Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi ben yarın uyurumda sen nasıl oldun bogazın gectı mı kuzunn nasıl
Ben yarinda uyuyamam kalkarlar basimda vikvikvikvik sonra ben kalkarim onlar uyuren iyisi yarin disari cikmak ramazanda zor olsada
Bogazim daha yeni yeni iyi kizimda iyi bitti gibi.. pis hastaliklar yapistimi zor gidiyolar

Ben yarinda uyuyamam kalkarlar basimda vikvikvikvik sonra ben kalkarim onlar uyuren iyisi yarin disari cikmak ramazanda zor olsada
Bogazim daha yeni yeni iyi kizimda iyi bitti gibi.. pis hastaliklar yapistimi zor gidiyolar
,biliyom o yüzden didimdi miniklerin hafta sonusu da yokkkk
oruc tutmaya basladın mı reglın bıttı mı kuzum iyi bari bunada sükürrr

evet ya her ramazan böyle oluyo geldi geçti gittii baslarken korkuyorum tutabilcekmiyim acaba diye biterkende üzülüyorum seviyorum cunku ramazanı kabızlık haric bolluk bereket oluyo
ay sizin o kabizliginiz beni oldurdu zati psikoljk dye dusunmeye basladim
Valla ramazan manevi yonden guzeldi ama benim aldigim kilolar verme konusunda super gectii

ay sizin o kabizliginiz beni oldurdu zati psikoljk dye dusunmeye basladim
Valla ramazan manevi yonden guzeldi ama benim aldigim kilolar verme konusunda super gectii

bende almadım bu bile bişey benim icin ay yok psikolojik değil ya ilk kez oluyo bana böyle niye oldu bilmiyorum neyse ki az kaldı bakalım ay ben akşam biraz ipin ucunu kaçırdım ama iyi oldu wcye cıktım 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…