- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.981
Bende yapiyom sahur kiz ben bayılır kalirim yapmazsamay tek anormal benim galiba sahur yapan
ahahahhahaha
Bah iyi hatirlattin ben unuttuydum 1 haftadir evdeki kitir ekmaaabugun yiyiverem acik sana da getiririm 2 tabak yeter mi ben soklayinca 2 tabak yiyom çünkü çaylan bek guzel oluyo
Allah allah ilkkez duydum ama bura farkli tabi ekmekmi dayanirbabamda namazdan cikarken sicak ekmegiyle gelirdi simdide esim cok baska cok tatli oluyo
Bende yapiyom sahur kiz ben bayılır kalirim yapmazsam
Kaynana annem dayim teyzem teyzem esimin abisi ablasi ilk gun bunlar benim degismezay kizlar buarada bayramda planlar ne nerelere gidiosunuz bakalim bayramin ilk günü:)
Hee ben severim bilirsinanladimmmmm benim dizi seyim sifir ya hic izlemiyorm oglen bile film kanallarim acik ona bakiyorum goz ucuyla
Sen simdi benim @keptinn ima oyle dirsinn bende dirim istanbulla ora birmi derimmburada böyük şehirhadi keptinlerin orası olsa neyse belki simdi cıkıyodur bilmiyorum ben cocukkenden hatırlıyorum bol bol ekmek alınırdıı
ooo süpermis canim aile saadeti:)Kaynana annem dayim teyzem teyzem esimin abisi ablasi ilk gun bunlar benim degismez
Yani ilk gun bitirip sonra kendimize ayiriyoruz geziyoruzooo süpermis canim aile saadeti:)
evet engüzeli zaten ilk gün yapmak ziyaretleriYani ilk gun bitirip sonra kendimize ayiriyoruz geziyoruz
evet yaaa cok guzel programlar oluyo ben depo savaslarini cok seviyorumHee ben severim bilirsinfilm de severim belgesel de severim seyir seviyom ben her türlü tlc kanalini bek seviyom arada cok degisik yabanci programlar oluyo boyle 130 150 kilodan düşen kadınlarin deri ameliyati surecini falan anlatıyo bek degisik oluyo onlari izlemek
ay evet hepimiz icin büyük gün olcak, sen buaralar hic tartildinmi ne cikarsin acaba yarin merakdayim bendeyarın tartı günüm kızlar
Niye korkuyosun bakimmmmmmmmyarın tartı günüm kızlar
Menün güzel canim aralarsa biseyler atistirmiomusun?
ay evet hepimiz icin büyük gün olcak, sen buaralar hic tartildinmi ne cikarsin acaba yarin merakdayim bende
ben kendimden Eksi bekliyorum dün tartildim cok iyi duruodu ama tabi vicut kendi kendine arada tuafliklar sergiledigi icin suan ne olur hicbilmiorumben sabit cıkıcam kesinbakalım grup kacıncı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?