- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.801
hasta mısın ? termin demişsin ya ... yok canım ben aramam kandil için kv yi anneyi öyle huyum yok ama kv arar genelde işçi bayraında bile arar dur ama arayım şimdi aramadı bugün ben aramış olurum en azından .. akrabalara gelince hiç arama sorma ama kandilde mesaj at tuhaf geliyor süreki konuştuklarıma msj atarım arada o kadaraz önce terminimden ciktim simdi saatim dolsada eve gitsemdiorum.
Kandilya bir iki kisiyi ariyayim diorum. Ama nedense cok zor gelio bana bu Telefon etme durumu:) sende Telefon acarmisin kandillerde kayinvalidene yada akrabalara?
Yok kiz spor yaptim pek enerjim yoktu ama 5 6 fıstık takviyesiyle enerjimi topladim ve yaptim
Ayhh deaami giz ben anayim bide:) evet seni kimse gecemez kiz hemide annesin bide daha @keptinn bebis bile dogurmadi. dogursa ne olcak kim bilir
Supersin canim cok sevindimBu arada dun, normalde belime gecmeyen cok sevdigim bi etegimi giyebildim
Spor yaptimnapyonuz kızlar
zaman geçmiyor boş boş geçirmeye çalşıyorum öyle eline sağlık bende cumartesi yaparım azcıkSpor yaptimsonrasinda hemen lorlu yumurta karpuz ve yulafli barimdan yedim simdi biraz evi toparlicam sen napiyosun canim
ona cagre yok canim yabirde çatlaklar azalsa ne güzel olcak
ay yok tatlim Termin dedigime bakma toplantim vardi tüm Sabah ona hazirlandimya ondan cikinca rahatladim birden:)hasta mısın ? termin demişsin ya ... yok canım ben aramam kandil için kv yi anneyi öyle huyum yok ama kv arar genelde işçi bayraında bile arar dur ama arayım şimdi aramadı bugün ben aramış olurum en azından .. akrabalara gelince hiç arama sorma ama kandilde mesaj at tuhaf geliyor süreki konuştuklarıma msj atarım arada o kadar
he ya dur nazar degmesin poponu kasiAyhh deaami giz ben anayim bideövme utanirim
süpersin canim, simdi toplamda kac kilo verdin?
2 gün yapıp 1 gün mola vermeyi düşünüyorum 1 günde bile bacak selülitlrei fark etti bende ....
yaa çok mutlu oldum
Supersin canim cok sevindim
kac saatin kaldi?
Bulursan al canim isine yarar baya:) nasil durumlar devammi yada cikabildinmi wc ye`?
iyi yapmissin cnmYok kiz spor yaptim pek enerjim yoktu ama 5 6 fıstık takviyesiyle enerjimi topladim ve yaptim
tamam canim sabirsizlikla bekliyoruz.Son olculdugumde 5 kiloydu canim
Bakalim 30 bitsin bi daha olcerim
anladim canim cubuk tarcin bulursan onu dene mutlaka hemen ise yariomus...en son pazartesi cıktım galiba cok az
suan 2 saatim varrrrr
anladim canim cubuk tarcin bulursan onu dene mutlaka hemen ise yariomus...
ay benimdeeeee
olsun canim burnunu tika ve ic azbisey sonucda, sonrasinda nekadar rahatliyacagini düsün:)hurma sevmiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?