- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.821
ric a ederiz kuzumAynen kaptanım
14. takıma bana desteklerinden ve motivasyon vermesinden dolayı teşekkür ediyorum
Suan baktim 29 derece diyobizim akşama dogru sabaha karsı yagmur yagıyo yaadün annem camasırları topla yagmur yagcak dedi güneş var ne yagmuru dedim 5 dk sonra yagmur yagdı
Aynı benim kız da öyle..gececek inşallah canım..en çok aşırı ağlayıp kendini harap ediyo ona üzülüyorum..o telefon isini cogu cocuk yapiyo
Ben mesela hic vermedim butun gun telefn yanimda ama isteyemiyo
Esim bikere pepe acmis telefondan obur gun agliyo hadi hadi diye. Aldim telefonu hayr diye biraz agladi sustu.
Mesela dedigini yapmadigim zaman aglayarak evin diger ucuna kosuyo yatak odasina oraya gidip yataga cikip agliyobu hareketi nerden gorebilir hala cozemedik.
Sonra orda bagrio bagrio bakiyo ki ben gelmiyorum. Tipis tipis geri geliyo bana kosarak kiziyo biseyler soyluyo susuyo.
Oyuzden fazla mizmizlik yapamiyo bizim sorunumuzda fazla ozguvenkafasina gore gidiyo falan
Annesi babasi geliyoomu nerdeler pek umrunda degil.
Ben pekk yuz vermiyorum sacma bisey isteyip gozunden yas gelmeden agliyosa bakmam kendiliginden susuyo.
Yani bide asiriiiii hareketli kizim varr ne zaman durulur bende merak ediyorum
Bende iki yas sendromu dyip kendimi avututorummmmmm zoooor zoorrr
sahilde yürüyüş demekSuan baktim 29 derece diyoaksam iftardan donerken sahil yuruyusu yapiyimmm :) ohhh hava hep boyle olsun ben mutlu oluyorm
Annenler bilir niye soz dinlemedn
Aynı benim kız da öyle..gececek inşallah canım..en çok aşırı ağlayıp kendini harap ediyo ona üzülüyorum..
Onuda yaparim yarn pazar oturururz nargile keyfisahilde yürüyüş demekni giziiilll bende balkonda cay keyfi yaparım
Dérslerden vakit kalmıyor düzenli arada yapıyorum ama is çıkışıBenimde balkonlu oda var oraya koyarim diyorm bazen amaaan diorm yer kaplicakdisarda heryer park heryer yuruyus yeri yesillik yuruyozda o yuruyus bandnda tempolu guzel olurdu hemen kafama gore cikamiyorm ki bebikten. Sen ama ciksanaaaa yuruuuuuu 1 ssat 2 ssat hixli tempoooo ohhh
bizim akşama dogru sabaha karsı yagmur yagıyo yaadün annem camasırları topla yagmur yagcak dedi güneş var ne yagmuru dedim 5 dk sonra yagmur yagdı
ric a ederiz kuzumbunun için burdayız birbirimize destek olup hedefimize ulaşmak için
Dérslerden vakit kalmıyor düzenli arada yapıyorum ama is çıkışı
Bu haftaaaa dusulcek hemde fazlasylaBugün zumba ve leslie yaptim yeni listeye yazarım artık hazır parte de düşmüyoken
müptelası değilim ama iftardan sonra içilen o tek sigara cok şahane oluyoOnuda yaparim yarn pazar oturururz nargile keyfi
müptelası değilim ama iftardan sonra içilen o tek sigara cok şahane oluyonargile bilmiyorum agır gelebilir neli yapıyonuz gı
vlla nasil bi hissiyat var sa ermiş gibi tövbeeeAnneler hissediyor he söz dinlemek lazım
Hepiniz bir tanesiniz bena sahip çıktınızŞişkoya sahip çıkalım
Hem rahatlatır
Stresli dönemlerde spor iyidir canım
ara sıra bazı bazııııı
en sevdiğim akşam yemeğinin arkasınaHeğ ben de
Hele sabahki kahveyle çok güzel oluyor
10 gunde fark super canimLevel 1 sonu yeni ölçülerim
Eskilerini de parantez içine yazıyorum
Göğüs:101 (103)
Bel:84 (88)
Kalça:112 (115)
Göbek:100 (102)
Üst bacak:56 (58)
Alt bacak:38 (40)
Üst kol:.33 (34)
Alt kol:24 (26)
Güncel kilo da 76.4
Level 1de giden kilo: 3.4 olmuş
Attım şimdi fotoları da
Bende tv karşısında kahve keyfi yaparimsahilde yürüyüş demekni giziiilll bende balkonda cay keyfi yaparım
ara sıra bazı bazııııı
Heğ ben de
Hele sabahki kahveyle çok güzel oluyor
en sevdiğim akşam yemeğinin arkasınaçayla beraberr oh şahane oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?