Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizim kahvaltısını yiyo hadi ondan ye bundan da ye diyom yicem anne yeter başımı belaya soktun dır dır dır diyo ahahahahh ben yiyemeyince boyle oliyo

ermişim ben ermiş bana bulaşma fazla basına neler gelir kim bilir tövbeee

gorguttum bana da hamen verir artıkın
sahip cıkalım diyo dedeye ay bunuda mı izlemedin yaa
Ben bu videoyu 80 kere izleyip 80 ncide de ayni haykırışla güldüm

evet canim 68 cok iyi oluo egerki onu basarirsam bikac kilo daha vermeyi düsüncem:) ama 65 in altina düstügümde hic iyi olmuo hasta gibi oluyorum, boyum cok uzun güzelde durmuo zaten
ay evett uzun boya o kilo yeter bencede kuzum eşinin boyu senden uzun mu merak etim

ermişim ben ermiş bana bulaşma fazla basına neler gelir kim bilir tövbeee

gorguttum bana da hamen verir artıkın
sahip cıkalım diyo dedeye ay bunuda mı izlemedin yaa
izledm tabisi.

Iyi ki o kizi kacirmisim artikm lafa bakk sen bir carpcam ayrica o hc komk degldi hala hc bi sayfada gormedim hahahaha lafi acilmisken laf sokimmm

Simdi isin yoksa evi sil supur camasr yerlestir
Dus al yorul
Ayy uff ben açken hic iş yapasim gelmiyi dün camasir duzledim ütü yaptim ev supurdum sonra ben iptal saat 4 de kizimla bi yattim kalktigimda saat 7 bucukdu yemegi zor yetiştirdimkizim benimle uyudugu zaman uyanmak bilmiyo 3 bucuk saat uyumus normalde yarim saat o da uyursa sonra da gece 12 de yatti anca

Bende iftardsn sonra yapiyodmda ee evden gidicez olmaz simdi temiz birakmam lazim rahat edememmm. Belki gece anneme geceriz kalmaya yarin cnku hepberaberiz iftara gidicez.
Ben de suan nasil yapcam diye dusunuyorm pfff nyse aksam 6 ya kdr biterrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdaaat
Sende ana kiz uykucular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…