Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

giskandiniz sanirimmn ne guzel kilo vermistim 3 gun ust uste nidir yaaaaaaaa neyse dijkatli olucam
hee kıskandımdı seni bende haftaya salı arkadaslarımla cıkcam yemgeee hiç istemiyom bayılmasma bari oralarda
kizlar bisey sorcam bende profilimin altina baslangic hedef yazmak istiyorum ama baslangica buraya basladigim kilomumu yazim yoksa zayiflamaya karar verdigim günki kilomumu yazim?
ilk başladıgın kilonu yaz canım
Kizim kahvaltısını yiyo hadi ondan ye bundan da ye diyom yicem anne yeter başımı belaya soktun dır dır dır diyo ahahahahh ben yiyemeyince boyle oliyo
hepsini ye bnm içinde ye bu anam için dee yee
Arıcam seni sokak sokakcadde cadde hep kaptinn mi beste yapacah acik de ben yapiyim
kıskanc

evet tatlim uzun, yani gönül rahatligiyla topuklu ayakabi giyebiliyorum:) 1,88 boyunda
maşallah size yaaa
izledm tabisi.

Iyi ki o kizi kacirmisim artikm lafa bakk sen bir carpcam ayrica o hc komk degldi hala hc bi sayfada gormedim hahahaha lafi acilmisken laf sokimmm
kız kim
Simdi isin yoksa evi sil supur camasr yerlestir
Dus al yorul
süpüüüürrr bende molada azıcık uyudum
Ahahahaah dediciiuiiiimmmmm
D: cok sacma ya valla can sıkıntısına otur izle
Ben suan hic bisey anlamadim sen videodan bahsetmiyo muydun gi hangi kiz ne kizi kiz kim
kız kim kııız
bende küçükken şort giyince bacaklarıma dökerdim suyu
Aslinda beni dahil eden keptnnnnn gicik sey
ben naptım yaa
Ben konuya fransiz kaldim
ne diyonuz beeee sonuna kadar okudum olay ne diye hiç bieşy anlamam ben niye böyle oldu

bende güncelliyim mi muhtemelen -500 falan cıkarım
hee güncelle ben tartılmadm wc sorunum var diye
Dengelenir merak etme farkindayim +100 ama sustum neden oruclusun s sanma ki gormedim sporunu yicem
açım efendım yerim efendm
burda bi balığım var kendim yemeğe gitmeden önce yemini veriyodum hayvanın oruçlu olunca unutmuşum onada oruç tutturdum günlerce
ahahahaha sevaba girerken günah işlemek
İste sorun orda canim tartışmalar bu yuzden oluyor zaten disari çıkmamıza bile karışıyorlar
Bu arada kilo bildirimlerini göremedim ozeldenmi bildiriliyor yoksa?
bn şimdi nişanlyım gezmemize vs karısan yok evlendkten sonra kimse ağzını acamaz onlara nymiş
burdn yap kuzun sen söyle ben listeye eklerm bide hatırlyosan geçen hafta cumaki kilonuda söyle bana

Vallahaa biz nisanliyken melek gibilerdi evlendik aynı eve girdik tövbe bismillah tanıyamadım bunları esim bile dedi bu benim annem babam olamaz dedi

NE zamandır kv ile oturyorsun .... oturma sebebiniz neydi ev üstüne ev olmaz ne kadar öne çekerseniz sizin için o kadar huzurlu olacaktır
Daha 10 aylik evliyim canm birlikte oturuyoruz baştan beri sebebi ise esim evde tek çalışan kişi ve kv biz sozluyken gelip sorduğunda anneme birlik mı ayri mı diye niye soruyosa sanki allah allah annemde ayri dedi ama babam duyup birlik olsun borcunuz var zor durumdasınız dedi annem cok kızdı babama ama is işten geçmişti ona rağmen düğünümüz iki sene sonra oldu ve sonradan babam cok pisman oldu insan sanmıştım insanlık yapmıştım dedi oyle yani borcuda bunlar abartiyormus hic borç icinde yasamamislar cunku kb ortakmis kardeşleriyle ayirinca borçları çıkmış alışmışlar rahata neyse susmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…