Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemeee deee sütlü tatlı neden veriyor bilmiyorum motive için sanırım yemicim ama
Ben sana diyorum ben olsam yemem ayda 1 motive sana yeter bence. Hem hafta bir odul bu listeyede fazla gelir
Yeme yeme sen zaten motivesin cok kotu hissettiginde ufak kacamakla olayi kapatabilirsin bence.
En olmadi bitteri erit dök cilege muza
Iste ben dr dedigi icin bisey diyemiyorum yoksa fazla bence

Benim listeme bakiyormusun bana göre yediklerimde çok hele yoğurt o kadar çok yiyorum ki ekmek 5 dilim ama 2kilo 100 gram verdim bitter hergün 1 dilim yiyorum ki ben kaçamak yapacaksam yemekten yaparım ya da çikolata yerim değişik yol.izliyor günlük kalorimi hesaplayım bakalım

Bakalim bu hafta nasil vericeksin ozaman uzerine konusabilirim.
Simdi eger baslamadan oncesi cok yiyorsan beslenme degisiklik olunca verebilirsin. Gercekten belki inanmican ama 1 yda 2gunde 1.600 2 kg vermisligim var tamamen odem oldugu icin. Oyuzden diyorum ki 2.haftayi bekleyip gorelim. Umarim ki verdiren bir yontemdir. Eger baktin az gidiyo sende odulleri cikaririsn.
Ya bana gore 5 ekmek cooook max 2 olmali bilemiyorum ki soyleyende doktor

Diğer diyetisyenim sadece sabah vermişti bu bana da çok çok geldi belki azaltacam dedi haftada 1 kilo diyo cuma günü gidicem birde ben kilo veremiyorum diye gitmedim yani öyle demedim... yumyrta kalitesini için d3dim ekmek kalsiyum çok önemli dedi ..yeterki pişman olmayım parte yavaş gitsede olur

Sabah
Tost domates salatalık
Ara
3 kayısı
Öğlen
Ton balık sandviç salata.4yk yoğurt
Ara
3 kayısı
Ara
6 çiğ badem 1 bardak süt
Akşam
5yk patlıcanlı domates 4yk yoğurt marul salata 1 dilim ekmek
çay bardağı kefir 3 ince dilim karpuz
3lt su

Oda vardi dimi dogru onu atladim canm ozaman sen doktora soylersin hani benimicin fazla baska hangi besinlerden alabilirim vs diye bakalim nasil ilerlicek. Suan cok kilolu degilsin zaten takilma onemli olan yumurta kalitesi oncelikle

Oda vardi dimi dogru onu atladim canm ozaman sen doktora soylersin hani benimicin fazla baska hangi besinlerden alabilirim vs diye bakalim nasil ilerlicek. Suan cok kilolu degilsin zaten takilma onemli olan yumurta kalitesi oncelikle
Biraz kilo verdikten sonra direk yönelecek bugün tok.gittim yağdan ne kadar gittiğini görmedi istediği kadar gitmemiş yağdan bende miral bozmamak için sormadım.. zaman geçsin beraberce görücez

Menümü de yazayım

Sabah

Hindi fümeli sandviç
4 parça bitter çikolata

Öğle

Ton balıklı sandviç

Ara 5

1 paket form bisküvi

Akşam

Kıymalı makarna yedim

Onu da çok geç yemek zorunda kaldım trafik çok kötüydü
Kalorilerini de yazamadım şu an
Ama döndüğümde kalorileriyle yazacağım yine çok tutmadı

Bir de 1 kalorilik coca cola 0 içtim çok gizildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…