Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ne gofret muhabbeti yapıyorsunuz zalimler nimet in a 101 de tarcınlı zencefilli kurabiyesi var o cok lezettli ama catır cutur gidiyor önünü alamıyorsun o yüzden cok tehlikeli. anam canım tatlı cekiyor

evet aynen yanlis sayfa bu:) arada ssaglikli seylerde deniyorum kalrorisi düsük olan atarim tarifleri

Yesilimi sevmiyosun neeeee harikaa oluyoooooooooo ay bayilirim yaaa olsada yesem.
Kavrulmus aldigim yer harika yaa hersey var ve bitti suan oyuzden kahvede yeter bana suan

sevmiyorum ya çiğ o babaanemlerin bahcesinde var bi kere koparıp yemem sen niyetli misin ay aksama bende kahve icicemmm arkadasım gelcek bize kalmaya çok tehlikeli

sevmiyorum ya çiğ o babaanemlerin bahcesinde var bi kere koparıp yemem sen niyetli misin ay aksama bende kahve icicemmm arkadasım gelcek bize kalmaya çok tehlikeli
aaaa ben cok sverm 1 kg otururn yerm yani ahahahahah .evet niyetliyin tabisi kahveeeeee iftardan sonra hemen iciyorummmmm

ya ne gofret muhabbeti yapıyorsunuz zalimler nimet in a 101 de tarcınlı zencefilli kurabiyesi var o cok lezettli ama catır cutur gidiyor önünü alamıyorsun o yüzden cok tehlikeli. anam canım tatlı cekiyor
Benimde Canım acayip kahve çekti muhabbetleri okuyunca akşam yapacağım iftarın üstüne içeceğim
maşallah konu yemek olunca bütün üyeler dökülüyo buraya

evet canim bakalim, umarim yengem cok güzel seyler yapmaz
inşallah güzel yapsın ama sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…