- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.621
BİZİDE ATSANA O VİDEOYUkızlar akşamları ben kendi kendime müzik açıp oynuyorum alıştırma yapıyorumbide video çekiyorum nasıl olmus diye sevdiceğime attım gız sen zayıflamışın heee dedi savolun efendim didim
he bide didim tartıda farketmiyo diye etin sıkışmıştır diyosıkılaşmıştır demek istiyo aslında
niyeyseAyy bugun niyeyse acayipppp canim skiliyo
anacıgım anca temizliği halleder bide işkembeyi yapcak bn gitmeden ben kokusuna dayanamıyomdaanacığın yapmıştır herbişeylerisende servis et nolmuş yani seneye sen hazırlıcan evinde iftarları aman pek heycanlıı
yaaaONU GEÇEN AY YAPTIM KESİLDİ BU AY YAPMICAM DAYANACAM
BİZİDE ATSANA O VİDEOYUEKSİKLERİ TAMAMLAYAK YAKIN OLAYDIK ÖĞRETİRİM SANA PEK BİR OYNARIM
niyeyse
bnmde belim ağrıyo
anacıgım anca temizliği halleder bide işkembeyi yapcak bn gitmeden ben kokusuna dayanamıyomda
yaaabnde içebilsem keşke de su an içsem belim kopuyo agrıdan
SENİN NİYE AĞRIYOR KUZUMniyeyse
bnmde belim ağrıyo
anacıgım anca temizliği halleder bide işkembeyi yapcak bn gitmeden ben kokusuna dayanamıyomda
yaaabnde içebilsem keşke de su an içsem belim kopuyo agrıdan
evet corba olarak işkembe ama bize mercimekkkne var yemekte işkembe mi
regl öncesi belirtilerSENİN NİYE AĞRIYOR KUZUM
AY NE UTANCAN DÖK TÜM KURTLARINIutanıyomçok komik geliyo hiç mi hiç yakısmıyo
evet corba olarak işkembe ama bize mercimekkknişanlımcımda gelcek pek sever işkembeyi
AY NE UTANCAN DÖK TÜM KURTLARINI
sende mi olcan inşallah canımregl öncesi belirtilerallahım nolur 6saat daha dayanayım gitmesin orucum amin
başka ne varönceleri bende severdim ama nerden geldiğini öğrenince vazcaydım sevmekten
evet ama orucum gitcek diye korkuyorm hareket etmiyorm resmensende mi olcan inşallah canım
köfte et sote pilav corba tatlı bide tabikide ortaya patlıcan biber közlemesi
ay benim bidefa ezanin okunmasina bes dakika kala geldi okadar kötüydüki anlatamamregl öncesi belirtilerallahım nolur 6saat daha dayanayım gitmesin orucum amin
köfte sebzelidir tabi bier patates fln olur yanındahımmpek güzel
yaaaaay benim bidefa ezanin okunmasina bes dakika kala geldi okadar kötüydüki anlatamam
dalga geçmem kuzum ama şöyle yap youtube de bul bir sürü video var yerinde sayarak oynarsınsana atarım ama dalga geçme tamam mıeksiklerimi söylersin bana
köfte sebzelidir tabi bier patates fln olur yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?