- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.901
Hahahahayok korkudan gidemiyorum daha tuvalete
Hahahahatut eve kadar
kesinlikleBir ortasını tutturamadım işte ya
Ama hata yapa yapa öğreniyoruz işte
En iyisi umursamaz olacaksın
Anlayışlı olmak lazım ama böyle tepemize çıkaracak kadar değil işte dozunu tutturamadım
Haksızlığa uğradın mı da basacaksın cıngarı
ramazanda yapmıyorum farkındaysan dedikodu zor tutuyorum kendimi adını duyunca elim ayagım titredi şimdi bakaman dedikodu olsun işte
bnmde aksine işim bittibiri büroya girerken ayağını sürttü kaç saattir gelen giden telefon durmadı tüm işim bu saate sarktı
kesinliklehiç çekinmiceksin bak tecrubeyle sabit hakedene
ramazanda yapmıyorum farkındaysan dedikodu zor tutuyorum kendimi adını duyunca elim ayagım titredi şimdi bakD :
bnmde aksine işim bittisıkıldım
tutarım çok sıkıştırmıyoyarında bez bağlarım külotlu bezler varya hasta bezleri hem rahat olur kalkmamış olurum yerimden
hahahahahahah ben de kullandm peh rahat ama wc icin degl
Yok dogum sonrasi kanama icinben hiç kullanmadımregl icin mi cok mu oluyo
Yok dogum sonrasi kanama icin
Oncesi bune beeee kocaman haytta kullanmam dedimyoooook cok rahatmiss anca yetti
he ya cok rahat diyolar onlara bende alcam kendime dogum için 1 pakethahahahahahah ben de kullandm peh rahat ama wc icin degl
he ya cok rahat diyolar onlara bende alcam kendime dogum için 1 paket
sorma bendedönüyo bah açımmmmmmmmmmmm
stok yapalım ceyizde hasta bezial al simdiden koy ceyize kalmaz malmaz neme lazımtövbe yarabbim
sorma bendeeve gitcm ordan ablama gitcez sonrası geçer inşallahhh zaman geçmmiyo hiçç
stok yapalım ceyizde hasta bezibebek bezi neyse de
Niyeeee korkcak bisey yok gitmesi gereken o. Ben dogumda vermemistim dogumdan 4. Gunde tam 5kg vermisim cunku hastabezi anladin senay boyle dıyınce korkuyom dogumlardan
he ya cok rahat diyolar onlara bende alcam kendime dogum için 1 paket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?