- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.421
hee güncelleben tartılmadm wc sorunum var diye
açım efendımyerim efendm
ahahahahasevaba girerken günah işlemek
bn şimdi nişanlyım gezmemize vs karısan yok evlendkten sonra kimse ağzını acamaz onlara nymiş
burdn yap kuzun sen söyle ben listeye eklermbide hatırlyosan geçen hafta cumaki kilonuda söyle bana
ay yazık balığa
AhahahahhahahahGecen okdr hizli yiyorumki sicakyemek esim diyo agzim yandi bende yanma yok banbanbna hahahaahahah goturuyorm
Top patlayınca hemen gaçacam tartilacamasıl kilon ezan okunurken kiinan bağa temem kimseye dimem
Aynen canim sabit tutmak zor kiloyu 2 kilo inip çıkıyorum sürekli ama 2 senedir hep diyette gibiyim bi gün cok yediysem bir hafta dikkat ediyorum o günü telafi etmek icinboy kac canim, o normal ama bir iki kilo alip vermek
AhahahhahahahhahahahahahahhahahahahhahaDengelenir merak etmefarkindayim +100 ama sustum neden oruclusun s sanma ki gormedim sporunu yicem
Bak buyok efendimkesme dermiyim hiç hemde sana yanlış anladın kes tüm sporlarım sana feda olsun
Hayir listeye yaziliyo.İste sorun orda canim tartışmalar bu yuzden oluyor zaten disari çıkmamıza bile karışıyorlar
Bu arada kilo bildirimlerini göremedim ozeldenmi bildiriliyor yoksa?
hee kıskandımdı senibende haftaya salı arkadaslarımla cıkcam yemgeee hiç istemiyom bayılmasma bari oralarda
ilk başladıgın kilonu yaz canım
hepsini ye bnm içinde yebu anam için dee yee
kıskanc
niye bayilcankimaşallah size yaaa
kız kim
süpüüüürrrbende molada azıcık uyudum
D: cok sacma ya valla can sıkıntısına otur izle
kız kim kııız
bende küçükken şort giyince bacaklarıma dökerdim suyu
ben naptım yaa
ne diyonuz beeee sonuna kadar okudum olay ne diye hiç bieşy anlamam ben niye böyle oldu
Cocugu izliyom yerken ye gizim hadi gizim ondan gizim bundan gizim cocuh bıhtıhee kıskandımdı senibende haftaya salı arkadaslarımla cıkcam yemgeee hiç istemiyom bayılmasma bari oralarda
ilk başladıgın kilonu yaz canım
hepsini ye bnm içinde yebu anam için dee yee
kıskanc
Bu konuyu bi tek anlayan var o da @ParteMoralllmaşallah size yaaa
kız kim
süpüüüürrrbende molada azıcık uyudum
D: cok sacma ya valla can sıkıntısına otur izle
kız kim kııız
bende küçükken şort giyince bacaklarıma dökerdim suyu
ben naptım yaa
ne diyonuz beeee sonuna kadar okudum olay ne diye hiç bieşy anlamam ben niye böyle oldu
Harikasın canimmmkaptinn gecen hafta cuma 87 diydi yeni baslamistm ya o hafta
Baslangic 87
Guncel 84.900
Hedef 70
Fark 2.100
Yoh sen tereyağını tek ye o daha iyi çıkarır wcyeay benimde wc sorunu var yani sorun dediğim 2 gün oldu bugün demek ki çıksam biraz daha - olcak dün kahvede ictim ama cıkamadım azcık tereyag basayım pidenin arasına o çıkartır beni
öyle oldu birazcık
Hahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?