- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.641
dalga geçmem kuzum ama şöyle yap youtube de bul bir sürü video var yerinde sayarak oynarsın
evet ama orucum gitcek diye korkuyorm hareket etmiyorm resmenwc ye de gitmedm daha kendimce önlemler
evet cok kötü ve üzücü bi durumyaaaa
ağlarım ben öyle bişey olsa
biraz baktım güzel oynayanlarda var bayağıöyle yapıyorum kuzum zaten düğün nişan falan acıyorum baka baka yapmaya calısıyorum
eevett yada kemalpaşa alır belki biz yaparız yanına da dondurmahımmtatlı hazır mı alcaktı babaan
bizde yarın pikniğe gitcez mangalabol bol köfte davık yicem
biraz baktım güzel oynayanlarda var bayağı
eevett yada kemalpaşa alır belki biz yaparız yanına da dondurmahem ben tatlı yememiş olurum pek cnm cekmiyo onu çünkü
piknik mi kimlerlen gitcenizay mangal cok severm
kizlar ben birazdan isden cikarim, pek giremem bugün simdiden söylim, baya bi stressli gececek. Önce bi alisverise gitcem, sonrada temizlik ve yemek derken misafirler gelir. gitikden sonra bi ugrarim öpüyorum hepinizi
5 saatcikgitme daha inşallah olmazsın şurda az kaldı iftara
oooww kalabalık pikniiikkk bide yaşıtların varsa şahanemuhallebili kemal paşa yapın pek meşhursenin sevmediğn tatlıdan aldır yememiş olarsın
baya kalabalık gitcez annemin işyerinden arkadaşları falan bide oğulları var benim kankilerim güzel geççekbaya mangal yicem tepinirik oralarda eritirim
tm canım görüşürüzzz stres yapma rahat ol güzel geçicek eminimkizlar ben birazdan isden cikarim, pek giremem bugün simdiden söylim, baya bi stressli gececek. Önce bi alisverise gitcem, sonrada temizlik ve yemek derken misafirler gelir. gitikden sonra bi ugrarim öpüyorum hepinizi
SEN AT VİDEO BAKALIM DALGA GEÇİLMEYECEK KADAR GÜZEL Mİ DİYEben şöyle milletin dalga geçmiceği kadar oynasam yetcek bana
KOLAY GELSİN BUKİkizlar ben birazdan isden cikarim, pek giremem bugün simdiden söylim, baya bi stressli gececek. Önce bi alisverise gitcem, sonrada temizlik ve yemek derken misafirler gelir. gitikden sonra bi ugrarim öpüyorum hepinizi
5 saatcik
oooww kalabalık pikniiikkk bide yaşıtların varsa şahaneben sadece annem babamla gittiğimiz piknikleri seviyoum sessiz sedasız pek güzel oluyo
tm canım görüşürüzzz stres yapma rahat ol güzel geçicek eminim
SEN AT VİDEO BAKALIM DALGA GEÇİLMEYECEK KADAR GÜZEL Mİ DİYE
biz daha hiç başbaşa pikniğe gitmedikevettt horon tepcezben kalabalık severim yada sevdiceğimle baş başa
biz daha hiç başbaşa pikniğe gitmedikbu bende büyük yara evlendiktn sonra artık
he öyle diyosunbizde gitmedik hahahahahha: D gitseydik yani güzel olurdu diyorum D :
he öyle diyosunolur tabikideeee söz verdi bana bizim burdaki parkta sabah kahvaltı hazırlıcak bu yaz
kahvaltı dediğimde domates salatalık patates kızartması çay yumurta olcak
daha ne bekliyosun onada sükürben son gelmesinde börek yapmıstım sonra beni patronum aradı börek pisiyodu ofisin anahtarını istedi gidip vereyim sen böreğe bak dedim bi geldim yanmış bide diyo ben sana börek yaptım sen mi yaptın diyorum he ben çıkardım fırından diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?