Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlen 15 tekini yerim o zaman ... liste hazırlanırken söylemedim demir eksiğim var ondan protein ağırlıklı gdiyoruz
bayağı karıştırmışsın ben karıştıramam sızar kalırım ki tekila dışında birşey de içmem

demin konunu okudum canim ya tam olarak durum ne?

canim ya ben senin menüleri hayranlikla okuyorum ama yorum yapmaya cekiniyorum sonuncda Bilir kisi tarafindan hazirlanio... tabi kacamaklari saymassak hihihi. o yüzden bisey diyemiorum senin menülere
orsı öyle bilir kişi tarafından ama günde 5 dilim ekmek yiyorum ben sadece sabahları yiyordum düşün fazla geliyordy ekmekler şimdi eksiksiklik hissederim bırakırsam

kizlar ögle yürüyüsümü yaptim... ama bu sicakda cikmak hic iyi bi fikir degildi acikcasi ter icinde geri döndüm ama yinede 40 dakika yürüdüm, aksamda jilime devam... bakalim Cuma neler olcak

orsı öyle bilir kişi tarafından ama günde 5 dilim ekmek yiyorum ben sadece sabahları yiyordum düşün fazla geliyordy ekmekler şimdi eksiksiklik hissederim bırakırsam
evet ama o ekmek konusunu bende okumustum koyu ekmekleri tüketmek metabolizmaya iyi geliyo diye... ben ögle yemegime Kantine gitmek yerine evden iki dilim ekmek ve salata tarzi seyler getirmeye basladigim an hicbir degisiklik yapmadan 3 kilo vermistim ne spor yaptim nede dikkat ettim sirf o degisiklikle vermistim

evet iyi geliyormuş birde alışkanlık değiştirdiğin vücüt şaşırıyor

cok az kalmis canim, sabirsizlikla resimlerini ve ölcülerini bekliyorum.
Bende Level iki ücüncü günü yaptim bugün 4 olcak.
Senin yolladigin videolarla tekrar baslamistim

Nasil gidiyor peki yine her yerlerin agriyor mu

Ay o bende de var ama ilaclari hep kilo yapiyor bir de kullaniyorsun duzeliyor birakinca yine ayni ki en iyisi boyle beslenirken arttirmak duzenli olarak yuksek kalir hem

yok tatlim ilk gün cok fenaydim ama sonra alisti herhalde vicudum... suan cok iyi gidiorum

Zaten levellarda ilerledikce kondisyonun artiyor o ilk hamlik kalmiyor :)

Velvette buarada canim sen suan arkadasinin yanindasin dimi? nasil daha iyimi?

Iyi ilk iki gun agladi, stalkladi, agladi, stalkladi ama yorduk biz onu gezdik hep simdi dusunmeye firsati kalmiyor

Kacamak rekoru kirdim

Sakasi bir yana da umarim cok kotu etkilemez ya aksam uzeri yine sporumu yapacagim kaptanim
eğer artı cıkarsaaannn

evet menü paylasiminda bende zayifim biraz ama günlük paylasimlarim iyi canim ya dimi iyim o konuda yani bi hafta sonlari cok takilamiyorum ama ozamanda genelde bi girip bildiriorum naptimi
bence paylaşımların yeterli kuzm menüleride paylaş ve kimseye yorum yapmaktan cekinme sonucta dogru bildiklerimiz yanlış olabilir ve bunu sormadan öğrenemeyizz

Zaten levellarda ilerledikce kondisyonun artiyor o ilk hamlik kalmiyor :)

Iyi ilk iki gun agladi, stalkladi, agladi, stalkladi ama yorduk biz onu gezdik hep simdi dusunmeye firsati kalmiyor
cok iyi olmus canim kac senelik bi iliskiyidi? dagidin kafasini bigüzel ohhhh gezin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…