Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eve donuyorum birazdan

1,5 gun oldu icmeyeli sigarayi

Bugune kadar 10 saati gecmemistir icmedigim o yuzden benim icin bi rekor, saskinim

Oksuruyorum ve balgam sokuyorum

Arkadaslarim icerken daha kotu oldum, duramadim yanlarinda

Simdi bi tane bile icsem o son tiksinmemi unuturum, yine keyif alirim, gidip sigara almiyorum o yuzden

Annemde var sigara ama dayanicam

Bir gormek istiyorum acaba nasil oluyor, cidden daha mi guzel geliyor her sey birakinca diye

Aslinda yarim kaldigi icin insanin daha cok aklinda kaliyor galiba

Evet canim menuyle geldi oyle azcik tavugun yanina koymuslar :)

hmm öyle ama yinede yokluguna alismassi daha Cabuk olur... istatistiklere göre iliski süresinin ücde biri kadarmis aci cekme ve iyilesme süresi... yani 6 ayda 2 ay sonra atlatmis ve mutluluga yelken acmis olur:)

anladim canim evet disarda yemek hep bi tehlike

2 gün yapıp 1 gün mola vermeyi düşünüyorum 1 günde bile bacak selülitlrei fark etti bende ....
evet bacaklarda Cabuk farkedio, benimde bacaklarim ve kollarim cok gevsek yani hic fit bi görünüm degil ama jili yapmaya basladigimdan beri bacakalrimda kollarimda sertlesmeler oldu selelütlerim yok denilcek Kadar azaldi, cok faydasi var

napyonuz kızlar
az önce terminimden ciktim simdi saatim dolsada eve gitsemdiorum.
Kandilya bir iki kisiyi ariyayim diorum. Ama nedense cok zor gelio bana bu Telefon etme durumu:) sende Telefon acarmisin kandillerde kayinvalidene yada akrabalara?

evet bacaklarda Cabuk farkedio, benimde bacaklarim ve kollarim cok gevsek yani hic fit bi görünüm degil ama jili yapmaya basladigimdan beri bacakalrimda kollarimda sertlesmeler oldu selelütlerim yok denilcek Kadar azaldi, cok faydasi var
birde çatlaklar azalsa ne güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…