- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.261
geliyom bende
aferin kız farkettim böyle böyle 6ya düşürebilsen güzel olur sütüde 8 de içersin olma mı
Sen 6 da mı yiyordun
Nasıl ölmüyon açlıktan
Simdi onu yaoacam tatlım jillian yeni bitti canısıyaptın mı kuzum dediğimi ?
Sağol bebeğim çok güzel moral verdinBen öyle yapacağım
Bir ara dayanamayıp baktım ama bakmamak için tutuyorum kendimi
Level bittikten 1 gün sonra alacağım
Hani o gece de inceleceğim varsa gidecekse boşa gitmesin
Her şeyden kar edeyim
Çok belli olmuyorsa boşver
Çeneni açtırıp kemik kıkırdak oynattıracak mısın
Valla içten açtılar ona rağmen 1 ayım zulüm geçti
Hele enfeksiyon kaptımdı 40 saat falan bir şey yiyemedim dikişlerim düştü vs ay çok kötüydü
Görüntüde de var bence
Bazen öyle geliyor bana bilmiyorum
Karnım inceldi gibi
Ve alt bacaklarımdaki kasları hissediyorum yürürken
Daha bir özgüvenli yürüyorum hem
Göbek var ama
Gidecek nasılsa diye diye gerinerek yürüyorum
Ayrıca tabii ki paylaşacağım cumartesi Level 1in ertesi günü
Tebrik ederim kuzum
Peki bizi bırakacak mısın yani şimdi sen kaptanım
Sağol bebeğimmm darısı sana inşallahhh
Kuzumm ilaç verdi mi doktor ne dediSlm kizlar hayirli ramazanlar canlar ben yogun oldugumdan ugrayamiyorum evimde mukavele okutturuyorum öğleden sonra,sabahtan ogleye kadar cocuklsrlan ilgileniyorum...
Bu arada gecen hastaneye gittim hemoglobin kanim düşmüş, b12 düşmüş, d vitamini düşmüş, şeker çıkmış birde bu eksikti diyeceğim lutfen saglikli beslenin az yiyecegim diye sagliginizdan olmayin böyle sikintilar çıkıyor ins hepiniz de güzel kg lar vermisinizdir.. hayirli iftarlar ♡♥♡
Ay listeye mi döncen sennnnBende donmek istiyorum ama 1 kg verirsem listeye girerim ins.keptinn hayirli oksuz mezun olmusun canimm :))
Sağol bebeğim çok güzel moral verdinneyse çene mevzusuda sonraya kalsin
Yok kuzum burdayım ben nere gidimm sizi birakippp
Kuzum illaki oluyo o bütün gün aç kalınca mide hazmedemiyo bi anda bende çok fena oluyorummmİki gündür çok az uğrayabildim oruç beni fena çarpıyor iftardan sonra bir baş ve mide ağrısı hayır çok da yemiyorum ki bugün sadece bir tabak nohut yemeği ve bir avuç pide yedim mesela
Ay beni mutlu ediyorsunkeptin kapitanımız olarak kalsın
çok güzel gaz da veririm ihtiyacın olduğunda bana uğra
2 bardak falan koy kuzumponcikbirgelincik cano ne kadar su dolduralım
Kuzum illaki oluyo o bütün gün aç kalınca mide hazmedemiyo bi anda bende çok fena oluyorummm
Ay beni mutlu ediyorsunben burdayım hep merak etmeyin tepenizdeyim bide şu ramazan geçsin o zaman gör sen beni
bir bir buçuk saat iyidir diye biliyorum ben canımKızlar yemekten kaçının saat sonra spor yapılır
Ben o zaman erken yaptım sanırımbir bir buçuk saat iyidir diye biliyorum ben canım
Bu ara halsizm diye böyle oldu aldanmaaaaKız sen şeker gibisin hiç öyle kızmıyorsun
Sen gidersen Parteyi kapitan yapacaklar diye korkuyorum hadi itiraf edeyim
Ayy bilmiyom valla hic aramiyom suyubnide acıktırdınız sizi tebrik ediyormnası susamıyon yaa susaman lazım
he calışyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?