- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.601
senin kız evlenir ben evlenemem gibi geliyoNasıl gitsin bücür hareketlendi anne sürekli benle ilgilen derdinde bu sefer de büyük kıskanıyor ee uğraş dur iftar yemeği ev temzligi :))
Sen naptın evlendin mı
sen beni adam yerine mi koymuyon acabafasulye eleman mıyım ben saksı değilim ben
diger haftalara gore cok guzeldiğer takımlar payaşmamıs ki daha herkes paylaşınca ceza alan takım sıralamayı paylaşıyoama bence bu hafta cokk iyiyz dimi @ParteMoralll
hic yapmadimda yemedimde bi tarifine bakim:)Alinazik bence hem hafif hemde lezzetli :) diyet için uygun yemek :)
diğer takımlar payaşmamıs ki daha herkes paylaşınca ceza alan takım sıralamayı paylaşıyoama bence bu hafta cokk iyiyz dimi @ParteMoralll
bnece de baya güzelgormedim
diger haftalara gore cok guzelbana gore fena degil
nooolduyetti daha garışmıyom sen hallet
hangi birine güleyim ben şimdikızlar akşamları ben kendi kendime müzik açıp oynuyorum alıştırma yapıyorumbide video çekiyorum nasıl olmus diye sevdiceğime attım gız sen zayıflamışın heee dedi savolun efendim didim
bnece de baya güzelsana göre de güzeldir güzel hadi
noooldu
Hahahaahahahkızlar akşamları ben kendi kendime müzik açıp oynuyorum alıştırma yapıyorumbide video çekiyorum nasıl olmus diye sevdiceğime attım gız sen zayıflamışın heee dedi savolun efendim didim
Evt galiba :)) tatlı da dondurma da yedim bu hafta ama çok dışarı çıktım bayramlık falan bide çocuğun hareketlerine yetis ben biraz fazla mı yemeye başlasam :)
benim canımda su istiyo su an soguk sogukhallettim işte ordada git sen paylaşherşeyi devletten bekleme of canım buzlu kalem dondurma cekti
hepsine ayrı ayrı gülebilin
aaşama anca su içerim ben zaten başka bişey yemeye vaktim olmazakşama icersin
aaşama anca su içerim ben zaten başka bişey yemeye vaktim olmaz
HOŞGELDİN NASILSIN .. BENCEDE BİRDE ÇOK LEZZETLİAlinazik bence hem hafif hemde lezzetli :) diyet için uygun yemek :)
Ayy bugun niyeyse acayipppp canim skiliyo
ONU GEÇEN AY YAPTIM KESİLDİ BU AY YAPMICAM DAYANACAMağrı kesici mi içsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?