- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.021
eski tipte yapıyorum tefaldekinde yapmadım hiç annem istemedi aklı kalmasın diye yapmadım ama onda sebzede haşlanıyor buhrdahiç kullanmadın mı kız hani yapıyodun düdüklüde
eski tipte yapıyorum tefaldekinde yapmadım hiç annem istemedi aklı kalmasın diye yapmadım ama onda sebzede haşlanıyor buhrda
ay inanmiyorum canim yaeşimin kuzenin eşi canlı örnek bana kıza diyormuşki annme bakacaksın birde çocuk problemleri var düşün kıza hamile kalırsan anneme kim bakacak diyormuş oha dedim kız evi terk etti sonra denemek için döndü işede başladı
ay inanmiyorum canim yabenimde komsumun esi öyle yeni evliler evde bisey yapmazmis hic, söyleyincede ne diye evlendim senle tabiki sen yapacaksin diyen bi tip düsün.
boşarım ben böyle kocaları öyle şey mi olurmuşay inanmiyorum canim yabenimde komsumun esi öyle yeni evliler evde bisey yapmazmis hic, söyleyincede ne diye evlendim senle tabiki sen yapacaksin diyen bi tip düsün.
hiç bişi olmaz kuzum allahın izni ile kullanma klavuznu okuyum videosu varsa bkarım olacaksa varsada önüne geçemeyizhı anladım canım dikkat et kullanırken
Yapıyorum tatlım dün çok yordu beni yaPsikolojiktir inşallah birşey olmasında bir de popo kısmına zeytinyağı ılıt sür varsa kantron yağı daha iyi olur ikiside yoksa sıcak suya oturmayı dene kabizliktan yırtılma olmasın...
Bebeğim yapiyorum sabah duş aldım popo bacak kısmında sellülit vardı net şekilde azalmış karnımı da akşam iyice incelicem hatta mezura da almayı düşünüyorum bulmadım evde çünkü kesinlikle yap
ilk gün bende nefes nefese kalım ama sonra son 10 dk da yormaya başladıYapıyorum tatlım dün çok yordu beni ya
hiç bişi olmaz kuzum allahın izni ile kullanma klavuznu okuyum videosu varsa bkarım olacaksa varsada önüne geçemeyiz
cıkış saatleri değişcekte kuzum ayarlayamadılar bi türlü bi öyle bi böyle değişip duruyoBenimki elimi sürdürtmez ya çok titiz içine sinmiyor ben yapınca öyle şeyleri
Mutfağına da kimse girsin dokunsun istemiyor
Neyse işime gelir tabi
Sizin iş yerinde ne krizi var keptinn şimdi geçmiş sayfaları okuyordum da
tamamdir canim ay hadi insallah:)
agzının ortasına çarparımay inanmiyorum canim yabenimde komsumun esi öyle yeni evliler evde bisey yapmazmis hic, söyleyincede ne diye evlendim senle tabiki sen yapacaksin diyen bi tip düsün.
sağlık olsun cnm sen sağlıgından olma da gerisi önemli değilkaptinn canısı şimdi nucsupr kullanıyorum o ise yaratmaya başladı doğal şeyler hiçbiri işimi gormedi yarın yuzdeyi dusurucem büyük ihtimal
Aynen ya perişan etti beni de çok fazla yoruldum ağırlık olarak çok eğrilik kaldirmiyotum kolmda kas olmasın diyeilk gün bende nefes nefese kalım ama sonra son 10 dk da yormaya başladı
Sağol tatlım ama şu an iyiyim sürüp çok işe yaradı bakalım yarına kadar belki duzelirimcıkış saatleri değişcekte kuzum ayarlayamadılar bi türlü bi öyle bi böyle değişip duruyo
agzının ortasına çarparım
annesinin evinde kendi işlerini yapan adamlar böyle kadınlara sesini cıkartıyo
oyle bişey diyemez nişanlım çok şükür anlayışlıdır
ama derse anında istifa eder oturur evde koca parası yerdim herhalde
sağlık olsun cnm sen sağlıgından olma da gerisi önemli değil
ben ağırlıksız yaptım bazı günler hadi bakalım farkı kaç günde göreceksinAynen ya perişan etti beni de çok fazla yoruldum ağırlık olarak çok eğrilik kaldirmiyotum kolmda kas olmasın diye
yeme içmenide düzenle tamam mı kuzumSağol tatlım ama şu an iyiyim sürüp çok işe yaradı bakalım yarına kadar belki duzelirim
sorma yaaakızlar bu öğleden sonraları niye geçmiyoooooooooooooo
sorma yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?