Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayıp diyene de bak hele
ilk salı günü tutmustum sahurda yediklerimle yani tok karnıma 61 aç karnıma 60 tım
şimdi tok 60 olduğuma göre aç 59 umdur

ben oynayamıyorum sorun orda bilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam
MEZDEKE AÇ ABOL BOL OYNA ÇİFTE TELLİDE AYNI HAREKETEİ YAP AZ ALTTAN KIVIR YETER ZATİ AMA AYAKKABI ÇALIŞMALARINA BAŞLA O DAHA ÖNEMLİ SORUN GÜNDELİKTE GİY Kİ İYİCE ALIŞ

ayıp diyene de bak hele
ilk salı günü tutmustum sahurda yediklerimle yani tok karnıma 61 aç karnıma 60 tım
şimdi tok 60 olduğuma göre aç 59 umdur
il gün bütün gün yiyip iftarda yiyip üstüne bide sahur yaptıgınıda hesaba katıyosun dimi kuzum hani orucluyken bütün gün açız ya
oynamak dediğin nedir iki toto sallamaya bakar

AFİYET OLSUN HAFTA SONU BENDE KAHVALTIMI ONLA YAPAYIM BARİ .....
EVET KÖTÜ VURDU BUGÜN BAŞKA AYAKKABI GİYDİM MLESEF

MEZDEKE AÇ ABOL BOL OYNA ÇİFTE TELLİDE AYNI HAREKETEİ YAP AZ ALTTAN KIVIR YETER ZATİ AMA AYAKKABI ÇALIŞMALARINA BAŞLA O DAHA ÖNEMLİ SORUN GÜNDELİKTE GİY Kİ İYİCE ALIŞ
o topuklu ayakkabı ne zor bi alettirr öyle

Çok sağol ama daha da çok vereceğim kaptanım hırslıyım

AFİYET OLSUN HAFTA SONU BENDE KAHVALTIMI ONLA YAPAYIM BARİ .....
EVET KÖTÜ VURDU BUGÜN BAŞKA AYAKKABI GİYDİM MLESEF

Aynen bir süre daha rahat bir ayakkabı giy
İner o şişlikler merak etme kuzuş

ben Sabah tartildim ama inan eve gitimde cok cok cok daha az cikicam biliom ama artik hangisini dersen onu yazarim listeye:) ben Uslu bir cocukummmm katanlarimi dinlerim
listeye yaz kuzum şimdi kini :)) bide başlangıç kilonuda güncelleyiver

ben oynayamıyorum sorun orda bilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam
Şöyle oynucam boyle oynucam diye kasma kendini o zaman daha kötüye gider oynama seklin eğlendigini düşün nasil istiyosan oyle oyna bi yildiz tilbe dansi olmasin tabiahahajaj
Bende topukluya hic alışkın degildim bide ben kalem topuk plartformsuz bi ayakkabi almistim öldüm alişcam diye evde oyle gezdim son 1 hafta işe yaradi

ah becerebilsem ben neler neler oynucamda o popo kıvrılmıyo işte hiç
gündelikte ben o topukluyu giyersem burda handa bilemiyorum nolacağını tahmin edemiyorum spor ayakkabı kot tshirtle geliyorum hayvan gibi bakıyolar ama evde hep giyiyorum yürümeye calısıyorum

il gün bütün gün yiyip iftarda yiyip üstüne bide sahur yaptıgınıda hesaba katıyosun dimi kuzum hani orucluyken bütün gün açız ya
oynamak dediğin nedir iki toto sallamaya bakar

ama ben pazartesi gün icinde sadece 4 kayısıyla 1 uyduruk kurabıye yemıstım sabahta tost akşam gidip yemistim 6 gibi bide sahura kalkıp yedim yani cok abartılı yememıstımmmm

ah bide sallayabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…