Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada oluyor bende düzensiz beslenmekten sonra böbreğe vuruyor gaz sancısı da çekerim o yüzden zoramicam bugün... yok kilo alıp vermekten oluyor çatlaklar

Arada oluyor bende düzensiz beslenmekten sonra böbreğe vuruyor gaz sancısı da çekerim o yüzden zoramicam bugün... yok kilo alıp vermekten oluyor çatlaklar

Heğ evet bende de var çatlak
Sıkılaşınca geçmesi umudum var ama bakalım
Bacaktakilere biraz iyi geldi benim
Kırmızılı morlu selülit vardı renkleri solmuş
Kan gitmediği için oluyor ya zaten
Şimdi gidiyordur

Çatlaklardan umudum yok benim nedense h.cevizi yağı sürüyorum nem açısından daha çok olmasın diye

Doğru onların beslenme düzeni daha hassas olur
Diyetisyensiz falan diyet yapılmaz o dönemlerde

Tamam kaptanım

Pusuya yattım üye gözlüyorum
Bende arada bakıyorum da denk gelmiyor
Zaten şimdi siz varsınız ya sizi listeye alıp öyle çağırırm diye düşünmüştüm

Çatlaklardan umudum yok benim nedense h.cevizi yağı sürüyorum nem açısından daha çok olmasın diye

Çatlakların geçmesi biraz zor
Selülite çözüm var da
Çatlaklar ancak gerilerek açılabilir biraz
Onda da umudum işte yağ kaybı falan bakalım

Bende arada bakıyorum da denk gelmiyor
Zaten şimdi siz varsınız ya sizi listeye alıp öyle çağırırm diye düşünmüştüm

Benden kaçmaz kapitanım
Zaten hep buradayım ben siz yoksanız da
Nöbet tutuyorum topicin kapısında

Selam kızlar iyi geceler herkese..
Pek gelemedim kusura bakmayın depresyondayım galiba
Benim küçük kıza bir haller oldu huy değiştirdi çok fena..2 yaş sendromu galiba herşeye ağlıyo her dediğini yaptırmaya calışiyo teli elimde görünce hemen istiyo aglak oldu çiktı..
Ben de saşırdım ne yapacağımı gececek diye bekliyorum tez zamanda atlatırız inşallah..

Norvec somonda cok severim o pahali diye cok almiyoz karadeniz somunu hem uygun hemde en sevdigim balik lezzet olarak yok kuzum kalamar yok bizim burda gormedim hic burda iki tane büyük avm var zaten olsa görürdüm bende firinda yapiyorum hep hafif oluyo kizartma sevmiyom baligi

Ohhhhhhh ama cok yemeseydin ya koru kilonu
sormaaaa biyere gtmemek lazm
katmer yicek yer kalmadi ki bugun cok acıktım gözüm döndü pideyi cok yedim kahvaltilarla Bi daha kahvalti yapmicam iftarda esime de dedim yemek olunca az yiyorum ama kahvalti tarzi olunca gözüm dönüyo bu son gerçekten yoksa kilo alcam artik 10 12 tane falan katmeri is yerine götürdü esim arkadaslariyla yicek 3 tanesi evde kaldi kızım yer yarin kahvaltida sonrasini da ya buzluga atarim yada esim yersindiriyim spor yapicam

Ayy valla normalde haftada sadece bir kez izin veriyorum kendime ama ramazanda yeme duzenim cok kaydiii hemen toparlamam lazim yoksa gidecek kilo

Çatlak icin ozonlastirilmiş kantaron yağı deniyorum canim sonuc alirsam yazarim size de 1 ay kadar kullaniyim

kahvalti tarzinda cozum bugday ekmegi olmazsa aramiyorm olursa ucundanda olsa aliniyo ya en iyisi aldirma esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…