- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.281
Noldu bebegim ayak bilegini mi incilttinSağol kuzum
Akşam ağrısı geçti sandım ama ağrıyo bildiğin yürürken falan
benim hatamdı ama o kadın gibi düz olmuyodu bacağım ona benzetmeye çalıştım
küt
sen kim o kim salak ponçik
yok valla kuzum az tpuklular tamamda yüksek topukla yürüyemiyorum ben yüz üstü kapaklancam gibi gelyokot giy etek giy altına topuklu çok seksi oluyor be kuzum hiçte zor değil ayrıca rahatını bulunca
inşallah bebegiiiiimmmÇok sağol ama daha da çok vereceğim kaptanım hırslıyım
Aynen bir süre daha rahat bir ayakkabı giy
İner o şişlikler merak etme kuzuş
Noldu bebegim ayak bilegini mi incilttinsakin devam etme dinlendir bol bol eger üstüne gider devam edersen bu sefer kalici oluyo ayni hatayi ben yaptim çünküm
Süpersin canimEtap başı: 77.9
Etap sonu: 76.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1,4
Regl olduğumu da hesaba katın heğ
Haftaya daha çok kilo vereceğim bütün o tuttuğum sularla ve şişkinliklerle beraber
Ayy dizde normalde de problem varsa squat falan onermiyolar kiz dikkat etayak bileğim değil dizimibenim zaten geçen seneden sorunluydu bide ben öyle ayağımı düzlemeye calısınca kötü oldu suan agrıyo geçince devam etmeyi düşünüyodum ama
yok valla kuzum az tpuklular tamamda yüksek topukla yürüyemiyorum ben yüz üstü kapaklancam gibi gelyo
inşallah bebegiiiiimmm
Süpersin canim
bence guzeeel cok severim giymeyio topuklu ayakkabı ne zor bi alettirr öyle
Ayy dizde normalde de problem varsa squat falan onermiyolar kiz dikkat etiyce gecsin devam et tabi ben gecmeden yapmaya çalışmıştım
Ahahahha
günaydınnnn
bunu buraya bırakayım yarınc evap verirsin acele etme kasma kendini
günaydın canııımmm cok sevindiimmm ha gayret 2 hafta sonra 80lerdesin
teşekkürler keptineriyorum valla ofistekiler de diyor haziran sonuna kadar 85 ol diye baskı yiyorum
Bi göster doktora kuzum belki spor yapma dizle alakali falan der görümcemin de küt küt ses gelirdi diz kapaklarindan squat falan yapamazdi o ama onda kireclenme varmis sanirimya sürekli değil ama ara ara ters bi hareket yapınca kütlüyo bide ağrıyo bi kaç gün yani 9 ayda bu 4. oluyo ara ara geliyobi doktora gitsem mi ki
yalnız baya heyecan yaptırdın burda banatamam yahuuuu izini koparamadik öglen tartilmak icin
ama sunu söylim bekledigim kilonun altindayim Sabah olmasina ramen:) ögleni düsün bide
ama olsunduama ben pazartesi gün icinde sadece 4 kayısıyla 1 uyduruk kurabıye yemıstım sabahta tostakşam gidip yemistim 6 gibi bide sahura kalkıp yedim yani cok abartılı yememıstımmmm
ah bide sallayabilsek
bu gidişle öyle olcak galibaHeğ güldünüz ama bakarsın 68e vururum Temmuza daha çok
Çok mıtlıyım teşekkürler
80in kıyısından döndük valla topic sayesinde
Kollari kaldirip etegi salladimdi yeter diyosunyalnız baya heyecan yaptırdın burda banakç gr gitmiş
ama olsundu
ay ben oynamayı takmıyorum artık yaadevasa bi gelinlik begendim bakalım denicem olursa alcam onla kimseelerr anlamaz oynayamadıgımı
Darısı 6 lı rakamlaraHeğ güldünüz ama bakarsın 68e vururum Temmuza daha çok
Çok mıtlıyım teşekkürler
80in kıyısından döndük valla topic sayesinde
Bi göster doktora kuzum belki spor yapma dizle alakali falan der görümcemin de küt küt ses gelirdi diz kapaklarindan squat falan yapamazdi o ama onda kireclenme varmis sanirim
İnşallah cinimbakayım ağrım devam ederse bende gitce canım inşallah bişey cıkmaz
yalnız baya heyecan yaptırdın burda banakç gr gitmiş
ama olsundu
ay ben oynamayı takmıyorum artık yaadevasa bi gelinlik begendim bakalım denicem olursa alcam onla kimseelerr anlamaz oynayamadıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?