Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydn bebegimmmm

Ay hahahahaahhahahahahaha
amaaaan kasma bosverrr. Hem senin alt kismin belli olmucak ellerini kivirirsin :) bunlari dusunme.
Nisanimda ve dugunmde okadar eglendim ki hayatimn en eglenceli gunuydu keyfini cikarr cooosssss
mesajla da böyle yapıyo bu kız bana 1 hafta sonra cevap vermişliği var SekerPancarii
temem sözü aldık
dün annemin halasi dedi zayıflamışsın yüzün kücücük kalmıs
sağolun efendim dedim
ne büyük mutluluk dimi o deseydn ya seni öpeceiiiim
Unutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmm tam bana yakisirrrrrrrrrr uyelerrr yarismacilarr

Bunuda birakayim unutmadan
severken dövern parte

Aman bosverin gi kollari sallaya sallaya oynayin alt gorunmuyo zatiteyyy teyyyhelelelelelelleleleellhılılilililili

Sev beni sev beniiiiiiiiiii askililili
severim sniiii cokkk severim ben seniiii
evettttt zayifladim veee bugün salina salina bi islemeli kot pantolunum vardi icine giremiodum girdim ve ise geldim ay kendimi okadar mutlu hissediyorumki anlatamam:) söyle bi bes kilom daha gittimi ideal kilomda olmus olacagim:)
ooww dimik eski kotların içine de girmeye başladın o kadar farketti yani
boy uzun olunca tabi

evettttt zayifladim veee bugün salina salina bi islemeli kot pantolunum vardi icine giremiodum girdim ve ise geldim ay kendimi okadar mutlu hissediyorumki anlatamam:) söyle bi bes kilom daha gittimi ideal kilomda olmus olacagim:)
Tebrikler canimmmm

bu gidişle öyle olcak galiba rekor kırarsın cidden

Guinnessee bile girerim kaptanım (yöh artık )

Darısı 6 lı rakamlara

valla 3 haftam dolmadı diyette 7 kilo 200 gr ım gitmiş bence neden olmasındı, sen de gayet verebilirsindi ve 68 e düşebilirsindi

Heğ neden olmasın incecik kalmışlar gülüyiler bize

Belki gaza getirmek için yapıyılardır tabi

Hiç dimi kim güldü ki

Unutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmm tam bana yakisirrrrrrrrrr uyelerrr yarismacilarr

Bunuda birakayim unutmadan

Kaptanım bizi hem seviyı hem döviyıı ama biz de onu çok seviyız

İyi ki başımızda duruyı da bizi motive ediyı

İsmini vermek istemiyorum ama şu arkadaş @keptinn

severken dövern parte

İyi yapıyor bence salmıyoruz böyle

Kilo veremezsem kırbaç gelir diyorum kilo mu kırbaç mı kilo vermeyi seçiyorum

***14. TAKİM 520. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (63.5///%)
poncikbirgelincik(60,1/60,2/+0,1/%-0,16)
senad(61.5/61.7/+0.2/%-0.32)

Buki_89(73,7/72,600/-1,1/%-1,49) yeni üye b.kg:74.3 b.tarih:12 mayıs hedef 68

14. Takım Ortalama:%

9 da tartıldım böyle çıktı kızlar valla bence sahur etkisi ama yine de üzüldüm inşallah akşam da eve gelince tartılacağım o Zaman anlarım tam olarak

severim sniiii cokkk severim ben seniiii

ooww dimik eski kotların içine de girmeye başladın o kadar farketti yani
boy uzun olunca tabi

evet canim ben burayi kesfetmeden önce baslamistim zaten vermeye kilo, baslangic kilom aslinda 79 du suan 72 küsürlerde olunca 7 kg Kadar ggitti:)

kaç kilo aldın çok üzüldüm inanır mısın
Öyle gülünmez ayıp insanlan öyle dalga gecilmez acik aldimdi iste sus didim gecen hafta kaçtim ki gı 53.4 53.5 falandim heralde sabah tartıldım 54.5 çıktım ama öğlen bida tartilcam 2 gibi asıl rakam o oluğ bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…