- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.121
İŞ GÖRDÜ MÜ SENDE BENİM İŞİME YARAR MI KİLO VERİYORUM ALMIYORUM SONUÇTAHamileyken kullandm sadece
NE TATLISI yapıyorsunAksama iftara davetliyim kizlar, yengem davet etti, bakalim yine az yicem insallah. Tatliyida ben yapiyorum, en sevdigimden Hemde... olmadi yemekden cok az yiyip tatlidan biraz tadarim yaa canim cekti:)
su Eclair mi neyse onun yalancisini, harika oluo petibör bisküvisi arasina Vanilyali pudding ve krema karisimi yapip dösüosun en üstünede cikolata sosu gelio, cok basit bi Tatli ama tadi bi harikaNE TATLISI yapıyorsunolsada tatlı yesek vallah
hmm güel olur bende kedi dili aldım görümcem gelceği zaman kahveli sütle ıslatıp arasına krema yaparım dedim senden de kopya alıp üstüne çikolta sosu dökeyim .. güzel olur sanırım pasta işinden pek anlamamsu Eclair mi neyse onun yalancisini, harika oluo petibör bisküvisi arasina Vanilyali pudding ve krema karisimi yapip dösüosun en üstünede cikolata sosu gelio, cok basit bi Tatli ama tadi bi harika
olur kesinlikle güzel olur, o senin yaptigin pastanin üstüne ben sadece Kakao döküyorum komple üstünü kapatacak sekilde.hmm güel olur bende kedi dili aldım görümcem gelceği zaman kahveli sütle ıslatıp arasına krema yaparım dedim senden de kopya alıp üstüne çikolta sosu dökeyim .. güzel olur sanırım pasta işinden pek anlamam
Evet ama en coh benben de zayıf bir bağyanım
bari burda konusma gözüme soka soka
kızlar koton reklamlarında fahriye vecenin giydiği kırmızı elbise nasıl ondan almak istiyorum üstüme oturursa
pastacımız sensin o dicim de sayfa diyet sayfası .. sen yine arada tarif ver bize öğrenirsin motifleride en zor kısmı yapıyon .. berlina diye çörek var içinde erik reçeli oluyo kızartıyorsun falan çok severim kendisini ... bende kakao dökeyeim o zaman hiç yapmadım ilk kez yapcamolur kesinlikle güzel olur, o senin yaptigin pastanin üstüne ben sadece Kakao döküyorum komple üstünü kapatacak sekilde.
Ben Pasta yapmayi da yemeyide cok severim, beceririmde, tek zorlandigim kisim su Motifli pastalar olurya onlari daha tam beceremioyrum ama ögrenmeye calisiyorum
Valla ben hamileyken catlamiyim diye cok sik olmasada kullandim iki sise bitrmistim.surekli hergun yapsam daha cok giderdi bi kac sise daha. Bende isemi yaradi genetikmi bilmiyorum tek tuk var gobegimde. olan catlagin gitmesi zormus diyolar ama bilmiyorum yorumlari oku ise yariyanlar yazmistr.İŞ GÖRDÜ MÜ SENDE BENİM İŞİME YARAR MI KİLO VERİYORUM ALMIYORUM SONUÇTA
kırmızı elbise yakışır mı peki sence bana tenime olarak o olmazsa başka kırmızı alırımgidip dene kuzum hoşuna giderse alırsın
Sarı saclarinlan bek yakışır bencekırmızı elbise yakışır mı peki sence bana tenime olarak o olmazsa başka kırmızı alırım
kırmızı elbise yakışır mı peki sence bana tenime olarak o olmazsa başka kırmızı alırım
avakado yağı yaıyor bir yerde rengini açıyormuş ... birde e vitamini alıp ikisini karıştırırım olmazsaValla ben hamileyken catlamiyim diye cok sik olmasada kullandim iki sise bitrmistim.surekli hergun yapsam daha cok giderdi bi kac sise daha. Bende isemi yaradi genetikmi bilmiyorum tek tuk var gobegimde. olan catlagin gitmesi zormus diyolar ama bilmiyorum yorumlari oku ise yariyanlar yazmistr.
bence tatlıdan önce bol salata ye bakalım canın isterse yine tadarsınAksama iftara davetliyim kizlar, yengem davet etti, bakalim yine az yicem insallah. Tatliyida ben yapiyorum, en sevdigimden Hemde... olmadi yemekden cok az yiyip tatlidan biraz tadarim yaa canim cekti:)
ne güzel elbiseler onlar dimikızlar koton reklamlarında fahriye vecenin giydiği kırmızı elbise nasıl ondan almak istiyorum üstüme oturursa
al bak senEvet ama en coh benennnnnn ennnnnnnnn nnnnnnnnnnnnn
nolduuuuuölüyorum
Ise yarar insallah cnmavakado yağı yaıyor bir yerde rengini açıyormuş ... birde e vitamini alıp ikisini karıştırırım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?