- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.261
ne oldu tatlim ya?
kolay gelsin kuzuuummmbende calışcamda uykum acılmadı daha
ne kaa ayıppp
günaydın canısııııı
haftaya listedesinnnve yine güzel kilo vermişssinn bebeğiiim
he tm bende bi karışıklık olmuşta
oh masalllahh 61lere dayandık yaniii
gecmis olsun tatlimSağol kuzum
Akşam ağrısı geçti sandım ama ağrıyo bildiğin yürürken falan
benim hatamdı ama o kadın gibi düz olmuyodu bacağım ona benzetmeye çalıştım
küt
sen kim o kim salak ponçik
cok üzüldüm canim yajillian yaparken sakatlandım ama tamamen benim hatamdı kızlar hareketleriniizi ona benzetmeye çalışmayın benim gibi
MEZDEKE AÇ ABOL BOL OYNA ÇİFTE TELLİDE AYNI HAREKETEİ YAP AZ ALTTAN KIVIR YETER ZATİ AMA AYAKKABI ÇALIŞMALARINA BAŞLA O DAHA ÖNEMLİ SORUN GÜNDELİKTE GİY Kİ İYİCE ALIŞben oynayamıyorum sorun ordabilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam
ben Sabah tartildim ama inan eve gitimde cok cok cok daha az cikicam biliom ama artik hangisini dersen onu yazarim listeye:) ben Uslu bir cocukummmm katanlarimi dinlerimhe ama dinleyen kiiimmmmneysem ben 6 ya kadar burdayım zati 6 da cıkcam işten beklerm
il gün bütün gün yiyip iftarda yiyip üstüne bide sahur yaptıgınıda hesaba katıyosun dimi kuzum hani orucluyken bütün gün açız yaayıp diyene de bak hele
ilk salı günü tutmustum sahurda yediklerimle yani tok karnıma 61 aç karnıma 60 tım
şimdi tok 60 olduğuma göre aç 59 umdur
AFİYET OLSUN HAFTA SONU BENDE KAHVALTIMI ONLA YAPAYIM BARİ .....Yok 2 tanesi 100 g yapıp yedim
Doydum ama çok güzeldi
Olsa daha yerdimbir de diyet olmasa tabi
Evet olur
Ayak şişmelerini çok iyi bilirim çünkü ne zaman yeni ayakkabı giysem vurur ve o da şişirir ayaklarımı alışana kadar
Senin de ayağına vurmuş diyorsun ondan şişmiştir
Helal olsun valla
o topuklu ayakkabı ne zor bi alettirr öyleMEZDEKE AÇ ABOL BOL OYNA ÇİFTE TELLİDE AYNI HAREKETEİ YAP AZ ALTTAN KIVIR YETER ZATİ AMA AYAKKABI ÇALIŞMALARINA BAŞLA O DAHA ÖNEMLİ SORUN GÜNDELİKTE GİY Kİ İYİCE ALIŞ
Giniydincok erken cevap viririm
kot giy etek giy altına topuklu çok seksi oluyor be kuzum hiçte zor değil ayrıca rahatını buluncao topuklu ayakkabı ne zor bi alettirr öyle
kolay gelsin kuzuuummmbende calışcamda uykum acılmadı daha
ne kaa ayıppp
günaydın canısııııı
haftaya listedesinnnve yine güzel kilo vermişssinn bebeğiiim
he tm bende bi karışıklık olmuşta
oh masalllahh 61lere dayandık yaniii
AFİYET OLSUN HAFTA SONU BENDE KAHVALTIMI ONLA YAPAYIM BARİ .....
EVET KÖTÜ VURDU BUGÜN BAŞKA AYAKKABI GİYDİM MLESEF
listeye yaz kuzum şimdi kini :)) bide başlangıç kilonuda güncelleyiverben Sabah tartildim ama inan eve gitimde cok cok cok daha az cikicam biliom ama artik hangisini dersen onu yazarim listeye:) ben Uslu bir cocukummmm katanlarimi dinlerim
Şöyle oynucam boyle oynucam diye kasma kendini o zaman daha kötüye gider oynama seklinben oynayamıyorum sorun ordabilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam
MEZDEKE AÇ ABOL BOL OYNA ÇİFTE TELLİDE AYNI HAREKETEİ YAP AZ ALTTAN KIVIR YETER ZATİ AMA AYAKKABI ÇALIŞMALARINA BAŞLA O DAHA ÖNEMLİ SORUN GÜNDELİKTE GİY Kİ İYİCE ALIŞ
tamam yahuuuu izini koparamadik öglen tartilmak icinlisteye yaz kuzum şimdi kini :)) bide başlangıç kilonuda güncelleyiver
il gün bütün gün yiyip iftarda yiyip üstüne bide sahur yaptıgınıda hesaba katıyosun dimi kuzum hani orucluyken bütün gün açız ya
oynamak dediğin nedir iki toto sallamaya bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?