- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.361
Arıcam seni sokak sokakHeee neydi diom haahahahahahahahahahahabulamazsin beni iftarlardayim
Ben bu videoyu 80 kere izleyip 80 ncide de ayni haykırışla güldümermişim ben ermiş bana bulaşma fazla basına neler gelir kim bilirtövbeee
gorguttum bana da hamen verir artıkın
sahip cıkalım diyo dedeyeay bunuda mı izlemedin yaa
ay evett uzun boya o kilo yeter bencede kuzumevet canim 68 cok iyi oluo egerki onu basarirsam bikac kilo daha vermeyi düsüncem:) ama 65 in altina düstügümde hic iyi olmuo hasta gibi oluyorum, boyum cok uzun güzelde durmuo zaten
evet tatlim uzun, yani gönül rahatligiyla topuklu ayakabi giyebiliyorum:) 1,88 boyundaay evett uzun boya o kilo yeter bencede kuzumeşinin boyu senden uzun mu merak etim
ozaman bende 79 yazim bari sonuca o kiloyu gördügüm gün yikildigim gündü:)Ben ilk başladığım kilomu yazdim canim başlangıcıma
izledm tabisi.ermişim ben ermiş bana bulaşma fazla basına neler gelir kim bilirtövbeee
gorguttum bana da hamen verir artıkın
sahip cıkalım diyo dedeyeay bunuda mı izlemedin yaa
Bende tartida 75 i gördüğümde beynimden vurulmuşa döndümdüozaman bende 79 yazim bari sonuca o kiloyu gördügüm gün yikildigim gündü:)
sen suan kac kilodasin canim aldim diodun galibaBende tartida 75 i gördüğümde beynimden vurulmuşa döndümdüama şükür gitti gidecek hepsi zamanla
Verin verinnnn yirim
Ben kilo korumadayim canim 2 senedir 52 54 arasi gidip geliyorum ramazanda bir kilo aldim 54 üm suansen suan kac kilodasin canim aldim diodun galiba
agagahsgdhdghAhahhaahahhahahahahajjahahahh sana armağan ediyorum
Ayy uff ben açken hic iş yapasim gelmiyi dün camasir duzledim ütü yaptim ev supurdum sonra ben iptalSimdi isin yoksa evi sil supur camasr yerlestir
Dus al yorul
Ahahahaah dediciiuiiiimmmmmagagahsgdhdghdede bizim dede sahip cıkalım dedeye hihihihi D: :
Komicdi benceizledm tabisi.
Iyi ki o kizi kacirmisimartikm lafa bakk sen bir carpcam ayrica o hc komk degldi hala hc bi sayfada gormedim hahahaha lafi acilmisken laf sokimmm
Bende iftardsn sonra yapiyodmda ee evden gidicez olmaz simdi temiz birakmam lazim rahat edememmm. Belki gece anneme geceriz kalmaya yarin cnku hepberaberiz iftara gidicez.Ayy uff ben açken hic iş yapasim gelmiyi dün camasir duzledim ütü yaptim ev supurdum sonra ben iptalsaat 4 de kizimla bi yattim kalktigimda saat 7 bucukdu yemegi zor yetiştirdim kizim benimle uyudugu zaman uyanmak bilmiyo 3 bucuk saat uyumus normalde yarim saat o da uyursa sonra da gece 12 de yatti anca
Sen hangisini diyooon yaaKomicdi bencehala coh gulerim dedicimmm ahahajjajahahshajahahah
Ben suan hic bisey anlamadimSen hangisini diyooon yaaeski konudaki kiz htrlamiyorm bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?