- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.041
bnm 15 dk daha uzadı 6 da cıkcam artıksaate bakıyorum bakıyorum 2 dk geçmiş 3 dk geçmiş oooooooof
bnm 15 dk daha uzadı 6 da cıkcam artık
kendilerince bi hesaplama yapmışlarnedeeeeen sebebi neydi kii
kendilerince bi hesaplama yapmışlarramazan sonuna kadar böyle ve cumartesileride nöbetci gelcek 1 kişi
Tamam tatlim cok sagol herşey icjnyeme içmenide düzenle tamam mı kuzumbütün aç kalıp iftarda kuş kadar yemekle olmaz
Temizlik sen ☺Kizlaaaaaaaaar napiyosunuz
Kizlaaaaaaaaar napiyosunuz
Hep agirliksiz yapsam olma miben ağırlıksız yaptım bazı günler hadi bakalım farkı kaç günde göreceksin
he mesai olcakmışta oruclu oruclu naaapim mesaiyicumarteside tam gün mü yoksamesai versinler bari
he mesai olcakmışta oruclu oruclu naaapim mesaiyi
Kizlaaaaaaaaar napiyosunuz
azcık calış sendeboş boş oturuyorumsıkılıyorum zaman geçmiyo sen napıyosun
yooh kızz 15 dk mesai sayılmıcak hafta sonu geldiğim mesai sayılcakkkpara lazım15 dkdan bişey olmaz mesai candir
sıkılıyorummm sen napıyosun
azcık calış sende
yooh kızz 15 dk mesai sayılmıcak hafta sonu geldiğim mesai sayılcakkk
Bende evi topaarladim camasir astim oturuyorummmmmm zaman gecsin diye bakiniyormTemizlik sen ☺
bugun gene biraz gecti gibiboş boş oturuyorumsıkılıyorum zaman geçmiyo sen napıyosun
Istermisn tarif veremmi sanasıkılıyorummm sen napıyosun
azcık calış sende
salavat falan cek kuzum bak dua bölümü var kk da orda takıl az da bdv den hayır yokişim yok ki ne çalışayımyalnız olsam el işi yapardım kahretsin ki yalnız da değilim
seni döverimolsun hiç yoktan iyi biz onu da yapamıyoruzzaman geçmiş olur işte ni güzel
Bende evi topaarladim camasir astim oturuyorummmmmm zaman gecsin diye bakiniyorm
bugun gene biraz gecti gibidun hic gecmiyodu is yokmuuu kendinizi ise verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?