- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.061
hanimiş tariflerIstermisn tarif veremmi sanazamanini calammiiii
salavat falan cek kuzum bak dua bölümü var kk da orda takıl az da bdv den hayır yok
seni döverimben 2 gün tatil yapmak istiyorum akşamlara kadar yatmak istiyorum
bana hızlı geçti zamana ihtiyacım varya su gibi geçiyorkızlar bu öğleden sonraları niye geçmiyoooooooooooooo
Yok valla oglen is yapmiyorm fazla.. en fazla kizimin ihtiyaclari toz almak toplamak camasr gbi. Tempolu bisey yapinca dilim damagim kuruyo.isim yok kievde yine geçer bi sekilde temizlikti tvydi benim gibi işsiz çalışanlar için hiç geçmiyooo bdvyede konu açmıyolar ki okuyayim
Hahahahahaahahahhanimiş tariflerhanimiş ağzımın suyu
1 ay öncesine kadar zaten bende çalışıyodumdur ben azcıkta orda takilayim öyleyse
belki simdi cumartesi çalışanların halini anlarsın
bilmiyorum ben ağırlıksız gidecem onu biliyorumHep agirliksiz yapsam olma mi
bende de çok yoğunluk bölüşelim defterleri dökecem yerime yapsanaboş boş oturuyorumsıkılıyorum zaman geçmiyo sen napıyosun
bitirdik demek ki hepsiniHahahahahaahahahbenmde suan aklima bsy gelmedi dun costuk
Yok valla oglen is yapmiyorm fazla.. en fazla kizimin ihtiyaclari toz almak toplamak camasr gbi. Tempolu bisey yapinca dilim damagim kuruyo.
Ben aksamlari iftardan sonra evi supuruyorum siliyorum artk bi sure boyle idaaareeee :). Ramazan bitene kadar.
Patrona soyle sana is versin
bende de çok yoğunluk bölüşelim defterleri dökecem yerime yapsana
cok kötü hic düsünemiyorum bile öyle bi hayatiboşarım ben böyle kocaları öyle şey mi olurmuş
1 ay öncesine kadar zaten bende çalışıyodumhemde 4 e kadar sen gidiyodun ben kalıyodum ben kalıyodum buralarda
Yoooook bitmediiiii ama bisey istemedi canim ben ordan esinlenirimbitirdik demek ki hepsinibn az nefis yemek tarifleriinde gezineyim
bnmde aynıydı o yzden iyiki kalktı cumartesilerAllah Allah benim niye haberim yokyeni mi kalktı cumartesilerin offf keşke bbenimde kalksaaa hiç bişey yaptıgım yok gelıp oturup oturuo gidiyorum
Aynennnn ben 7de basliyorm yemek isinee bi zevkliki sormaaiyiymis o zaman en mantıklısı o zaten en güzelini yapıyosunnn saat bi 5 6 olsa yavas yavas kalkar yemek ısıne gırısırsın o zaman anlamazsın nasıl geçtiğini
ayy yok patron yok ki gitti o burda olsa da is vermez ama konusur sohbet eder vaaz verir biraz zaman geçerdi keşke gelse
bnmde aynıydı o yzden iyiki kalktı cumartesilerramazan sonuna kadar üretim calışcakmş bzde gelcez sonra yine cumartesileri tatil
Aynennnn ben 7de basliyorm yemek isinee bi zevkliki sormaavaazmi verir amaan otuur kafa dnle bosver
ben dedeme gitcem bugün sütlaç yapcamyemek yapmak zevkli yemekte çokkk zevkliii cok severim
he vaaz verir ama sıkıcı değilçok güzel şeyler anlatıyo seviyorum dinlemeyi
zaten sabahtan beri kafamı dinliyorum patlıcammmmmmm burda sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?