- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.541
Hee anladimona keptini dedim sen pincirisin anladınsenide düşünerekten yazdım kapişşşşşşşşşşşş
Ben jillianda bileklerim ağrıdığında şinavlari yapmiyodum kuzum onun yerine kardio ve squat yapiyodum onlar sinav cekerken sende popo icin olan baska hareketlerden yapabilirsin squat yaptiklarindamesela arkaya tekme falan yapabilirsin
Ayy cigere bayilirimmmmm bol soganla kavurupppyanina ic pilav agzimin suyu akti
bana niyetlenip bana diceksinaklında başkası varken bu ilişki yürümez ben diyim yani
cok zekice bi fikirdiküçücük sırt cantasına kolum kadar tartı nasıl gircek bunuda söyle de bari tam sevaba gir
Ama o zaman fazla zayif çıkmak mı yaaperşembe akşamı olmamı yaaacuma 2 de nerde tartılaym ben
Kanepede uyudum da acik kizim oyun oynarkene
Ak cigeri sivmem ama karacigere bayilirim
iftardan öncce tartılırz 6 da olma mıAma o zaman fazla zayif çıkmak mı yaaiftardan sonra tartilmam ben
Ossun iki basinin etini yirsin sende onunhç sanmıyorum benbu doğüm günümde çöp oldu ama olsundu mübarek günlerde acmıcam agzımı
gü n a y d ı n
kı z l a a a r r
iyiki doğmuuşum ben dimiii
ben bunu seviimmbi insan şşunu nasıl sevmez
Ee cuma 6 da tartilak o zamaniftardan öncce tartılırz 6 da olma mıyada snde sbah tartılcan yok ölee
ilişkimizi mi bitiriyorsun ahhhh tatlımm yapma ama
o zaman poşete koy giderken
Yuzlesmegunu canım spor listesine girmek ister misin sende?
ben bunu seviimm
of giderken alayım bari
he planlarım öyle bakalım bi akşam olsundaOssun iki basinin etini yirsin sende onun
sağol kuzuummmayyy mutlu ve huzurlu saglıklı yıllar dilerim
53 kilo ol diyimhep de bana de kuru de niye dmiyon desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?