Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle hiç çekinmiceksin bak tecrubeyle sabit hakedene

ramazanda yapmıyorum farkındaysan dedikodu zor tutuyorum kendimi adını duyunca elim ayagım titredi şimdi bak D:

bnmde aksine işim bitti sıkıldım
ev hediyesi almaya gidicem daha 6 da yola çıkcaaz banyo etcem sucuk gibi oldum bugün

Niyeeee korkcak bisey yok gitmesi gereken o. Ben dogumda vermemistim dogumdan 4. Gunde tam 5kg vermisim cunku hastabezi anladin sen ama sonra yeyeye aldm o ayri ahahahahahhaah
daha dur sen evlen hele

korkutma beni simdi böyle evlencekler strese falan giriyo bana saçma geliyo cunku daha önümde 14 ay var düğüne o zaman nolcam ben acaba

baya iyi yemişsin yalnızzz

Niyeeee korkcak bisey yok gitmesi gereken o. Ben dogumda vermemistim dogumdan 4. Gunde tam 5kg vermisim cunku hastabezi anladin sen ama sonra yeyeye aldm o ayri ahahahahahhaah
daha dur sen evlen hele
evlencem 3ay 29gün sonraaaaa

ev hediyesi almaya gidicem daha 6 da yola çıkcaaz banyo etcem sucuk gibi oldum bugün
bizim burası cok soguk yagmur rüzgar fln var

he 6gün sonra regl im az kaldı geçicek :
akşam napcan yemek annemle ablam bana yemek tarifleri atıp duruyo
Benimde 4 günüm kaldi reglime
Aksam yemek yapmicam eşim evde gezeceduh iş arkadaslariyla iftar açacaklarmış Dünden arasi kasarli salamli snitzelim kaldiydi bi büyük parca yanina patates yaparim firinda yeter kizimla bizebide çorba yapcam yapacakmisim aslinda yemek ben domatis çorbası edecum en sevdigim 2 gündür iciyoh zaten ama bida istedi canim tekrar yapacam

bizde habire mercimek yiyok şehriye çorbası istedi cnm

Ahh onu bende istiyom ama olmuyo ama abartmadan az az yersen spor da yaptigin icin korunur kilon o kadar da degil hic yemicek degiliz ama aradaben arada yedigimde bulanana kadar yiyom bu hic iyi diiil miselaa az yisene azz yii sen zayifsin bu ne mide diyesim geliyo ama yine de yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…