- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.281
Nası kalkip yapcan çok merak ediyorumNyse ben biraz spor yapimm
Yalniz güzel yedik heeAyy bilmiyom valla hic aramiyom suyuben eyuce bi doydum
80 dk çok iyi beee ben daha koltuktan kalkamadmmmmSelam kızlar..
Komşularla iftardan sonra yürüyüşe çıktık 80 dk yürüdüm
Ben nasil olmam bu listede pincik süyle(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>58,5
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>
@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=> 68
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>
herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar
çok yemediysen rahatsız etmez ama yinede ideali 1 saattir diye dusunuyorum canım rahatsiz mi oldunBen o zaman erken yaptım sanırım
Senin hedefin kalmadı diye seettimm bennnBen nasil olmam bu listede pincik süylekaptinn beni niye dışlıyo süyleee yaaalaan söylüyosunnnn dışlattırmam gendimi
Evet catladim yapana kadar uaçok yemediysen rahatsız etmez ama yinede ideali 1 saattir diye dusunuyorum canım rahatsiz mi oldun
Ben oldummmmçok yemediysen rahatsız etmez ama yinede ideali 1 saattir diye dusunuyorum canım rahatsiz mi oldun
Bende bende gündüz de pilates yaptım susatmiyo diyeBen oldummmm
Benim ne zaman görülmüş hedefimin olmadigi 51 iste ahahahahhahahahahhahahahSenin hedefin kalmadı diye seettimm bennn
Baaarmaaa banaaaaa
Ama baya bayaaaa yedikkAma bayaa yedik
Israrla istiyorux o 51 iBenim ne zaman görülmüş hedefimin olmadigi 51 iste ahahahahhahahahahhahahah
Canim orucken spor yapma bence vucut su kaybediyomus iyce kabizlik olurBende bende gündüz de pilates yaptım susatmiyo diye
Patlicam yaa ne pis bogazimIsrarla istiyorux o 51 i
Ben nasil olmam bu listede pincik süylekaptinn beni niye dışlıyo süyleee yaaalaan söylüyosunnnn dışlattırmam gendimi
Yanliz cok iyi yedik beeeÇok iyi yedik beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?