- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.201
Tamam canım sağolbilmiyorum ben ağırlıksız gidecem onu biliyorumküçük su şişeleri varya onla da yapabilirsin bazı hareketlerde iyi olur gögüğsler dikleşir
Ay dikkat et nişan dönemi sen spor yapma öyle bisi varsa yada karın kol çalış....benım sağ dizimde sorun var geçen sene düşmüştüm ters bi hareket yapınca şişmişti baya bi çektim şimdide şu elinde ağırlıkla bi sağa bi sola esniyosun ya onu yaparken bacağımı düzleyeyim dedim dizimden küt diye bi ses geldi oturdum yere nasıl bağırıyorum annem koşarak geldi korkmuş kıyamam şimdi ağrısı geçti ama korkuyorum yine olur diye senin nasıl kalınlaşmış ne zamandan beri
Ben üç gibi tsrtilmayi düşünüyorum canımevett kızlar yarın sabah tartılıyoruz herkesin haberi olsun
SchonerDuft
zuzuzuzu1234
poncikbirgelincik
senad
@Buki_89
Olmaz onun hakkında çok konuştum buralar da konular açtım falan asla olabilemez
Bende yaptım çok yumuşak oldu kavanoza koydum az ekşi de oldu ama yemedim canım istemiyor
benım sağ dizimde sorun var geçen sene düşmüştüm ters bi hareket yapınca şişmişti baya bi çektim şimdide şu elinde ağırlıkla bi sağa bi sola esniyosun ya onu yaparken bacağımı düzleyeyim dedim dizimden küt diye bi ses geldi oturdum yere nasıl bağırıyorum annem koşarak geldi korkmuş kıyamam şimdi ağrısı geçti ama korkuyorum yine olur diye senin nasıl kalınlaşmış ne zamandan beri
Ay dikkat et nişan dönemi sen spor yapma öyle bisi varsa yada karın kol çalış....
Bugün duş alırken fark ettim incelerim ben nerde ne var nasıl diye yürüyüş yaparken incelmişti şimdi kalınlaşmış geldi bana acaba topuklu giymeyi bıraktım onla ilgisi var mıdır?
Günde 1 tabe kuZum ara öğün için ideal benceTamam sana anlık sürpriz yapıp çağırmıceğım söz
Benimkiler kurabiye gibi oldular ama çok beğendim
Sabah kaç tane yiyorsun şimdi bundan
Geçmiş olsun kuzuş
Şimdi nasıl daha iyi mi?
Çok dikkatli olman lazım Jillian yaparken
Hep hareketlerde dizleri-bacakları şöyle böyle tutmayın diye gösteriyor zaten
Yaralanmamak için
O dediğin hareketi de biliyorum totoyu arkaya çıkarman lazım dizi öne bükersen onda yaralanabilirsin diyordu videoda :/
Jillien kim buldu ise harika yaaa 27 dk terliyorsun valla
Günde 1 tabe kuZum ara öğün için ideal bence
Umarım öyledir...mya ama ne güzel farkediyodum etki ettiğini yapmak istiyorum yarın bakcam ağrımazsa yapıcam yine 21. dakikadan gittim
bence sana öyle gelmıstır canım sanmıyorum ben topuklu gıymedıgım ıcın pek bısey dıyemıcem
aslında iyi olur hem oynamamış olurum tövbe ajajajahahahahUmarım öyledir...m
Zorlanmadan yapabildigin kadar yap nişan da sakat olmak istemezsin dimi
Oha diyorum5 tane falan yesek olmıyı mı ya
Kendi düğün ve kinamda 5 dk oturmusumdur.... halay bilem çektim sen düşün hem topuklu hep ayagimdaydi sen oturmayı düşünüyorsunaslında iyi olur hem oynamamış olurum tövbe ajajajahahahah
Oha diyorumnerene sığacak 5 tane 2 de anlaşalım
kızlar ben daha fazla jilian yapamıcam sakatlandım bende
ayy nolduuu diyecektim kiiiii okudummmm gecmis olsun cok dikkat etmek lazimmm amann biyerini sakatlamaaa cnmmbenım sağ dizimde sorun var geçen sene düşmüştüm ters bi hareket yapınca şişmişti baya bi çektim şimdide şu elinde ağırlıkla bi sağa bi sola esniyosun ya onu yaparken bacağımı düzleyeyim dedim dizimden küt diye bi ses geldi oturdum yere nasıl bağırıyorum annem koşarak geldi korkmuş kıyamam şimdi ağrısı geçti ama korkuyorum yine olur diye senin nasıl kalınlaşmış ne zamandan beri
1 tanesi 100 gram geldi mi yuh kahvaltı olabilir aslında sütle beraber güzel gider..Gramını ölçeceğim bakalım 100 gı 223 falan yaptı
Yanına süt ile içsen kahvaltı biter zaten
Bu arada bana meydan okuma 8 tane bile yerim bundan ben hahah
Ah zaten ağzıma bi lokma attım ya ardını ısırmak nasıl istedim ama nasıl dramatik çektim geri
Bir de bileklerinin kalınlaşması çok ayakta durduysan şişmiş olabilir, çok iş var diyordun ya ona istinaden dedim, aksine topuklu giydikçe daha çok şişme riski var diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?