- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.861
Aslında evet
Mesela tüm gün meşgul edecek bir şeylerim olunca pek aklıma gelmiyor
Sabah akşam anca vakit buluyorum içmeye 2 tane
Böyle boşlukta olunca zor
Spora başladığımdan beri de çok fazla içme isteği gelmiyor
Bir faydası daha işte sporun :)
Alabildiğimiz kadar artık napalım protein tozları yiyecek halimiz yok kuzu
Level 2yi yapmaya gidiyorum
Bakalım ne kadar serilmiş olarak döneceğim
Yorumlarını bekliyorum level 2 için zor mu kolay diyeLevel 2yi yapmaya gidiyorum
Bakalım ne kadar serilmiş olarak döneceğim
Kardsm browni istedi malesef hafif olmicak ama ben yemicem:))))hmmm ne tatlısı yapıcasın kuzuinşallah hafif bi tatldır
önceden nişanlımla yolda yürürken yorulurdum ben cok sööleniyodu bırak sunu diye şimdi ben bıraltm o kaldı öle
güldür güldürde var ya hanibasmışım aminoasiti taş gibiyim ahahahah
Uzandım azcık uyucam sevindim uyanınca bende yaparım level 1 yarın sin bende de sporu belki sabaha çekerim pazertesi sonra bir duş alır işe giderim diyorum .. belki abs videosuna geçerim bende göbek daha problemli bayrama ince olmam lazımSchonerDuft ve diğer kızlar
Nasılsınız
Ben geldim
Level 2den taze çıkıp geldim
Bence bu level daha eğlenceli olmuş
Kardiyolarını daha insaflı buldum
Kol ve bacaklarınıza güveniyorsanız bu levelda daha çok eğleneceksiniz
Biraz kol ve bacaklarım titriyor şu an çünkü en çok kol ve bacak dayanıklılığına yönelik çalışmalar var ama iyiyim
Tam dün tahmin ettiğim gibi oldu
15. dkda zorlandım tıkandım
Bir insan kendini bu kadar tanır
Ama ben gibi kardiyo korkunuz yoksa hiç sıkıntı olmaz
Uzandım azcık uyucam sevindim uyanınca bende yaparım level 1 yarın sin bende de sporu belki sabaha çekerim pazertesi sonra bir duş alır işe giderim diyorum .. belki abs videosuna geçerim bende göbek daha problemli bayrama ince olmam lazım
Bu arada yemek dÜzenim bozuldu nasıl topalsam bir fikir versene bana
Uyku saatim belli değil ki 1 desem kalmışım 4.15 olacakErken yatar ve kalkarsan neden olmasın hem dinç olursun
Mesela kaçta yatıyorsun?
Yine 3 er saat arayla kahvaltı-ara-öğle-ara-akşam-ara şeklinde koyabilirsin bence
Uyku saatim belli değil ki 1 desem kalmışım 4.15 olacak
Bende öyle olacam birde yemek yoksa hazır yiciz kesin kilo alacam sonra listeye dönmek için çaba sarf edecem pöfO zaman her günkü programa göre ayrı ayrı belirle bence
Biraz düzensiz olacak evet ama ara ve ana öğün aralarını aynı ayarda tutarsan rahat geçer diye düşünüyorum
Ben bir de uyanıp yiyip yattım bugün zamanı bozulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?