- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.821
olsun canim burnunu tika ve ic azbisey sonucda, sonrasinda nekadar rahatliyacagini düsün:)
tamam canım yarın akşam yaparım onudaponcikbirgelincik bide karnina zeytin yagi sürüp azbisey masaj yapabilirsin oda bagisaklari calistirir canim
Aksamaaa kiymali domatsli salcali taze fasulye yaptimyaninada cacikkkk yaparinmmm
Yaparken kiyma sotesi oyle guzel duruyodu ki yumurtayi kirip yimek istedim
Kizim kama istedi (makarna)
Onuda yaptim terayagyla mis gibi koktu
uyaninca yogurtla fasulyeyle yer
Makarna.. makarna...makarna
makarnaa makarnaaaa zaafim
Orucluym suan zaten yiyememsen makarna yemion ama dimiiiiiii
ay cok zor öyle ya, aslinda fazla yemedigin sürece arada makarnada yenilebilir ama iste genelde agizina sürünce devami gelio dimiOrucluym suan zaten yiyemem
En buyuk zaafim makarnaadiyetteyken kizima bile cok nadir yapiyodm bende aman agzima atmiyim diye bi ara aşmistim gerci. Suanda yiyemiyorm. Aksamda midemde ona yer kalmaz amaaaa nasil canm cektiii ahhhh yogurtla yicennnnnn
Evt malesef en azindan baya bir eksiden sonra korumada yenilebilir onun haricinde kacamak sayilir affedilemeeezay cok zor öyle ya, aslinda fazla yemedigin sürece arada makarnada yenilebilir ama iste genelde agizina sürünce devami gelio dimi
evet:) canim buarada sen listedemisin?Evt malesef en azindan baya bir eksiden sonra korumada yenilebilir onun haricinde kacamak sayilir affedilemeeez
Yook ben izindeyim.evet:) canim buarada sen listedemisin?
Noldu puncikiiii
Noldu puncikiiii
Niyyyyeeeeeeezaman geçmiyo artık eve gitmek istiyorum cok bunaldım bu aralar hiç iyi değilim
he tamam hic görmedimde ondan sorim bi dedim. Izin sebebin ne canim ?Yook ben izindeyim.
1 bucuk senedir burdayim bunaldigim zaman ara veriyorumhe tamam hic görmedimde ondan sorim bi dedim. Izin sebebin ne canim ?
Aaaaaaaaaaaherşey üst üste geliyo bunaldım iyice
bencede başlama hazır kararlıyıken sonra devam edersin sakız at agzına bi süre idare eder seni ve daha cok spor yap kendini oyala zmanla geçicektirEve donuyorum birazdan
1,5 gun oldu icmeyeli sigarayi
Bugune kadar 10 saati gecmemistir icmedigim o yuzden benim icin bi rekor, saskinim
Oksuruyorum ve balgam sokuyorum
Arkadaslarim icerken daha kotu oldum, duramadim yanlarinda
Simdi bi tane bile icsem o son tiksinmemi unuturum, yine keyif alirim, gidip sigara almiyorum o yuzden
Annemde var sigara ama dayanicam
Bir gormek istiyorum acaba nasil oluyor, cidden daha mi guzel geliyor her sey birakinca diye
sende mi bürütüssssss:) evet seni kimse gecemez kiz hemide annesin bide dahakaptinn bebis bile dogurmadi. dogursa ne olcak kim bilir
bibiğiiim yoruldm calışmaktn sen napıyosnnnnapyonuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?