- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.021
Soylemem cumayi behlecoh bisey behleme ama
İki kere yaptim ikisinde de sakatlandim korkiyom artikAyaklari çapraz koyup çekiyorum başkan türlü şınav zor oluyor...... jillide cok zıplama yok ki az bir kardio var yavaş hopluyorum ben .... kol kasların belli olmuyo dimi kaslı kaslı olur ya sıkı durması yeterli bence ... onu unutmuştum bakayım aslında ona daha iyi olacaksa ondan devam edeyim
Ona deme bosverSoylemem cumayi behlecoh bisey behleme ama
Hayirkeptin seni geçmişen zayıf en guru o artık
Sus didimdaha bismillah günaydın dedim gözüne battım
napıyon desem neler olar kim bilir
Ona deme bosver
Hayiren guru sekerpncari isterse 58 desin en guru ooo bizzat gormusummm beni kimse baskasi guruluguna ikna edemez
Anca geliyomsen zaten suan cok fazla degilsinnnnn ki cnm
Sen hep gec gel heep
bende yohudum zaten bisey olmaz ama bidaha olmasn
Hee yidimtabi önce inmek lazımbende bayramda bi tek ananemin sarmalarından korkuyorum onuda yemezsem almam bi daha
dimik pilav yidiiinnn
Orasi heç belli olmasskeptin seni geçmişen zayıf en guru o artık
Hahahahaahbende burdayım
ben keptini gördüm en guru o bencehe bukide guru bence
Hayiren guru sekerpncari isterse 58 desin en guru ooo bizzat gormusummm beni kimse baskasi guruluguna ikna edemez
evet canim suan memnunum ama yinede hedefime ulasmadan alisveris yok hedefe ulastigim an ödülüm güzel bir alisveris olcak canimsen zaten suan cok fazla degilsinnnnn ki cnm
evet gicihh eder insani kivircikkk tontikHee göz degdirir sunrasess etmiyek
Ben oylr beklersem hic bisey alamam 58 e daha varevet canim suan memnunum ama yinede hedefime ulasmadan alisveris yok hedefe ulastigim an ödülüm güzel bir alisveris olcak canim
Olmass kimsilere atmam fotoHahahahaahsekerpancari bildigin guruuu keptin tontk kalir yaninda ahahahahahahahahahaahah koptum ya SekerPancarii foto koy sunlara delurttuler
tabi önce inmek lazımbende bayramda bi tek ananemin sarmalarından korkuyorum onuda yemezsem almam bi daha
Ben de jilliye başladım kuzum umarim tekrar birakmam1 lokmacik alsaydın canın çekmedi mi ...
Kivirciklar hayın olur dimiyek kivircik olanlaraevet gicihh eder insani kivircikkk tontikdemiyelm ona
ama sen cok verdin zaten yani ara ödülü olarak saydikmi olurBen oylr beklersem hic bisey alamam 58 e daha varne zaman olurum allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?