyetaabi dedim beyim al yirim
tabi ki hayr bosver meyve al dedim hergun erik aliyo bitiriyoz hahahaha
Sonra bidaha msj atti bak eminmsn alsammi yoook dedm
Hafta sonlari iftarlar var kacamaklari oralara sakliyormmmm
Ben kullandim canim a101 e gelmis eşim almiş yüzümü buharda yumusattim yaptim maskeyi hic bi ise yaramadiKizlar yüzüne siyah maske kullanan var mı acaba
Az az tat ozaman zati zayifsinAyy bende diyom alma diye yogurt almaya diye gitti abur cubur almis gelmis dayanamadim gozum dondu yidim vallaen iyisi evde olmamasi orucken dayanamiyo insan
Hadi ya bende alamyi düşünüyordumBen kullandim canim a101 e gelmis eşim almiş yüzümü buharda yumusattim yaptim maskeyi hic bi ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?