- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.101
ıslanmamaya özen gösterelimBenimki de ne cok ne az orta ayarislaninca kedi kuyruğu gibi kaliyo benimki de
Hee iyi değmi daha ni kadar olacahEvet konustum
senin sacin az degil ki abartmane olcakti kap kalin kabariyo bende hic onu sevmem orta ayar guzel bosver
Ahahahgagshajahahajahahhahahahahıslanmamaya özen gösterelimkafamın şekli ortaya çıkıyo
bilmiyorum ki hvada sıcak işin kötü yanı kendim hazırlasam e vitamini hindistan cevizi ve badem yağı onarır mıki acaba bilemiyorum napcamı ... maşallah bana daha sakatlamadım kendimiAyy anlamiyom valla ikinci haftaya gecince benim el ve ayak bilekleri sakatlaniyonasil beceriyom bilmiyom
Eczaneden çatlaklar icin bi yag falan mi baksan kiz
Badem yagi killandirmasin sonra kiz kendin hazirlama tüyleri besler belki catlaklar icin vardir yağlar bi sor bencebilmiyorum ki hvada sıcak işin kötü yanı kendim hazırlasam e vitamini hindistan cevizi ve badem yağı onarır mıki acaba bilemiyorum napcamı ... maşallah bana daha sakatlamadım kendimi
ıslanmamaya özen gösterelimkafamın şekli ortaya çıkıyo
HahahahahaahahahahBen sporumu yapmaya gidiyom aksama bisey yemiyom aksama bırakmayim sporumugorusuruk fit bi yıldız kaydi burdan dirsiniz arkamdan hadi adiyos amigoss
evet bende sevmedim oyun nickimdi ya nicke yok başkabenimkide çok sayılmaz sadece gabarıkıslanınca pısss diye bütün havası sönüyo
denetime alışamadım sanki yabancı gibin geliyo
bir marka vardı eczanelerde satılıyordu l ile başlıyordu acaba onu mu alsam ama tanıdık biri kullanmıştıBadem yagi killandirmasin sonra kiz kendin hazirlama tüyleri besler belki catlaklar icin vardir yağlar bi sor bence
Lieracmibir marka vardı eczanelerde satılıyordu l ile başlıyordu acaba onu mu alsam ama tanıdık biri kullanmıştı
evet bende sevmedim oyun nickimdi ya nicke yok başka
ben de zayıf bir bağyanımGorusiciz beybiliboyben narin ve ince bir bagyanim
bari burda konusma gözüme soka sokaEvet konustum
senin sacin az degil ki abartmane olcakti kap kalin kabariyo bende hic onu sevmem orta ayar guzel bosver
hhe o kız sabah beri düşünüyorum sen kullandın mı onuLieracmi
Hamileyken kullandm sadecehhe o kız sabah beri düşünüyorum sen kullandın mı onu
Nee senle ne ilgisi var bununben de zayıf bir bağyanım
bari burda konusma gözüme soka soka
aynen canim ya7 kiloyu 7 ayda verdmm ama 1 hafta alabilme potansiyeline sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?