Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NE TATLISI yapıyorsun olsada tatlı yesek vallah
su Eclair mi neyse onun yalancisini, harika oluo petibör bisküvisi arasina Vanilyali pudding ve krema karisimi yapip dösüosun en üstünede cikolata sosu gelio, cok basit bi Tatli ama tadi bi harika

su Eclair mi neyse onun yalancisini, harika oluo petibör bisküvisi arasina Vanilyali pudding ve krema karisimi yapip dösüosun en üstünede cikolata sosu gelio, cok basit bi Tatli ama tadi bi harika
hmm güel olur bende kedi dili aldım görümcem gelceği zaman kahveli sütle ıslatıp arasına krema yaparım dedim senden de kopya alıp üstüne çikolta sosu dökeyim .. güzel olur sanırım pasta işinden pek anlamam

olur kesinlikle güzel olur, o senin yaptigin pastanin üstüne ben sadece Kakao döküyorum komple üstünü kapatacak sekilde.
Ben Pasta yapmayi da yemeyide cok severim, beceririmde, tek zorlandigim kisim su Motifli pastalar olurya onlari daha tam beceremioyrum ama ögrenmeye calisiyorum

pastacımız sensin o dicim de sayfa diyet sayfası .. sen yine arada tarif ver bize öğrenirsin motifleride en zor kısmı yapıyon .. berlina diye çörek var içinde erik reçeli oluyo kızartıyorsun falan çok severim kendisini ... bende kakao dökeyeim o zaman hiç yapmadım ilk kez yapcam

İŞ GÖRDÜ MÜ SENDE BENİM İŞİME YARAR MI KİLO VERİYORUM ALMIYORUM SONUÇTA
Valla ben hamileyken catlamiyim diye cok sik olmasada kullandim iki sise bitrmistim.surekli hergun yapsam daha cok giderdi bi kac sise daha. Bende isemi yaradi genetikmi bilmiyorum tek tuk var gobegimde. olan catlagin gitmesi zormus diyolar ama bilmiyorum yorumlari oku ise yariyanlar yazmistr.

avakado yağı yaıyor bir yerde rengini açıyormuş ... birde e vitamini alıp ikisini karıştırırım olmazsa

Aksama iftara davetliyim kizlar, yengem davet etti, bakalim yine az yicem insallah. Tatliyida ben yapiyorum, en sevdigimden Hemde... olmadi yemekden cok az yiyip tatlidan biraz tadarim yaa canim cekti:)
bence tatlıdan önce bol salata ye bakalım canın isterse yine tadarsın

kızlar koton reklamlarında fahriye vecenin giydiği kırmızı elbise nasıl ondan almak istiyorum üstüme oturursa
ne güzel elbiseler onlar dimi

Evet ama en coh benennnnnnennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
al bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…