- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.461
suan kendi tartinda nekadar cikiosun canim?karışacaksa kendi tartım ile giderim kafamda rahat eder
öğlen 15 tekini yerim o zaman ... liste hazırlanırken söylemedim demir eksiğim var ondan protein ağırlıklı gdiyoruzIyi ki onu da icmedim, zaafim var cok seviyorum ama cabuk dagitiyor o benibir kac bira uzerine yetmez gibi raki ictim ki hic sevmem ama carpti sabahin 6 sina kadar dram yaptim
Belki ilk hafta daha cok lifli uzerinden gitme sebebi alistirmaktir veya da senin simdi Jilliana basladigini biliyor mu ondan da proteine agirlik vermis olabilir
Kuzu ara ogun cok onemliymis ya bende +200 g gosterdi valla yiyemedim ben de aralari hic
demin konunu okudum canim ya tam olarak durum ne?siz hepiniz göreceksinizşimdiden telaşı sardı beni ramazan olmasa hiç yemek yemem gözlerim kararıyo tansiyonum düşüyo diye zorluyorum canım tatlı bile istemiyo düşünün dün aksam markete girdik abur cubur doldurduk arkadasım 77 kılo hep o aldı ben bıtane brownı aldım onuda yıyemedım cunku canım istemedi çünkü cok stres yapıyorum bide işten çıkma durumum var ona çok üzülüyorum
canim ya ben senin menüleri hayranlikla okuyorum ama yorum yapmaya cekiniyorum sonuncda Bilir kisi tarafindan hazirlanio... tabi kacamaklari saymassak hihihi. o yüzden bisey diyemiorum senin menülere
72 kuzumsuan kendi tartinda nekadar cikiosun canim?
evet ama o ekmek konusunu bende okumustum koyu ekmekleri tüketmek metabolizmaya iyi geliyo diye... ben ögle yemegime Kantine gitmek yerine evden iki dilim ekmek ve salata tarzi seyler getirmeye basladigim an hicbir degisiklik yapmadan 3 kilo vermistim ne spor yaptim nede dikkat ettim sirf o degisiklikle vermistimorsı öyle bilir kişi tarafından ama günde 5 dilim ekmek yiyorum ben sadece sabahları yiyordum düşün fazla geliyordy ekmekler şimdi eksiksiklik hissederim bırakırsam
anladim tatlim ozaman senin tarti fazla gösterio, büyük ihtimalle doktorunki tam dogrudur.72 kuzum
evet iyi geliyormuş birde alışkanlık değiştirdiğin vücüt şaşırıyorevet ama o ekmek konusunu bende okumustum koyu ekmekleri tüketmek metabolizmaya iyi geliyo diye... ben ögle yemegime Kantine gitmek yerine evden iki dilim ekmek ve salata tarzi seyler getirmeye basladigim an hicbir degisiklik yapmadan 3 kilo vermistim ne spor yaptim nede dikkat ettim sirf o degisiklikle vermistim
doktorun tartsı bizimkinden farklı genelde 1 kilo az gösteriyoranladim tatlim ozaman senin tarti fazla gösterio, büyük ihtimalle doktorunki tam dogrudur.
cok az kalmis canim, sabirsizlikla resimlerini ve ölcülerini bekliyorum.
Bende Level iki ücüncü günü yaptim bugün 4 olcak.
Senin yolladigin videolarla tekrar baslamistim
öğlen 15 tekini yerim o zaman ... liste hazırlanırken söylemedim demir eksiğim var ondan protein ağırlıklı gdiyoruz
bayağı karıştırmışsın ben karıştıramam sızar kalırım ki tekila dışında birşey de içmem
yok tatlim ilk gün cok fenaydim ama sonra alisti herhalde vicudum... suan cok iyi gidiorumNasil gidiyor peki yine her yerlerin agriyor mu
yok tatlim ilk gün cok fenaydim ama sonra alisti herhalde vicudum... suan cok iyi gidiorum
Velvette buarada canim sen suan arkadasinin yanindasin dimi? nasil daha iyimi?
eğer artı cıkarsaaannnKacamak rekoru kirdim
Sakasi bir yana da umarim cok kotu etkilemez ya aksam uzeri yine sporumu yapacagim kaptanim
bence paylaşımların yeterli kuzmevet menü paylasiminda bende zayifim birazama günlük paylasimlarim iyi canim ya dimi iyim o konuda yani bi hafta sonlari cok takilamiyorum ama ozamanda genelde bi girip bildiriorum naptimi
İlaçlardan bıktım zaten içe içe şiştim işe de yaramadıNasil gidiyor peki yine her yerlerin agriyor mu
Ay o bende de var ama ilaclari hep kilo yapiyor bir de kullaniyorsun duzeliyor birakinca yine ayni ki en iyisi boyle beslenirken arttirmak duzenli olarak yuksek kalir hem
ne evrakı ne dosyası neden rahat olcak ben neler kacırdım yinekızlar evrak dosyam elimde onaylamam kalıyor geriyeçok rahat olcak bayram dönüşü benim için
muhasebe kayıtlarım bitti kız kdv onaylıcam ssk bitti muhtasar bitti .... sabah gelcem free takılcam aksilik olmazsane evrakı ne dosyası neden rahat olcak ben neler kacırdım yine
cok iyi olmus canim kac senelik bi iliskiyidi? dagidin kafasini bigüzel ohhhh gezin bol bolZaten levellarda ilerledikce kondisyonun artiyor o ilk hamlik kalmiyor :)
Iyi ilk iki gun agladi, stalkladi, agladi, stalkladi ama yorduk biz onu gezdik hep simdi dusunmeye firsati kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?