- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.321
Gunaydn bebegimmmm
Ay hahahahaahhahahahahaha
amaaaan kasma bosverrr. Hem senin alt kismin belli olmucak ellerini kivirirsin :) bunlari dusunme.
Nisanimda ve dugunmde okadar eglendim ki hayatimn en eglenceli gunuydukeyfini cikarr cooosssss
Hep narin ince ve naif oldugumdan bunlar heppphep kuru olmaktan bunlar
mesajla da böyle yapıyo bu kızGunaydn bebegimmmm
Ay hahahahaahhahahahahaha
amaaaan kasma bosverrr. Hem senin alt kismin belli olmucak ellerini kivirirsin :) bunlari dusunme.
Nisanimda ve dugunmde okadar eglendim ki hayatimn en eglenceli gunuydukeyfini cikarr cooosssss
ne büyük mutluluk dimi otemem sözü aldık
dün annemin halasi dedi zayıflamışsınyüzün kücücük kalmıs
sağolun efendimdedim
severken dövern parteUnutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmmtam bana yakisirrrrrrrrrr uyelerrr yarismacilarr
Bunuda birakayim unutmadan
Aman bosverin gi kollari sallaya sallaya oynayinhee kolları kaldırmayıda beceriyorum şükür o kadar beceriksiz değilimbence poncikte yapar o kadarını
daha denemedim kideneynce atarım söz
bence olurduydudududuyaz sonuna fıstık gibi olcaksınızzz
Ne ispikliyon benimesajla da böyle yapıyo bu kızbana 1 hafta sonra cevap vermişliği var SekerPancarii
ne büyük mutluluk dimi odeseydn ya seni öpeceiiiim
severken dövern parte
severim sniiiiSev beni sev beniiiiiiiiiii askililili
ooww dimik eski kotların içine de girmeye başladın o kadar farketti yanievettttt zayifladim veee bugün salina salina bi islemeli kot pantolunum vardi icine giremiodum girdim ve ise geldim ay kendimi okadar mutlu hissediyorumki anlatamam:) söyle bi bes kilom daha gittimi ideal kilomda olmus olacagim:)
Tebrikler canimmmmevettttt zayifladim veee bugün salina salina bi islemeli kot pantolunum vardi icine giremiodum girdim ve ise geldim ay kendimi okadar mutlu hissediyorumki anlatamam:) söyle bi bes kilom daha gittimi ideal kilomda olmus olacagim:)
hee altta sirtaki yapcam ben üst ankara havası oynarkene :Aman bosverin gi kollari sallaya sallaya oynayinalt gorunmuyo zati teyyy teyyy helelelelelelleleleell hılılilililili
hakittiinnNe ispikliyon beni
bu gidişle öyle olcak galibarekor kırarsın cidden
Darısı 6 lı rakamlara
valla 3 haftam dolmadı diyette 7 kilo 200 gr ım gitmiş bence neden olmasındı, sen de gayet verebilirsindi ve 68 e düşebilirsindi
kim güldü ya
Unutttugum varmi gizlaaaaa tebrik ediyorummmmmmmmtam bana yakisirrrrrrrrrr uyelerrr yarismacilarr
Bunuda birakayim unutmadan
severken dövern parte
Sev beni sev beniiiiiiiiiii askililili
Düveerim siziiiiiseverim sniiiicokkk severim ben seniiii
Hep narin ince ve naif oldugumdan bunlar heppp
Ahahahhahahahhee altta sirtaki yapcam ben üst ankara havası oynarkene :
hakittiinn
mesajla da böyle yapıyo bu kızbana 1 hafta sonra cevap vermişliği var SekerPancarii
ne büyük mutluluk dimi odeseydn ya seni öpeceiiiim
severken dövern parte
Yoh ben kilo aldimsen hala dahada narin dahada naif dahada ince olmaya çalıştamam mı
Yoh ben kilo aldimnaiflikten yarım adim uzahlaştim sus dime kimsiye sus didim duyacahlar
severim sniiiicokkk severim ben seniiii
ooww dimik eski kotların içine de girmeye başladın o kadar farketti yani
boy uzun olunca tabi
kaç kilo aldın çok üzüldüm inanır mısın
ahahhahahDüveerim siziiiiiçoh düverinnnn
gonsulaaaaaarrAhahahhahahah
Hakittim tememsus fazla dillendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?