Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

miden bulanıyorsa nasıl olcak ki kuzum daha kötü olmaysın

Ay bilmiyorum belki terler cabuk atarim vucuttan dedim dun zaten depresiflestim salak gibi de o cocuk icin cigerlerim de aciyor hirliyorum sigara cok ictim oyle agri kesici aldim yatiyom simdi deger mi elin oglu icin degmez iste

Ay bilmiyorum belki terler cabuk atarim vucuttan dedim dun zaten depresiflestim salak gibi de o cocuk icin cigerlerim de aciyor hirliyorum sigara cok ictim oyle agri kesici aldim yatiyom simdi deger mi elin oglu icin degmez iste
değmez tabiki de insan yıpranıyor üzülüyor sıkıntılı dönem umarım az hasar ile atlatır

yetmiyor bile kuzum yediklerim regli haftam olduğu için sanırım bu hafta akşamlar et balık var kilom aynı değişmedi kaçamkta yaptım

Ne yedin kiz kacamak

Ben tatli hic yemedim de alkol kacamagi kotu oldu, arkadaslarlayiz bir daha ne zaman buluscam deyi

Halbusi ilk gunler cok koymus yemegi falan diyordun belki de vucut ve mide alisti

Spoğumu aksatmam biliğsinhihirukikirukehkemkeh
biliğim biliğğiiii bende aksatmam sende bilirsin
bundan sonra günlük menü paylaşımlarımı yapıcammm

Ben seviyom yaaa ev paklavasi ama ilk gün dışında yemicemilk günde 3 deneyi gecmicek hee keskelerim indirimli pakitleğ ossağ
bende bi ananemde yerim başkada yemem
aynen öyle canım ne menülere yorum var ne menüpaylaşımı herkes saldı bu ara son 4 gün

Son iki soru benimde kafama takilmiyo degil acikcasi ramazan diye susuyorum.
Ben tatilden sonra donucem izinden cnm oyle dusunuyorum
bayramdan sonra takip edicem bakalım kimler normale dncek kimler böyle devam edick

Tarti degisikligi diye belirt ozaman. Cunku orda eksi cikabilirsin olmaz. Artida cikabilirsin buda olmaz. Ben kendi tartindan gitmeni tavsiye ederim burasi icin. Sen bilirsin

karışacaksa kendi tartım ile giderim kafamda rahat eder
bencedeee kendi tartından devame tmen daha sağlıklı olur çünkü tartı değişikliğini bildirmek gerekiyo o zamana hedefinden uzaklaşıyosn biraz daha aynı hesaba cıkıyo
O kadar basim agriyor, midem bulaniyor ki

Artik disari cikmicam dedim yatiyorum evde onlar geziyor

Acaba simdi yapsam iyi gelir mi aksamdan kalmaliga
aferin
neyseeemm tartılamıyosn orda dimi acaba artıda mısın ekside mi

Ne yedin kiz kacamak

Ben tatli hic yemedim de alkol kacamagi kotu oldu, arkadaslarlayiz bir daha ne zaman buluscam deyi

Halbusi ilk gunler cok koymus yemegi falan diyordun belki de vucut ve mide alisti
ne içtin ben arada tekila atıyorum .. dün baklava yedim hfat sonu çikolata yedim ara öğünleri yemedim bugün telafisi olsun diye akşam ve 5 öğününü yicim .. menümde değişti akşam et balık yiyorum

+200 dum pazartesi kaptanim yazdimdi buraya ara ogunleri hep atladim ya hatta ogleyi atladim bazen

Neyse diyeti boyunca kacamak yapmadi da demezsiniz artik

71e düştüm mü kendi tartımda bilmiyorum kuzum bu hafta olmazsa haftaya girerim listeye artık

+200 dum pazartesi kaptanim yazdimdi buraya ara ogunleri hep atladim ya hatta ogleyi atladim bazen

Neyse diyeti boyunca kacamak yapmadi da demezsiniz artik
bütün haklarını doldurmus oldun böylelikle
bi daha kaçamak yaparsan

71e düştüm mü kendi tartımda bilmiyorum kuzum bu hafta olmazsa haftaya girerim listeye artık
tm bibiğim bayramdan sonra girersin listeye daha vaktin var zaten acele etme

Iyi ki onu da icmedim, zaafim var cok seviyorum ama cabuk dagitiyor o beni bir kac bira uzerine yetmez gibi raki ictim ki hic sevmem ama carpti sabahin 6 sina kadar dram yaptim

Belki ilk hafta daha cok lifli uzerinden gitme sebebi alistirmaktir veya da senin simdi Jilliana basladigini biliyor mu ondan da proteine agirlik vermis olabilir

Kuzu ara ogun cok onemliymis ya bende +200 g gosterdi valla yiyemedim ben de aralari hic

bütün haklarını doldurmus oldun böylelikle
bi daha kaçamak yaparsan

tm bibiğim bayramdan sonra girersin listeye daha vaktin var zaten acele etme

Heg zaten kalmis 3 gunum kaptanim
Boyle durup durup birden suyunu cikartirim ben
Kacamaksa tam kacamak
Ay konustukca batiyorum

Heg zaten kalmis 3 gunum kaptanim
Boyle durup durup birden suyunu cikartirim ben
Kacamaksa tam kacamak
Ay konustukca batiyorum
kızıyorum şu an sana ne güzel az kalmıştı kaçamaksız 30 gün olcaktı belki kendi adına bi rekor kırcaktın ah just ah
he bide ramazan olayı var tabi ramazanda alkole karşıyım ben

kızıyorum şu an sana ne güzel az kalmıştı kaçamaksız 30 gün olcaktı belki kendi adına bi rekor kırcaktın ah just ah
he bide ramazan olayı var tabi ramazanda alkole karşıyım ben

Kacamak rekoru kirdim

Sakasi bir yana da umarim cok kotu etkilemez ya aksam uzeri yine sporumu yapacagim kaptanim

evet menü paylasiminda bende zayifim biraz ama günlük paylasimlarim iyi canim ya dimi iyim o konuda yani bi hafta sonlari cok takilamiyorum ama ozamanda genelde bi girip bildiriorum naptimi

canim ya ben senin menüleri hayranlikla okuyorum ama yorum yapmaya cekiniyorum sonuncda Bilir kisi tarafindan hazirlanio... tabi kacamaklari saymassak hihihi. o yüzden bisey diyemiorum senin menülere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…