- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.701
ee doğru ya ismini düşndüm durdum olsun ayıgillere benziyor poncik deyince narinlik geliyor göz önünesen begendıysen tamamdır
ayı değil o panda
yani kısmen öyle oldu sayılırmesela nişanlım dedi ki günde 2 tane iç bn birini öğle birini akşam içtim sonra 1 e düşürdük akşam içtim sonra onu içmesem ne olur ki dedim tamamen bıraktm
yok canım sorun falan öyle bişey demek istemedim merak ettim sadece :)
peki o zaman başarılar diliyorum
ürücem ben
sigara konusunda iradeli çıktım içmicem dedim içmedim arada canım istiyor içemiyorum bile öğğ geliyo
ay ne güzel ya ben 1 kere yapmadım gerisi sökük gibi devam etti
zararsız gıdalar at ağzına damağında tut bir süre o da hafifletir isteği
ee doğru ya ismini düşndüm durdum olsun ayıgillere benziyor poncik deyince narinlik geliyor göz önüne
Cuma goruciz ne kalmisne kaldı ki 53 e
Hmmm protein içeceği alsana bağa onla yaparim takviye benhımoralara gıda takviyesi yaparız olma mı hiç mi olma
Hosgeldin canim sen baska bi takimdaydin dimi isim tanidik geldiIkı ayda 15 kılo gıbı bır hedefım var yardımlarınızı beklıyorum
Ayy pincik bu profil niiiiGün geçmiyordu ki 14. takımda tereyağ konuşulmasındı
Hmmm protein içeceği alsana bağa onla yaparim takviye bensonra bi fururum sağa poncik yok içim fit diye protein icecegi çıkarmış 30 gr protein var bi sisesinde gözüm onda denicim
Ahhahhahahahaho tereyağları bir tarafımızı tırmalıcak yakındayecim canım pek bir istedi
Ona da sıcak basiyi zaar napsinsenin kıştan beri cıbıl cıbıl resimler var onu napcaz
Canım yine çikolata istiyor
Sigara da içmiyorum zaten of
Ben essahtan yimiyom artikhe ben hiç yemiyom
Ben essahtan yimiyom artikcuma sende soylucen kilonu dimek 56 kiloyum ben ha daha unutmadim 55.6 ya 56 dedigini
Hadi yasöylüyom ya listedeyim ben
Sen deneme spor yapmiyonAllah Allahgörmedim bende denneyeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?