- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.781
Afern afern kacir sen ipin ucunu afernbende almadım bu bile bişey benim icinay yok psikolojik değil ya ilk kez oluyo bana böyle niye oldu bilmiyorum neyse ki az kaldı bakalım ay ben akşam biraz ipin ucunu kaçırdım ama iyi oldu wcye cıktım 2 kere
Afern afern kacir sen ipin ucunu afern
Ben yemiyim diye kirk takla atayim sen yi
Evet yaa tum tesellim oo vallaama iyi oldu bi haftada yapamadığımı 1 günde yaptımçok abartmadım
sen tatilde yicen amane zamandı tatilinnn
Evet yaa tum tesellim oo valla10unda gidicem 22 temmuza kadar yokum buyuk ihtimal
ya iste bak sen yerken ben aç kalcamsen gelicen ben gidicem
ben bence alanyada abartirim alirsam orda alrm 1 2 kg ama fethiye daha hareketli gecicek orda almam sanmiyorum. O alaninan da pek umrumda degl
Sonra ben gelirim diyet mod sen yersin
Bence dugune kadar ver benim kafa gitti sen nereye gidiyosun ki balayina gttti aklim ahahahahahahahasen düsünme zaten verirsinben nişandan sonra düğüne 2 ay kalana kadar yicem yine sonra böyle tutuşcam
Bence dugune kadar ver benim kafa gitti sen nereye gidiyosun ki balayina gttti aklim ahahahahahahahane alakaysa
Hee sen gelcen ben gitcem dedin ya ondan aklim balayina gitti halbuki alakasi yokvercem yaa almam inşallah nişandan sonradaha bilmiyorum ki düğün tarihimiz bile net değil nişandan sonra o konuşulur sonra kasım gibi rezervasyon yaptırcam senden fikir alırım
Hee sen gelcen ben gitcem dedin ya ondan aklim balayina gitti halbuki alakasi yok
Tamamm ozaman gelsinde insallaaaaah
Heeinsallahhh22sinde sen gelicen ya ben 22sinde izine cıkmayı dusunuyorum 29uda nişanım o yüzden dedimdi
Heeoo sen o ara telasda olucan
Banada heycan bastiay evetsimdi bile telaştayımm
Banada heycan bastibayram da geliyoo ohhhh ne guzel gunler allah bozmasin insallah hepimizin huzuru daim olsun tek sorunumuz kilo olsun
Eveeeeet sukuramin kuzum önemli olan sağlık huzur mutlulukkilolar alınır verilirrrr
Bi sıkıcılik var sankiaçlık vurdu beni
Bi sıkıcılik var sanki
Hava iki gundur cok sicakdenize cupp dye atlasak
Acligi dusunme nisani dusun gecer
Niye kimse yoksinir basti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?