Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bayrama 2 hafta var bibiğiiimm gayret edersen tanıdıkların seni ciddi anlamda zayıflamış olarak görebilir
sonra gelsin iltifatlar

aman o kadar da fark etmiyor kaptanım ya hala kocaman kocaman duruyorum. üstüm cok iri kollarım falan omuzlarım ne zaman gidecek bunlar her akşam aynaya bakarak spor yaparken bunları düşünüyorum. iltifatlara boğulacağımı hiç sanmıyorum şu an.

öyle düşünmeee 100 küsür kiiloylaa başladın şimdi 90lardasın bence farkediyodurda sen anlamıyosundur hatta kendini gaza getirmek için korse alabilrsin bayramda kullanmalık oda göbek kısmını toparlar biraz ama aramızdaa

minik hileler diyorsun yok moral bozmak değil bu realite asflakfa ben cok istiyorum böyle incelmiş olmayı da o yüzden tezcanlıyım biraz. hemen olmayınca niye olmadı diye sıkılıyorum ama tabi bırakmıyorum elden sporu. dün reglimin ikinci gününe rağmen deli gibi jillian yaptım atlama hoplama zıplama yani düşün

Ramazanda yemek bitmiyo hic zaten ben bi yesil fasulye yaptim 3 gün yidikaz az yapiyom artik ondan yimikleri
he ya maşallah ne bereketli ay dolap tıka basa dolu hep
bizde canımız ne isterse onu yapıyoz annemle karar veriyoz patates kızartması istedi cnm

su an düşünmek istemiyorum 2. gün büyük cesaret
yani keşkem sihirli bi sopacıgımız olsa da hemencik incelsek ama sen bayramı atlat ve sana keyif moral veren insanların yanında ol enerjini depola sonra tam gaz devam edicez zayıflamaya

Ay sagol cnmm. 58 olmak istiyorum. Bidahaki hamilelikten sonra 88 olmak istemiyorum

2. kuzuş planı mı var kaptanım

Ben o kadar çok yiyemiyorum kız cidden
Çabuk doyuyorum
Böyle mıymıy yerim 2 saatte falan
1 saat yarısını yiyorum
Sonra 2 saat sonra diğer yarısını falan
O yüzden çok kilo almıyorum normalde
Anca böyle k*ç üstü oturunca işte
Bence yine çok yemem
Ayrıca dediğinde haklı çıktın
Bugün öğlen barbunyayı zor bitirdim
Hani yiyemen dedin ya bana

Ben de hiç ara vermedim reglken ağrımasına rağmen kalktım yaptım
Çok iyi yapmışsın
Sen o ara kaçamakları da yapmasan çok güzel zayıflayacaksın bence
Ben çikolata istedim mi sabaha koyuyorum mesela gayet birkaç günde bir yiyorum bitter
Çünkü sabah kalorisini dolduruyor
amiiinnn bibiğiimmm
ama fırında yirik tabikide

Ay iyi fikir ya
Üzerine de azcık baharat kekik falan
Karbonhidrat amma çok hoş
Kaptanım bu hafta hiç ekmek yemesem zararlı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…