Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımm tatlı hazır mı alcaktı babaan
bizde yarın pikniğe gitcez mangala bol bol köfte davık yicem
eevett yada kemalpaşa alır belki biz yaparız yanına da dondurma hem ben tatlı yememiş olurum pek cnm cekmiyo onu çünkü
piknik mi kimlerlen gitceniz ay mangal cok severm

eevett yada kemalpaşa alır belki biz yaparız yanına da dondurma hem ben tatlı yememiş olurum pek cnm cekmiyo onu çünkü
piknik mi kimlerlen gitceniz ay mangal cok severm

muhallebili kemal paşa yapın pek meşhur senin sevmediğn tatlıdan aldır yememiş olarsın
baya kalabalık gitcez annemin işyerinden arkadaşları falan bide oğulları var benim kankilerim güzel geççek baya mangal yicem tepinirik oralarda eritirim

kizlar ben birazdan isden cikarim, pek giremem bugün simdiden söylim, baya bi stressli gececek. Önce bi alisverise gitcem, sonrada temizlik ve yemek derken misafirler gelir. gitikden sonra bi ugrarim öpüyorum hepinizi

gitme daha inşallah olmazsın şurda az kaldı iftara
5 saatcik
oooww kalabalık pikniiikkk bide yaşıtların varsa şahane ben sadece annem babamla gittiğimiz piknikleri seviyoum sessiz sedasız pek güzel oluyo

kizlar ben birazdan isden cikarim, pek giremem bugün simdiden söylim, baya bi stressli gececek. Önce bi alisverise gitcem, sonrada temizlik ve yemek derken misafirler gelir. gitikden sonra bi ugrarim öpüyorum hepinizi
tm canım görüşürüzzz stres yapma rahat ol güzel geçicek eminim

evettt horon tepcez ben kalabalık severim yada sevdiceğimle baş başa

he öyle diyosun olur tabikideeee söz verdi bana bizim burdaki parkta sabah kahvaltı hazırlıcak bu yaz
kahvaltı dediğimde domates salatalık patates kızartması çay yumurta olcak

daha ne bekliyosun onada sükür ben son gelmesinde börek yapmıstım sonra beni patronum aradı börek pisiyodu ofisin anahtarını istedi gidip vereyim sen böreğe bak dedim bi geldim yanmış bide diyo ben sana börek yaptım sen mi yaptın diyorum he ben çıkardım fırından diyo

teşekkür edeydin bari bnm kide hala kek yapcak bana kac senedir yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…