- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.161
Yesilimi sevmiyosun neeeee harikaa oluyoooooooooo ay bayilirim yaaa olsada yesem.ben onu sevmiyorumkabuklusunu tavada kavurcaksın dökülüyo hep kabukları veya fırında
ya ne gofret muhabbeti yapıyorsunuz zalimlernimet in a 101 de tarcınlı zencefilli kurabiyesi var o cok lezettli ama catır cutur gidiyor önünü alamıyorsun o yüzden cok tehlikeli. anam canım tatlı cekiyor
evet aynen yanlis sayfa bu:) arada ssaglikli seylerde deniyorum kalrorisi düsük olan atarim tarifleripastacımız sensin o dicim de sayfa diyet sayfası .. sen yine arada tarif ver bize öğrenirsin motifleride en zor kısmı yapıyon .. berlina diye çörek var içinde erik reçeli oluyo kızartıyorsun falan çok severim kendisini ... bende kakao dökeyeim o zaman hiç yapmadım ilk kez yapcam
Yesilimi sevmiyosun neeeee harikaa oluyoooooooooo ay bayilirim yaaa olsada yesem.
Kavrulmus aldigim yer harika yaa hersey var ve bitti suanoyuzden kahvede yeter bana suan
evet canim bakalim, umarim yengem cok güzel seyler yapmazbence tatlıdan önce bol salata ye bakalım canın isterse yine tadarsın
aaaa ben cok sverm 1 kg otururn yerm yani ahahahahahsevmiyorum ya çiğ obabaanemlerin bahcesinde var bi kere koparıp yemem sen niyetli misin ay aksama bende kahve icicemmm arkadasım gelcek bize kalmaya çok tehlikeli
aaaa ben cok sverm 1 kg otururn yerm yani ahahahahah.evet niyetliyin tabisi kahveeeeee iftardan sonra hemen iciyorummmmm
neler yaptın bugün mü yicen ? sakınnnnbana 1,5karnım çok acıktı dün neler yaptım hep aklımda onlar saat 1 de mutfağa girdim 6da çıktım
bende vanilyalı severi gofretiGofreet dime bende findklisini severm cileklidepfff cayla pek guzel olur
Kuruyems fln cayla olmazmi illa pastami yapcaksnyemeğe gelmicek iftardan sonra gelcek kalcak büyük ihtimallee sahur yaparız bide çayın kahvenin yanına bişeyler yeriz
ya ne gofret muhabbeti yapıyorsunuz zalimlernimet in a 101 de tarcınlı zencefilli kurabiyesi var o cok lezettli ama catır cutur gidiyor önünü alamıyorsun o yüzden cok tehlikeli. anam canım tatlı cekiyor
maşallah konu yemek olunca bütün üyeler dökülüyo burayaBenimde Canım acayip kahve çekti muhabbetleri okuyuncaakşam yapacağım iftarın üstüne içeceğim
inşallah güzel yapsın ama sağlıklı olsunevet canim bakalim, umarim yengem cok güzel seyler yapmaz
neler yaptın bugün mü yicen ? sakınnnnyoosam yedin miiii
bende vanilyalı severi gofreti
evet o daha güzel bi dua oldu:)inşallah güzel yapsın ama sağlıklı olsun
Kuruyems fln cayla olmazmi illa pastami yapcaksn
Tmm sen yeme dun yedin kesindün yapmıstımm zaten evde kalburabastı, damla cıkolatalı kek, elmalı kurabiye var onları koyarım çayla sonra meyve falan e bide sahur yaparız zaten malum ramazan
O REKLAMI ANIMSAMADIM AKŞAM İÇERDEYİ İZLERKEN REKLAMLARI ÖZELLİKLE İZLİYİM BELKİ HOŞUMA GİDER BENİM DEbende kahve ve gofret istiyorum
hani şu beyaz kotları giyip araba tamir ettiği reklam
SÜTLÜ OLCAK O KAHVE SICACIK KLİMANIN ALTINDA MİSBenimde Canım acayip kahve çekti muhabbetleri okuyuncaakşam yapacağım iftarın üstüne içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?