Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayramda annemden baskasinda tatli yimicem karar verdimm annemde herkes serbetli yapiyo degisik olsun diye pasta yapiyi ondan yirimdi
Baskada yemem ne isim olurmus.
Kimse borek ikram etmez insallah kaynanamda sarma kesin ama yimem yeeeeeseneee diye kizicam ama yimem

Allah allah ilkkez duydum ama bura farkli tabi ekmekmi dayanir babamda namazdan cikarken sicak ekmegiyle gelirdi simdide esim cok baska cok tatli oluyo

burada böyük şehir hadi keptinlerin orası olsa neyse belki simdi cıkıyodur bilmiyorum ben cocukkenden hatırlıyorum bol bol ekmek alınırdıı

anladimmmmm benim dizi seyim sifir ya hic izlemiyorm oglen bile film kanallarim acik ona bakiyorum goz ucuyla
Hee ben severim bilirsin film de severim belgesel de severim seyir seviyom ben her türlü tlc kanalini bek seviyom arada cok degisik yabanci programlar oluyo boyle 130 150 kilodan düşen kadınlarin deri ameliyati surecini falan anlatıyo bek degisik oluyo onlari izlemek

burada böyük şehir hadi keptinlerin orası olsa neyse belki simdi cıkıyodur bilmiyorum ben cocukkenden hatırlıyorum bol bol ekmek alınırdıı
Sen simdi benim @keptinn ima oyle dirsinn bende dirim istanbulla ora birmi derimm
Oyle seymi olr yaa cok komiccc ekmek onceden almak

evet yaaa cok guzel programlar oluyo ben depo savaslarini cok seviyorum bazen cocuklarla ilgili dadi programi fln oluyo o kilo verenden gecen izledimmmm ayy kadin yerinden kalkamiyooo okdr kiloluki hala yiyo fln ama devamini izleyemedm vok merk ettim yaaa zenci bi kadndi kocasi ondan zayif onla ilgnio altini aliyo fln cok uzulmstm ya
Dizi niye sevmiyorum sinir oluyorum haftaya onumu beklicem hahahahahah

Arkadaşlar nasılsınız bakalım yarına hazır mıyız

Ben kahvaltımı atladım bugün ya sabah erken cıktım cok ama yarım saat jillian yaptım

öğlen: Bir adet kepekli hindi göğüs kaşar ve marullu domatesli sandiviç ve çay

ara : Türk kahvesi orta boy fincanda

Akşam yemeği : Tavuk suyu çorbası, salata ve bir kase nohut yemeği

Çook yorgunum kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…