- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.701
Arada oluyor bende düzensiz beslenmekten sonra böbreğe vuruyor gaz sancısı da çekerim o yüzden zoramicam bugün... yok kilo alıp vermekten oluyor çatlaklarGeçmiş olsun kuzuş sende de mi kabızlık var
99du 100 gramı ara öğün için bana da çok geldi ama ana öğünün kalorisi azsa tatlı niyetine konabilir diye düşündüm
Çatlak Jillianda mı oluşur mu diyorsun?
Bugün yumurtlama günü 1 gaz sancısı yeme düzensizliği kabızlık 3 u 1 aradaGeçmiş olsun bebegiiimm niye agriyo ki
Takimca kabizlikla savasiyoruz
Arada oluyor bende düzensiz beslenmekten sonra böbreğe vuruyor gaz sancısı da çekerim o yüzden zoramicam bugün... yok kilo alıp vermekten oluyor çatlaklar
Çatlaklardan umudum yok benim nedense h.cevizi yağı sürüyorum nem açısından daha çok olmasın diyeHeğ evet bende de var çatlak
Sıkılaşınca geçmesi umudum var ama bakalım
Bacaktakilere biraz iyi geldi benim
Kırmızılı morlu selülit vardı renkleri solmuş
Kan gitmediği için oluyor ya zaten
Şimdi gidiyordur
Bende arada bakıyorum da denk gelmiyorDoğru onların beslenme düzeni daha hassas olur
Diyetisyensiz falan diyet yapılmaz o dönemlerde
Tamam kaptanım
Pusuya yattım üye gözlüyorum
Tecrubelerime dayanarak takıma uygun bulmuyorum kuzumNeden onları dışlıyoruz kaptan
Ay valla kadın olmak ne zor yaaaBugün yumurtlama günü 1 gaz sancısı yeme düzensizliği kabızlık 3 u 1 aradaalıştım sürekli oluyor biliyon
Çatlaklardan umudum yok benim nedense h.cevizi yağı sürüyorum nem açısından daha çok olmasın diye
Bende arada bakıyorum da denk gelmiyor
Zaten şimdi siz varsınız ya sizi listeye alıp öyle çağırırm diye düşünmüştüm
Evet ay başı ağda doğum tüyler vs vs vs erkekler hiçbişi anlayış genelinde sıfırAy valla kadın olmak ne zor yaaa
Ohhhhhhh ama cok yemeseydin yaAyy onu bende görmüştüm kaymakda koyuyoduuuguzel olur bence
Ben tahin seker ceviz koydumcogunu esim goturcek ben her cesitten birer üçgen dilim birakirim kendime cok birakmayim ki cok yimeyim saol bebegim gel beraber olsun
sormaaaa biyere gtmemek lazmSende yicen yimekleri sana oohh miisssaz yiyoh az
Norvec somonda cok severim o pahali diye cok almiyozDur dediğin somonu sorayım eşime norveç somonu sevim... bende büyük sevim ızgarada enfes oluyor ..küçük olacaksada sardalya olabilir kızarmış olacak... hamsiyi sevmem kalamar görmedin mi hiç avmlerdr olur beyaz olcak eşim güzel yapat
Ohhhhhhh ama cok yemeseydin yakoru kilonu
sormaaaa biyere gtmemek lazm
Ayy valla normalde haftada sadece bir kez izin veriyorum kendime ama ramazanda yeme duzenim cok kaydiiiKilodan
Vücuduna hatta bacaklarına bile işkence fazla kilo
Ben de kilo aldığımdır öyleyim
Fazla terliyorum
İçin rahat etsin diyorsan hormonlarına da baktırabilirsin tabi
Var var
Killer abs var
6 weeks 6 packs var
Sen yine gerçekte yiyon
Çatlak icin ozonlastirilmiş kantaron yağı deniyorum canim sonuc alirsam yazarim size de 1 ay kadar kullaniyimOnun kalorisine baktığımda çok gelmişti bana almamıştım o zamanlar ..
Bugün yapmadım yine bobregim ağrıyor gaz var sanırım kabızlık geçmedi..
Catlak oluşuyor mu peki ona çözüm bulmak gerekli
Ayy valla normalde haftada sadece bir kez izin veriyorum kendime ama ramazanda yeme duzenim cok kaydiiihemen toparlamam lazim yoksa gidecek kilo
kahvalti tarzinda cozum bugday ekmegi olmazsa aramiyorm olursa ucundanda olsa aliniyo ya en iyisi aldirma esinekatmer yicek yer kalmadi ki bugun cok acıktım gözüm döndü pideyi cok yedim kahvaltilarla Bi daha kahvalti yapmicam iftarda esime de dedim yemek olunca az yiyorum ama kahvalti tarzi olunca gözüm dönüyo bu son gerçekten yoksa kilo alcam artik 10 12 tane falan katmeri is yerine götürdü esim arkadaslariyla yicek 3 tanesi evde kaldi kızım yer yarin kahvaltida sonrasini da ya buzluga atarim yada esim yer sindiriyim spor yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?