- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.301
İki hafta oldu benim omzumun ağrısı yeni geçti vallabakayım ağrım devam ederse bende gitce canım inşallah bişey cıkmaz
Ol kız
Ben de 68 olacağım diyorum gülüyorlar bana topictekiler de
karsıdan bende seviyorum ya güzel duruyobence guzeeel cok severim giymeyi
Ahahahha
ay ol vallaaa kııız ben ınanıyorumz aten olcaksın sonra o değişimi görüp daha cok hırslanıcaksınteşekkürler keptineriyorum valla ofistekiler de diyor haziran sonuna kadar 85 ol diye baskı yiyorum
Ol kız
İki hafta oldu benim omzumun ağrısı yeni geçti vallasinir oldum ama ramazanda ağırlıksız devam edicem sonra gecicem ağırlığa
yazdim canikom ve bu benim Sabah 7 deki kilom:) kesin öglen 3 de 72,400 falanimdir ay cok mutluyummmmmyalnız baya heyecan yaptırdın burda banakç gr gitmiş
tebrik ediyorummmmyazdim canikom ve bu benim Sabah 7 deki kilom:) kesin öglen 3 de 72,400 falanimdir ay cok mutluyummmmm
Gunaydn bebegimmmmGunaydin kizlar hayirli cumalar boll eksiler
Ay hahahahaahhahahahahaha
günaydınnnn
bunu buraya bırakayım yarınc evap verirsin acele etme kasma kendini
amaaaan kasma bosverrr. Hem senin alt kismin belli olmucak ellerini kivirirsin :) bunlari dusunme.ah becerebilsem ben neler neler oynucamdao popo kıvrılmıyo işte hiç
gündelikte ben o topukluyu giyersem burda handabilemiyorum nolacağını tahmin edemiyorum spor ayakkabı kot tshirtle geliyorum hayvan gibi bakıyolar ama evde hep giyiyorum yürümeye calısıyorum
hee kolları kaldırmayıda beceriyorum şükür o kadar beceriksiz değilimKollari kaldirip etegi salladimdi yeter diyosunahahahahhahaj
daha denemedim kibende düşünüyorum acaba kabarık kıyafetin altında anlaşılmaz mıof çok isterdim güzel güzel döktürmeyi hanı bakım bana atmadın gelınlıgı
bence olurduydudududuvalla 3 haftam dolmadı diyette 7 kilo 200 gr ım gitmiş bence neden olmasındı, sen de gayet verebilirsindi ve 68 e düşebilirsindi
Gunaydn bebegimmmm
Ay hahahahaahhahahahahaha
amaaaan kasma bosverrr. Hem senin alt kismin belli olmucak ellerini kivirirsin :) bunlari dusunme.
Nisanimda ve dugunmde okadar eglendim ki hayatimn en eglenceli gunuydukeyfini cikarr cooosssss
hee kolları kaldırmayıda beceriyorum şükür o kadar beceriksiz değilimbence poncikte yapar o kadarını
daha denemedim kideneynce atarım söz
bence olurduydudududuyaz sonuna fıstık gibi olcaksınızzz
teşekkürler keptineriyorum valla ofistekiler de diyor haziran sonuna kadar 85 ol diye baskı yiyorum
Ol kız
Unutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmmyazdim canikom ve bu benim Sabah 7 deki kilom:) kesin öglen 3 de 72,400 falanimdir ay cok mutluyummmmm
Sev beni sev beniiiiiiiiiii askilililikarsıdan bende seviyorum ya güzel duruyo
seni uzaktan sevmeekkk aşkların en güzeliiii
ay ol vallaaa kııız ben ınanıyorumz aten olcaksın sonra o değişimi görüp daha cok hırslanıcaksın
kim güldü ya
yazdim canikom ve bu benim Sabah 7 deki kilom:) kesin öglen 3 de 72,400 falanimdir ay cok mutluyummmmm
Unutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmmtam bana yakisirrrrrrrrrr uyelerrr yarismacilarr
Bunuda birakayim unutmadan
tesekkürlertebrik ediyorummmm
Ben incilttim sanirim kuzum ağırlıkla kol çalışırken ağırlık fazla geldi sanirimoff çok kötü ya 2 haftada az değil ben sanmıyorum benimki 2 3 güne geçer sanırım
sen nasıl sakatladın
evettttt zayifladim veee bugün salina salina bi islemeli kot pantolunum vardi icine giremiodum girdim ve ise geldim ay kendimi okadar mutlu hissediyorumki anlatamam:) söyle bi bes kilom daha gittimi ideal kilomda olmus olacagim:)oovv demek 72
dimik zayıfladın
Ben incilttim sanirim kuzum ağırlıkla kol çalışırken ağırlık fazla geldi sanirimnefret ediyorum sakatlanmaktan hemen inciliyo biyerlerim agirlikla yapmayinca boş geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?