- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.921
ev hediyesi almaya gidicem daha 6 da yola çıkcaaz banyo etcem sucuk gibi oldum bugünkesinliklehiç çekinmiceksin bak tecrubeyle sabit hakedene
ramazanda yapmıyorum farkındaysan dedikodu zor tutuyorum kendimi adını duyunca elim ayagım titredi şimdi bakD :
bnmde aksine işim bittisıkıldım
yakın sayılırr sende cok gezzme tansiyonların düşmesininş cnm aminbende cıkcam pttye gitcem ablan yakın mı
yok artıkya ben bi konu görmüştüm burda aklıma gelmisti ahahahhakonu sahibesi şey yazmıs düğünümde hasta bezi taksam olur mu ya ahahahhahaha
pancar nerde yaa bugun tereyag konusamadık
Niyeeee korkcak bisey yok gitmesi gereken o. Ben dogumda vermemistim dogumdan 4. Gunde tam 5kg vermisim cunku hastabezi anladin senama sonra yeyeye aldm o ayri ahahahahahhaah
daha dur sen evlen hele
ev hediyesi almaya gidicem daha 6 da yola çıkcaaz banyo etcem sucuk gibi oldum bugün
baya iyi yemişsin yalnızzzHey menümü yazayım aklımdayken akşam dışarıda az işim var unuturum sonra :)
sabah:
yulaf ezmesi
Öğlen :
bir adet falafel ve üç çay kaşığı humus
iki adet mücver
bir kaşık kısır
bir kaşık yeşil mercimek
iki kaşık patates salatası
bir kaşık yoğurlu havuc
bir kaşık börülce
ve şekersiz çay
( çok tıkadı bunlar beni akşam yemem bile belki)
sporumu yapınca bildireceğim
evlencem 3ay 29gün sonraaaaaNiyeeee korkcak bisey yok gitmesi gereken o. Ben dogumda vermemistim dogumdan 4. Gunde tam 5kg vermisim cunku hastabezi anladin senama sonra yeyeye aldm o ayri ahahahahahhaah
daha dur sen evlen hele
bizim burası cok soguk yagmur rüzgar fln varev hediyesi almaya gidicem daha 6 da yola çıkcaaz banyo etcem sucuk gibi oldum bugün
Benimde 4 günüm kaldi reglimehe 6gün sonra regl im az kaldı geçicek :
akşam napcan yemekannemle ablam bana yemek tarifleri atıp duruyo
tereyağı olasınız emi pidenin arasında
Sen koru Yarabbyaa evet sımdı cok cekiyo kansızlık cıktı bağırsaklarında sorun var adet düzensizliği cikti 6 7 aydır adet olamıyomus
yakın sayılırr sende cok gezzme tansiyonların düşmesin
yok artık
bi an düşündümdeadama nasıl açıklarsn bunu
baya iyi yemişsin yalnızzz
evlencem 3ay 29gün sonraaaaa
bizim burası cok soguk yagmur rüzgar fln var
bizde habire mercimek yiyokBenimde 4 günüm kaldi reglime
Aksam yemek yapmicameşim evde gezeceduh iş arkadaslariyla iftar açacaklarmış Dünden arasi kasarli salamli snitzelim kaldiydi bi büyük parca yanina patates yaparim firinda yeter kizimla bize bide çorba yapcam yapacakmisim aslinda yemek ben domatis çorbası edecum en sevdigim 2 gündür iciyoh zaten ama bida istedi canim tekrar yapacam
kız fasulyeyi nasıl unutmuştamam yürüyerek gitcem pazarda varmıs ugrasam mı annem taze fasulye almıs onuda kaybetmıs bı yerde unuttu heralde
he akşam bezimi değiştir dersin ahahhahahaha
Ahh onu bende istiyom ama olmuyoYa öyle de olmak istemiyorum ki
Yine böyle yiyim tatlıları güzel şeyleri ama kilom kalsın istiyorum olmaz mı
Sporla yakıyoruz işte 300-400 kalori daha ne
Anlatsana
Jillian zor geldiyse başka spor yap onda ölçü alırsın sen de olmaz mı
Geçen sefer Romadaydım canım bu kez İsviçreye çok yakın kuzeyde küçük bir ile gidiyorum
Nörobilim okuyacağım (neuroscience)
az az yedim ama napayım
kız fasulyeyi nasıl unutmuşpazarda gezmesi güzel olur aç aç git bence
hadi öptüm o zaman bendeunutmuş ya ne biliyim git al dedi yenisini alsam mı pek severimhava yağmıyosa ben bi gidim elim kolum dolu cıkarım sonra kayısıda alırdım cok severimmmmmm
hadi gidiyom ben
valla mıOooffff bir dolu yagiyo ben sook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?