- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.481
Süper o zamanmuhasebe kayıtlarım bitti kız kdv onaylıcam ssk bitti muhtasar bitti .... sabah gelcem free takılcam aksilik olmazsaboş zaman da ders çalışcam daha ne olsun
demin konunu okudum canim ya tam olarak durum ne?
çok acıkmışım kahvaltı erken yapınca ara öğünde yapmadım bugün dışarı işleride vardı
regliyim diye wc sorunum var .. sizde de oluyor mu regli olcağınız zaman ve içinde ... haftada 1 kilo hedef var ona göre veriyor menüleribişey demedim kimseye canım suanlık zaten bugun yalnızım mühendis gelirse belki konusurum onunla
kaçırma ama ara öğünlerini çok merak ediyorum bu hafta ne kadar gidicek senden
regliyim diye wc sorunum var .. sizde de oluyor mu regli olcağınız zaman ve içinde ... haftada 1 kilo hedef var ona göre veriyor menüleri
ANLAIM CANIMregl olcağım zaman oluyo mu hiç dikkat etmedim kuzum şuan var ama ramazan öncesinde yoktu
he tm anladım şimdimuhasebe kayıtlarım bitti kız kdv onaylıcam ssk bitti muhtasar bitti .... sabah gelcem free takılcam aksilik olmazsaboş zaman da ders çalışcam daha ne olsun
bende aksine sorun çözülüyoregliyim diye wc sorunum var .. sizde de oluyor mu regli olcağınız zaman ve içinde ... haftada 1 kilo hedef var ona göre veriyor menüleri
Bende degilken 1 bardaknsu icmiyodum kalkip daNaber kızlarhic su icmiyom niye ki kalkam icem
bende hiç içmiyorumNaber kızlarhic su icmiyom niye ki kalkam icem
Bende degilken 1 bardaknsu icmiyodum kalkip daaksam olsads kahvemi icsem
İctim iki bardakbende hiç içmiyorumniye ki dur içeyim
Cinimmmbendeçok acıktım bugün niyeyse bide üşüyorum cok
2LT Su içtim şimdilik 3 ltye tmamlicimNaber kızlarhic su icmiyom niye ki kalkam icem
Mincikimpincirrr
Ohh masallah iyi icmissin sen2LT Su içtim şimdilik 3 ltye tmamlicim
Param bitti de sizde var miydi acikbuyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?