- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.501
evet canim aynen.evet regl den olabilr bakk bakalım bi kaç güne belli olur ödem mi kilo mu
evet regl den olabilr bakk bakalım bi kaç güne belli olur ödem mi kilo mu
bana cok yaglı geliyo yabi kere denedm de yok gitmiyo yani midemi yakıyo siz nasıl içiyosunuz onu öyle
sağol bibiğiimmberaber fitifit olarız inşallah
he ama gelmediler
sen iç ben arkandan gelcem
ay ben eti kendi yagıyla cok severimm bide kuru fasulye et yagıyla cok güzel oluyo annem kurbandan et ayırıp buzluga atıyo arada kullanıyoruzhayvnsal yaglar en faydalısı bnce abartılı kullanmadıkca
ne kaldı ki ezana8 bucuk saat
öle yenmez ki o amaBen hayvansal olarak sadece tereyağ severim etin yağlarını ayıklar öyle yirim
yeniyoöle yenmez ki o amadaha dün yedim yağlı olanları sectim özellikle
işte o an etrafında bnm gibi birinin olması gerekiyoyeniyoetlerini yiyom yağları sol tarafa itekliyom
evet regl den olabilr bakk bakalım bi kaç güne belli olur ödem mi kilo mu
bana cok yaglı geliyo yabi kere denedm de yok gitmiyo yani midemi yakıyo siz nasıl içiyosunuz onu öyle
he ama gelmediler
ay ben eti kendi yagıyla cok severimm bide kuru fasulye et yagıyla cok güzel oluyo annem kurbandan et ayırıp buzluga atıyo arada kullanıyoruzhayvnsal yaglar en faydalısı bnce abartılı kullanmadıkca
zorlandığın hareketi çıkar öyle yap başka çaren yok gibi görünüyorya öyle çok kafama göre olcak amaben level 1 den devam etmek istiyorumda korkuyorum yaa offfff
tarifmi istiyosunnnnevet regl den olabilr bakk bakalım bi kaç güne belli olur ödem mi kilo mu
he ama gelmediler
Yihhuuuyidirtmemmmmm kankihimi
Hepinizi gordum en zayif sekrrpancari
Sarmadan baska yimek yooodu geceden kalan katmerleri mi yiseydimbizdede yayla corbası vardıeferin güzel beslenmişin bugün begendim sarmalar haric
her sahurda mı yapıyo anan onu ya
Dimem ben daha zayifim çünküm dün az yidim ödem şişlik gittizayıfsın di baaa
Cuma görüşelim bebegimmmkabullen artıııkkben en zayıf oldummm
işte o an etrafında bnm gibi birinin olması gerekiyomesela ben yahniyi de cok severim kendi yagında pişiyo o da
Ayyyy benim guzel kıvırcığım pıtırcığımmmm şekerim balım zayıfım kuru kizimmm doğmuş bugunnnngü n a y d ı n
kı z l a a a r r
iyiki doğmuuşum ben dimiii
zorlandığın hareketi çıkar öyle yap başka çaren yok gibi görünüyor
Giniydin pincikGünaydın kızlarrrrr
Bana mi diyon ki netakımınnnn ennn zayıfffenn fitt ennn daş en kıvırcık enn güzel keptini
oldumu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?