- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.381
Ben iftardan sonra hic yapamıyom o sureyi keyife ayırıyom o yuzden orucken bitirmeye çalışıyom işiBende iftardsn sonra yapiyodmda ee evden gidicez olmaz simdi temiz birakmam lazim rahat edememmm. Belki gece anneme geceriz kalmaya yarin cnku hepberaberiz iftara gidicez.
Ben de suan nasil yapcam diye dusunuyorm pfffnyse aksam 6 ya kdr biterrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdaaat
Sende ana kiz uykucular
Hahahahahahahahahahahahah lafa bakKizim kahvaltısını yiyo hadi ondan ye bundan da ye diyom yicem anne yeter başımı belaya soktun dır dır dır diyoahahahahh ben yiyemeyince boyle oliyo
Hyr ya sen cekil kenara lutfennBen suan hic bisey anlamadimsen videodan bahsetmiyo muydun gi hangi kiz ne kizi kiz kim
Ahahahhahahahahah evciligini yirim onunHahahahahahahahahahahahah lafa bakay bunlarr varyaaa fenaaa fenaaaaa
Kizimda oturmus koltuga gotu islak baktm cis yapti sandim ben sokkk okdr imkansiz gecemzbaktim yaninda bardak evcilk oynuyodu kendini islatmissss simdi cibil cibil geziyo giyindiremedim daha
Ben yapiyorm esmde yardim ediyi napim bayilip kalammiBen iftardan sonra hic yapamıyom o sureyi keyife ayırıyom o yuzden orucken bitirmeye çalışıyom işiZaman gecmiyiiii
Ayem sorii ben anlameyrumHyr ya sen cekil kenara lutfenn
Ay bende hizliii yiyorumm ya haahahahahAhahahhahahahahah evciligini yirim onunbenimki bir saatir kahvalti yapiyi bek yavas yiyi hic anasina cekmemis benim yemeğim 5 dk surer
Yoh benim eşim koltuga yapışır iftardan sonra ahahahah ve bende yapışıyom koltugaBen yapiyorm esmde yardim ediyi napim bayilip kalammiama iyiyim suan yapicam insallah totomu kaldirirsam koltukdannnnnnn
Aslinda beni dahil eden keptnnnnnAyem sorii ben anlameyrumben nerden dahil oldum konuya peki
Bende kendimi kontrol etmezsem 5 dkda hüpletiyomAy bende hizliii yiyorumm ya haahahahahyavas ol diyorm bazen bakiom kaptirmisim
Ben konuya fransiz kaldimAslinda beni dahil eden keptnnnnngicik sey
Bencede kalsın mantıklı haftaya farkı net görmek içinben 6 ya kadar burdayım bebeğiiim eğer yetişirsen güncelleyebillirsin ama bence kalsın yani böyle hiç elleme
Gecen okdr hizli yiyorumki sicakyemek esim diyo agzim yandi bende yanma yok banbanbna hahahaahahah goturuyormBende kendimi kontrol etmezsem 5 dkda hüpletiyomama yavas yemeye çalışıyom
Öyle gülünmez ayıp insanlan öyle dalga gecilmez acik aldimdi iste sus didim gecen hafta kaçtim ki gı 53.4 53.5 falandim heralde sabah tartıldım 54.5 çıktım ama öğlen bida tartilcam 2 gibi asıl rakam o oluğ bence
ben 6 ya kadar burdayım bebeğiiim eğer yetişirsen güncelleyebillirsin ama bence kalsın yani böyle hiç elleme
bugün bende isden sonra temizlik carsaf degistirme ve komple her odayi silmek istiyorum bakalim iftara Kadar artik pestilim cikar:)Simdi isin yoksa evi sil supur camasr yerlestir
Dus al yorul
boy kac canim, o normal ama bir iki kilo alip vermekBen kilo korumadayim canim 2 senedir 52 54 arasi gidip geliyorum ramazanda bir kilo aldim 54 üm suan52 de cok mutlu oluyorum geri 52 ye inicem
bende güncelliyim mimuhtemelen -500 falan cıkarım
Kolay gelsin simdidenbugün bende isden sonra temizlik carsaf degistirme ve komple her odayi silmek istiyorum bakalim iftara Kadar artik pestilim cikar:)
hayir kimse kilolarini guncellemiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?