Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

isim yok ki evde yine geçer bi sekilde temizlikti tvydi benim gibi işsiz çalışanlar için hiç geçmiyooo bdvyede konu açmıyolar ki okuyayim
Yok valla oglen is yapmiyorm fazla.. en fazla kizimin ihtiyaclari toz almak toplamak camasr gbi. Tempolu bisey yapinca dilim damagim kuruyo.
Ben aksamlari iftardan sonra evi supuruyorum siliyorum artk bi sure boyle idaaareeee :). Ramazan bitene kadar.
Patrona soyle sana is versin

iyiymis o zaman en mantıklısı o zaten en güzelini yapıyosunnn saat bi 5 6 olsa yavas yavas kalkar yemek ısıne gırısırsın o zaman anlamazsın nasıl geçtiğini
ayy yok patron yok ki gitti o burda olsa da is vermez ama konusur sohbet eder vaaz verir biraz zaman geçerdi keşke gelse

Allah Allah benim niye haberim yok yeni mi kalktı cumartesilerin offf keşke bbenimde kalksaaa hiç bişey yaptıgım yok gelıp oturup oturuo gidiyorum
bnmde aynıydı o yzden iyiki kalktı cumartesiler ramazan sonuna kadar üretim calışcakmş bzde gelcez sonra yine cumartesileri tatil

Aynennnn ben 7de basliyorm yemek isinee bi zevkliki sormaavaazmi verir amaan otuur kafa dnle bosver

Aynennnn ben 7de basliyorm yemek isinee bi zevkliki sormaavaazmi verir amaan otuur kafa dnle bosver

ben dedeme gitcem bugün sütlaç yapcam yemek yapmak zevkli yemekte çokkk zevkliii cok severim
he vaaz verir ama sıkıcı değil çok güzel şeyler anlatıyo seviyorum dinlemeyi
zaten sabahtan beri kafamı dinliyorum patlıcammmmmmm burda sıkıntıdan

ne desem ki ceyiz bak bence oruclu oldgn icin zaman gecmiyo

poncikbirgelincik canim bana bi 30 dakika spor yazarmisin en yeni listeyi bulamadim ben. Öglen bi yarim Saat yürüdüm geldim:) aksamada jilian yaparim ve yine dünki gibi eklerim üstüne diuye tahmin ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…