- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.441
miden bulanıyorsa nasıl olcak ki kuzum daha kötü olmaysın
yetmiyor bile kuzum yediklerim regli haftam olduğu için sanırım bu hafta akşamlar et balık var kilom aynı değişmedi kaçamkta yaptımSchonerDuft bir de senin diyet nasil gidiyor, bu hafta daha iyi alistin mi, tokluk sikintin vardi bi ara
değmez tabiki de insan yıpranıyor üzülüyor sıkıntılı dönem umarım az hasar ile atlatırAy bilmiyorum belki terler cabuk atarim vucuttan dedim dun zaten depresiflestim salak gibi de o cocuk icin cigerlerim de aciyor hirliyorum sigara cok ictim oyle agri kesici aldim yatiyom simdi deger mi elin oglu icin degmez iste
yetmiyor bile kuzum yediklerim regli haftam olduğu için sanırım bu hafta akşamlar et balık var kilom aynı değişmedi kaçamkta yaptım
çok acıktımadam geldi 1 saattir oturyor kalkayımda demiyor
biliğim biliğğiiiiSpoğumu aksatmam biliğsinhihirukikirukehkemkeh
bundan sonra günlük menü paylaşımlarımı yapıcammm
bende bi ananemde yerim başkada yememBen seviyom yaaa ev paklavasi ama ilk gün dışında yemicemilk günde 3 deneyi gecmicek hee keskelerim indirimli pakitleğ ossağ
aynen öyle canım ne menülere yorum var ne menüpaylaşımı herkes saldı bu ara son 4 günben dönecem bu hafta diyetisyen tartısı ile gidicem randevularım standart cuma sabahı olcak aksilik olmazsa .. ben yapıyorum menü paylaşımı yapmayan çok var onlardan olumsuz etkilenip paylaşmıyorum menülere yorum çok az o da motivasyonumu düşürüyor kaptan
bayramdan sonra takip edicem bakalım kimler normale dncek kimler böyle devam edickSon iki soru benimde kafama takilmiyo degil acikcasi ramazan diye susuyorum.
Ben tatilden sonra donucem izinden cnm oyle dusunuyorum
Tarti degisikligi diye belirt ozaman. Cunku orda eksi cikabilirsin olmaz. Artida cikabilirsin buda olmaz. Ben kendi tartindan gitmeni tavsiye ederim burasi icin. Sen bilirsin
bencedeee kendi tartından devame tmen daha sağlıklı olur çünkü tartı değişikliğini bildirmek gerekiyo o zamana hedefinden uzaklaşıyosn biraz daha aynı hesaba cıkıyokarışacaksa kendi tartım ile giderim kafamda rahat eder
aferinO kadar basim agriyor, midem bulaniyor ki
Artik disari cikmicam dedim yatiyorum evde onlar geziyor
Acaba simdi yapsam iyi gelir mi aksamdan kalmaliga
ne içtin ben arada tekila atıyorum .. dün baklava yedim hfat sonu çikolata yedim ara öğünleri yemedim bugün telafisi olsun diye akşam ve 5 öğününü yicim .. menümde değişti akşam et balık yiyorumNe yedin kiz kacamak
Ben tatli hic yemedim de alkol kacamagi kotu oldu, arkadaslarlayiz bir daha ne zaman buluscam deyi
Halbusi ilk gunler cok koymus yemegi falan diyordun belki de vucut ve mide alisti
yeni gittigitmedi mi kuzum
biliğim biliğğiiiibende aksatmam sende bilirsin
bende bi ananemde yerim başkada yemem
aynen öyle canım ne menülere yorum var ne menüpaylaşımı herkes saldı bu ara son 4 gün
bayramdan sonra takip edicem bakalım kimler normale dncek kimler böyle devam edick
bencedeee kendi tartından devame tmen daha sağlıklı olur çünkü tartı değişikliğini bildirmek gerekiyo o zamana hedefinden uzaklaşıyosn biraz daha aynı hesaba cıkıyo
aferin
neyseeemm tartılamıyosn orda dimi acaba artıda mısın ekside mi
71e düştüm mü kendi tartımda bilmiyorum kuzum bu hafta olmazsa haftaya girerim listeye artıkbiliğim biliğğiiiibende aksatmam sende bilirsin
bende bi ananemde yerim başkada yemem
aynen öyle canım ne menülere yorum var ne menüpaylaşımı herkes saldı bu ara son 4 gün
bayramdan sonra takip edicem bakalım kimler normale dncek kimler böyle devam edick
bencedeee kendi tartından devame tmen daha sağlıklı olur çünkü tartı değişikliğini bildirmek gerekiyo o zamana hedefinden uzaklaşıyosn biraz daha aynı hesaba cıkıyo
aferin
neyseeemm tartılamıyosn orda dimi acaba artıda mısın ekside mi
bütün haklarını doldurmus oldun böylelikle+200 dum pazartesi kaptanim yazdimdi buraya ara ogunleri hep atladim ya hatta ogleyi atladim bazen
Neyse diyeti boyunca kacamak yapmadi da demezsiniz artik
tm bibiğim bayramdan sonra girersin listeye daha vaktin var zaten acele etme71e düştüm mü kendi tartımda bilmiyorum kuzum bu hafta olmazsa haftaya girerim listeye artık
ne içtin ben arada tekila atıyorum .. dün baklava yedim hfat sonu çikolata yedim ara öğünleri yemedim bugün telafisi olsun diye akşam ve 5 öğününü yicim .. menümde değişti akşam et balık yiyorum
bütün haklarını doldurmus oldun böylelikle
bi daha kaçamak yaparsan
tm bibiğim bayramdan sonra girersin listeye daha vaktin var zaten acele etme
Heg zaten kalmis 3 gunum kaptanim
Boyle durup durup birden suyunu cikartirim ben
Kacamaksa tam kacamak
Ay konustukca batiyorum
çok acıkmışım kahvaltı erken yapınca ara öğünde yapmadım bugün dışarı işleride vardıDoyur güzelcene karnını
kızıyorum şu an sana ne güzel az kalmıştı kaçamaksız 30 gün olcaktı belki kendi adına bi rekor kırcaktın ah just ah
he bide ramazan olayı var tabi ramazanda alkole karşıyım ben
***14. TAKİM ***
poncikbirgelincik
@senad
Buki_89
Velvette
@Yuzlesmegunu
@sarraf
@Moonlii
@edan18
@ParteMoralll
@selcanmehmetcan
@elaalemi
SchonerDuft
@zuzuzuzu1234
evet kızlaaaarrr şimdi;
1)izinde olanlar ne zaman dönemyi düşünüyosunuzz?
2)listede olanlar ve takıma uğramayanalr bahaneleriniz ne?
3)menü ve günlük paylaşımlar neden yapılmıyo?
canim ya ben senin menüleri hayranlikla okuyorum ama yorum yapmaya cekiniyorum sonuncda Bilir kisi tarafindan hazirlanio... tabi kacamaklari saymassak hihihi. o yüzden bisey diyemiorum senin menülereben dönecem bu hafta diyetisyen tartısı ile gidicem randevularım standart cuma sabahı olcak aksilik olmazsa .. ben yapıyorum menü paylaşımı yapmayan çok var onlardan olumsuz etkilenip paylaşmıyorum menülere yorum çok az o da motivasyonumu düşürüyor kaptan
cok az kalmis canim, sabirsizlikla resimlerini ve ölcülerini bekliyorum.27/30 Jillian yaptim dun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?