Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az önce terminimden ciktim simdi saatim dolsada eve gitsemdiorum.
Kandilya bir iki kisiyi ariyayim diorum. Ama nedense cok zor gelio bana bu Telefon etme durumu:) sende Telefon acarmisin kandillerde kayinvalidene yada akrabalara?
hasta mısın ? termin demişsin ya ... yok canım ben aramam kandil için kv yi anneyi öyle huyum yok ama kv arar genelde işçi bayraında bile arar dur ama arayım şimdi aramadı bugün ben aramış olurum en azından .. akrabalara gelince hiç arama sorma ama kandilde mesaj at tuhaf geliyor süreki konuştuklarıma msj atarım arada o kadar

birde çatlaklar azalsa ne güzel olcak
ona cagre yok canim ya
benim kollarimda var eskiden cok takardim ama artik onlarla yasamayi ögrendim. 12 yaslarimda cok kilolyudum mor bembe renkte catladi kollarimin üst kismi, zayiflayinca rengi acildi ama catlaklar malesefki cok belli

ay yok tatlim Termin dedigime bakma toplantim vardi tüm Sabah ona hazirlandimya ondan cikinca rahatladim birden:)
anladim canim en iyisi, bende kendimi zorunlu gibi hissediorum sanki bi tuaf gelio:)

süpersin canim, simdi toplamda kac kilo verdin?

Son olculdugumde 5 kiloydu canim
Bakalim 30 bitsin bi daha olcerim

2 gün yapıp 1 gün mola vermeyi düşünüyorum 1 günde bile bacak selülitlrei fark etti bende ....

Diyetisyen mi oyle yap dedi kuzum
Aklina nasil yatiyorsa oyle yap valla
Benim kaslar yoruldu ama ara vermeden dedim oyle bitirecegim artik

yaa çok mutlu oldum

Sorma ya sonuclari gormek cok guzel hele belime baktim cidden incelmisim :)) simitler de gitti miydi bel tamam

buarada dünki menümüde paylasim hemen

Iftar:
bi kepce kuru fasulye domates sogan salatasi biraz Karpuz ve ikitane chicken nugget yedim
yarim dilimde cavdar ekmegi.
Sonrasinda bir avuc kiraz yedim.

Sahur tek su kizlar

dün tartildigimda 71,5 cikmistim bakalim Cuma neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…