- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.061
Ayy ben 3 gündür ağırlık çalışmıyorum cok yorgundum dün sabah sporumu yaptim sadece ama bugun fitness günüBen de oyle dusundum kuzu bu aktiviteye nasil kilo alir insan
Gidip bugun kendime su alacagim bakalim iceyim 2.5 da cumaya dussun, suyu pek icmedim yine onu da itiraf edeyim
Hayr ben kepttna deme dedm
biz size demiyok illa alinmak istiyosan alinsanada sarmiyim bak simdi keptine sardim
Benimki cok zordu insani korkutacak derecede
Albume foto koyup kaldirsammi kimseler gorurmu acaba
Ayrica benim dumduz degil dalgaliben sayilmiyorm ozaman duz sac hep duz olan sactir benimki yapinca duz
Benim gibim pambıh ve kuru bi insan hayin olamaz
Yok normal doğumdu benimki en guzeli normal dogum dogumdan sonra hic ne agri ne sizi hemen oturdum hic yatmadim diyebilirimonun mesajı banaydı amatemem sarma gidiyom
sezeryan mı
Sadece izlediklerim görebiliri işaretleAlbume foto koyup kaldirsammi kimseler gorurmu acaba
Yok normal doğumdu benimki en guzeli normal dogum dogumdan sonra hic ne agri ne sizi hemen oturdum hic yatmadim diyebilirim
Benim sacim düzben görerim
oldu o zaman düz olanlar alınsın üstüne
Ayyhhpincirim bugün yine çok mütevazi gördüm seni
Sen nye izlemiyosun acaba@ParteMoralll benide izlermisin
Hee hemde cohhhh ölecem sandimama çok sancı cekmıssınben korkuyorum normalden
özenmisimdir hep düz saçlaraBenim sacim düzpirasa gibi dumduz degil ama duz yani
ahhh tatlımmmmmAyyhhivit guzel zayif ve fit oldugum kadar mütevaziyimdir de
Sen nye izlemiyosun acaba
Ahahhahahahaözenmisimdir hep düz saçlaraben gece bi yatıyorum sabah adeta Ömer çelakıl
ahhh tatlımmmmm
Hahahaahahahahahahahahaahhaaözenmisimdir hep düz saçlaraben gece bi yatıyorum sabah adeta Ömer çelakıl
ahhh tatlımmmmm
Hee hemde cohhhh ölecem sandimAllah yardımcısi olsun doğum yapanlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?