Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol kuzum
Akşam ağrısı geçti sandım ama ağrıyo bildiğin yürürken falan
benim hatamdı ama o kadın gibi düz olmuyodu bacağım ona benzetmeye çalıştım
küt
sen kim o kim salak ponçik
Noldu bebegim ayak bilegini mi incilttin sakin devam etme dinlendir bol bol eger üstüne gider devam edersen bu sefer kalici oluyo ayni hatayi ben yaptim çünküm

kot giy etek giy altına topuklu çok seksi oluyor be kuzum hiçte zor değil ayrıca rahatını bulunca
yok valla kuzum az tpuklular tamamda yüksek topukla yürüyemiyorum ben yüz üstü kapaklancam gibi gelyo
Çok sağol ama daha da çok vereceğim kaptanım hırslıyım

Aynen bir süre daha rahat bir ayakkabı giy
İner o şişlikler merak etme kuzuş
inşallah bebegiiiiimmm

Noldu bebegim ayak bilegini mi incilttin sakin devam etme dinlendir bol bol eger üstüne gider devam edersen bu sefer kalici oluyo ayni hatayi ben yaptim çünküm

ayak bileğim değil dizimi benim zaten geçen seneden sorunluydu bide ben öyle ayağımı düzlemeye calısınca kötü oldu suan agrıyo geçince devam etmeyi düşünüyodum ama

ayak bileğim değil dizimi benim zaten geçen seneden sorunluydu bide ben öyle ayağımı düzlemeye calısınca kötü oldu suan agrıyo geçince devam etmeyi düşünüyodum ama
Ayy dizde normalde de problem varsa squat falan onermiyolar kiz dikkat et iyce gecsin devam et tabi ben gecmeden yapmaya çalışmıştım

Ayy dizde normalde de problem varsa squat falan onermiyolar kiz dikkat et iyce gecsin devam et tabi ben gecmeden yapmaya çalışmıştım

ya sürekli değil ama ara ara ters bi hareket yapınca kütlüyo bide ağrıyo bi kaç gün yani 9 ayda bu 4. oluyo ara ara geliyo bi doktora gitsem mi ki

ya sürekli değil ama ara ara ters bi hareket yapınca kütlüyo bide ağrıyo bi kaç gün yani 9 ayda bu 4. oluyo ara ara geliyo bi doktora gitsem mi ki
Bi göster doktora kuzum belki spor yapma dizle alakali falan der görümcemin de küt küt ses gelirdi diz kapaklarindan squat falan yapamazdi o ama onda kireclenme varmis sanirim

tamam yahuuuu izini koparamadik öglen tartilmak icin
ama sunu söylim bekledigim kilonun altindayim Sabah olmasina ramen:) ögleni düsün bide
yalnız baya heyecan yaptırdın burda bana kç gr gitmiş
ama ben pazartesi gün icinde sadece 4 kayısıyla 1 uyduruk kurabıye yemıstım sabahta tost akşam gidip yemistim 6 gibi bide sahura kalkıp yedim yani cok abartılı yememıstımmmm

ah bide sallayabilsek
ama olsundu
ay ben oynamayı takmıyorum artık yaa devasa bi gelinlik begendim bakalım denicem olursa alcam onla kimseelerr anlamaz oynayamadıgımı

ama olsundu
ay ben oynamayı takmıyorum artık yaa devasa bi gelinlik begendim bakalım denicem olursa alcam onla kimseelerr anlamaz oynayamadıgımı
Kollari kaldirip etegi salladimdi yeter diyosunahahahahhahaj

ama olsundu

bende düşünüyorum acaba kabarık kıyafetin altında anlaşılmaz mı of çok isterdim güzel güzel döktürmeyi hanı bakım bana atmadın gelınlıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…