- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.781
anladim canim neyse 6 ay cok degilmis Cabuk atlatir, bikac yillik bi iliski bitirmek dahada zor olurdu
makarna ve patates biarada olmamis tatilm ama az yemissin gailba:)
alabilecegin biyer varmi tatlim?çubuk tarçınım yok ya
:) evet seni kimse gecemez kiz hemide annesin bide daha @keptinn bebis bile dogurmadi. dogursa ne olcak kim bilir
hayirdir canim niye SIkiliosunof sıkılıyorummmmmmmmmmm
Aslinda yarim kaldigi icin insanin daha cok aklinda kaliyor galiba
Evet canim menuyle geldi oyle azcik tavugun yanina koymuslar :)
markete bakıcam canım bulursam alırımmalabilecegin biyer varmi tatlim?
zaman geçmiyo ya isim gücüm yokhayirdir canim niye SIkiliosun
BİR BEN düzenli yapamadım sporuAynen sonunda bitiyor kuzu su biseyler gidip yesem artik istedigim gibi sonra ara sonra da ripped in 30 yapicam bakalim
BİR BEN düzenli yapamadım sporu
kac saatin kaldi?markete bakıcam canım bulursam alırımm
zaman geçmiyo ya isim gücüm yok
süpersin canim, simdi toplamda kac kilo verdin?Bu arada dun, normalde belime gecmeyen cok sevdigim bi etegimi giyebildim
2 gün yapıp 1 gün mola vermeyi düşünüyorum 1 günde bile bacak selülitlrei fark etti bende ....Bak bu kez duzenli yap bence hani ben yaptim elimden geleni bu oldu dersin icin rahat eder
yaa çok mutlu oldumBu arada dun, normalde belime gecmeyen cok sevdigim bi etegimi giyebildim
evet bacaklarda Cabuk farkedio, benimde bacaklarim ve kollarim cok gevsek yani hic fit bi görünüm degil ama jili yapmaya basladigimdan beri bacakalrimda kollarimda sertlesmeler oldu selelütlerim yok denilcek Kadar azaldi, cok faydasi var2 gün yapıp 1 gün mola vermeyi düşünüyorum 1 günde bile bacak selülitlrei fark etti bende ....
az önce terminimden ciktim simdi saatim dolsada eve gitsemdiorum.napyonuz kızlar
birde çatlaklar azalsa ne güzel olcakevet bacaklarda Cabuk farkedio, benimde bacaklarim ve kollarim cok gevsek yani hic fit bi görünüm degil ama jili yapmaya basladigimdan beri bacakalrimda kollarimda sertlesmeler oldu selelütlerim yok denilcek Kadar azaldi, cok faydasi var
Göriciz bebektamamdır hallederik güzel bi yazıyla duyururuz herkese
ay evet hurma cidden bagırsak calıştırıyo bence etkili olabilir
yaw he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?