- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.521
ay hadi inşallahhhDaha online olmamışlar ki kaptanım
Görünce gelirler bence
Bol bol kilo da verirler umarım
gavurdagı salatasına baktm ben biraztarifmi istiyosunnnnben bakmadim bugun
ahahahSöz konusu boğazsa asla
Supriz yapacahtiryok ofisteki arkadaslarım almış sğolsunlaro daha kutlamadı kaç kere de aradı oysam
dede istiyosa tabikide yapılıcakkkSarmadan baska yimek yooodu geceden kalan katmerleri mi yiseydimbizim bahçenin yapraklariymisti serçe parmagin yarisi kadarlardi minnos minnos senin gibilerdi yani zaten hic doymadan kalktim az yidimdi
Ayy aslinda anama kalsa her gece yapmicak zaten annem yapiyo bi lokma bile yemiyo tansiyonu var orucken tansiyonum cikar diye ama dedemle oturuyolar dedem katmersiz sahur olmaz diyo ki dedemin de tansiyonu var ama 2 katmeri götürüyo masallahee dedoşa yapmişken herkese yapiyo
demek öyleDimem ben daha zayifim çünküm dün az yidim ödem şişlik gittisoylemem kac kilo oldugumu cumaya soylucem
rekabet diyosun tamam anlastık cuma günü saat kac nerde ? senden korkan senin gibi olsun dostumCuma görüşelim bebegimmm
Napiyon acaba o kadar iftardan sunra anlat bağao gün gelene kadar bu kız uykusuzluktan ölür ben diyimm
Giniydin pinciksaat 1 bucuk ama ossundu
çiğerde yirim bende her türlüsünü yerim et konusunda ayırt etmemben her türlü eti yerimciğer haricccc
ivit ben dogdumAyyyy benim guzel kıvırcığım pıtırcığımmmm şekerim balım zayıfım kuru kizimmm doğmuş bugunnnniyiki doğdun bebegim ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
yohh baaaBana mi diyon ki ne
Bana mi diyon ki ne
hç sanmıyorum benSupriz yapacahtirbehle sen umarim yani yani insallah oyledir
Hee masallah dedemde bek guzel yiyo hic afitmiyodede istiyosa tabikide yapılıcakkkben olsam bende yirdim hiç affetmem
demek öyle
rekabet diyosun tamam anlastık cuma günü saat kac nerde ? senden korkan senin gibi olsun dostum
yemekten 9 da kalkıyoz sofrayı topluyom annemlere cay kahve yapıyom ertesi gün için esyalarımı hazırlıyom o kadarNapiyon acaba o kadar iftardan sunra anlat bağaben iftara hic iş birakmiyom sadece bulaşık isi kaliyo hemen mutfagi temizleyip keyifleniyom
ona keptini dedim sen pincirisin anladınsenide düşünerekten yazdım kapişşşşşşşşşşşş
perşembe akşamı olmamı yaaaHee masallah dedemde bek guzel yiyo hic afitmiyo
Evet dostum cuma günü saat 2 de bulusalim burda
perşembe akşamı olmamı yaaacuma 2 de nerde tartılaym ben
Ben jillianda bileklerim ağrıdığında şinavlari yapmiyodum kuzum onun yerine kardio ve squat yapiyodum onlar sinav cekerken sende popo icin olan baska hareketlerden yapabilirsin squat yaptiklarindaya öyle çok kafama göre olcak amaben level 1 den devam etmek istiyorumda korkuyorum yaa offfff
Ayy cigere bayilirimmmmm bol soganla kavurupppben her türlü eti yerimciğer haricccc
Kanepede uyudum da acik kizim oyun oynarkenehe gunaydın gun mu kalmıs aksam oldu
Heee bunu hakittin kuru kiz oldun artikçiğerde yirim bende her türlüsünü yerim et konusunda ayırt etmem
ivit ben dogdum
sağol bebeğiimm ne güzel iltifatlar ettin bana öyle kuru kız mı didin ne didin senhepimiz ailelerimizle mutlu huzurlu yaşayalım inşallahh
yohh baaa
bana niyetlenip bana diceksinZayıf deriz tokatlarsın sisko deriz tokatlarsın sende ne istiyon be
cok zekice bi fikirditartını çantana koyabilirsin mesela
hep de bana de kuru de niye dmiyon deseneHeee bunu hakittin kuru kiz oldun artikyarin dimicem ama bugunluk bi iltifatdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?