Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dede istiyosa tabikide yapılıcakkk ben olsam bende yirdim hiç affetmem

Dimem ben daha zayifim çünküm dün az yidim ödem şişlik gitti soylemem kac kilo oldugumu cumaya soylucem
demek öyle
Cuma görüşelim bebegimmm
rekabet diyosun tamam anlastık cuma günü saat kac nerde ? senden korkan senin gibi olsun dostum

ben her türlü eti yerim ciğer haricccc
çiğerde yirim bende her türlüsünü yerim et konusunda ayırt etmem

Ayyyy benim guzel kıvırcığım pıtırcığımmmm şekerim balım zayıfım kuru kizimmm doğmuş bugunnnn iyiki doğdun bebegim ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
ivit ben dogdum
sağol bebeğiimm ne güzel iltifatlar ettin bana öyle kuru kız mı didin ne didin sen hepimiz ailelerimizle mutlu huzurlu yaşayalım inşallahh
Bana mi diyon ki ne
yohh baaa

dede istiyosa tabikide yapılıcakkk ben olsam bende yirdim hiç affetmem

demek öyle

rekabet diyosun tamam anlastık cuma günü saat kac nerde ? senden korkan senin gibi olsun dostum
Hee masallah dedemde bek guzel yiyo hic afitmiyo
Evet dostum cuma günü saat 2 de bulusalim burda

Napiyon acaba o kadar iftardan sunra anlat bağa ben iftara hic iş birakmiyom sadece bulaşık isi kaliyo hemen mutfagi temizleyip keyifleniyom
yemekten 9 da kalkıyoz sofrayı topluyom annemlere cay kahve yapıyom ertesi gün için esyalarımı hazırlıyom o kadar
akşama bende keyfi yapcam banane

ya öyle çok kafama göre olcak ama ben level 1 den devam etmek istiyorumda korkuyorum yaa offfff
Ben jillianda bileklerim ağrıdığında şinavlari yapmiyodum kuzum onun yerine kardio ve squat yapiyodum onlar sinav cekerken sende popo icin olan baska hareketlerden yapabilirsin squat yaptiklarindamesela arkaya tekme falan yapabilirsin

Heee bunu hakittin kuru kiz oldun artik yarin dimicem ama bugunluk bi iltifatdi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…