- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.961
biliyorum canim ama sahur yapinca oruca dayanamiorum berbat bi sekilde sürünüp kivraniorum tüm günçok zararlıymıs ya
Verdimmm kilo verdimmmmmhe mantıklı bak bende mi öyle yapsam
Günaydın justGünaydın kızlar
İyidir babyNaber kuzuş
Ayy bu saatte çıkmayın zati kiz gunes coktur simdi perisan oluğsunevet yaa bayram gelsin kara sevda final yapti dün cok güzeldi finali coh agladimmm
İyidir babyoturuyom kösün kösün jillian bitiyo bugun dimi oncesi sonrasi yapacan demi
Tamam anlatmıyorum hemen izle cok guzeldi ben cok duygulandımay bende eve gidim hemen bakcam dün bakamadim sabirsizlaniyorum cok meraklardayim:) ama sakin bisey anlatma tamammiiii
amaaaan sanki hic yemedin de okadarda sey etmiyorm yemesemde olurekmek her zaman var ama pide 11 ay daha yoko yizden bence pide yi ya sizin orda bayramda ekmek cikiyo mu burda çıkmıyodu en son önceleri ama şimdi çok yemediğimiz icin bilmiyorum
oyle yapicam zatiHah iyi etmisin
Bencede bayram kahvaltısı en guzeli kacamak haklari o gunde kullanilabilir
biliyorum canim ama sahur yapinca oruca dayanamiorum berbat bi sekilde sürünüp kivraniorum tüm gün
Verdimmm kilo verdimmmmmhastaneden size sahip sesleniyorum kaptanim kilo verdim ve beyin koşarak uzaklaşır ahahaahjaja
HahahahaahahahahhTamam anlatmıyorum hemen izle cok guzeldi ben cok duygulandım
HiycanliiiiiYapıcam tabi yapmaz mıyım
Ama kilo bakımından çok iyi sonuçlar geleceğini sanmıyorum
Kaloriyi çok yüksek tutamadım geziyorken
Şimdi bugün çok almaya çalışacağım bakalım belki iki gün biraz fazla alırsam çabuk yakarım
Şoklama modu yani
amaaaan sanki hic yemedin de okadarda sey etmiyorm yemesemde olur
Ne demek cikiyomubirsuru firin var twbi ekmek var sicacik hemideee
oyle yapicam zati
Benim baska eglencem yoh telefonda oyun oynayarak vakit gecmiyo aksam mecbur diziye saracamHahahahaahahahahhhic sevmem dizi
evet hemen izlicem iftara Kadar bol vaktim var nasilsa ayyy umarim kimsecik Ölmez sonunda;(Tamam anlatmıyorum hemen izle cok guzeldi ben cok duygulandım
Hiycanliiiiibence fark muthisdir 1. Gunle 30 gun arasi hakittin bu sonu
Kilo ne alemde aldin mi yoosameve gectin sen dimi toparlarsin himin şokla kendini eyucene
Allah allah ilkkez duydum ama bura farkli tabi ekmekmi dayanirben çocukken cıkmazdı bayram öncesi çokca ekmek alınırdıda o yüzden şee ettim
bende çok yedim ama çok seviyommm
Anlatmayim bencesievet hemen izlicem iftara Kadar bol vaktim var nasilsa ayyy umarim kimsecik Ölmez sonunda;(
anladimmmmm benim dizi seyim sifir ya hic izlemiyorm oglen bile film kanallarim acik ona bakiyorum goz ucuylaBenim baska eglencem yoh telefonda oyun oynayarak vakit gecmiyo aksam mecbur diziye saracamama kara sevda bi baskaydi
Bah iyi hatirlattin ben unuttuydum 1 haftadir evdeki kitir ekmaaaValla ya + ya da en iyi ihtimalle sabit çıkarım yarın
Geçtim geçtim dün geldim
Azcık kıtır ekmek neyin bir şey uzat da şoklayalım günlerdir yiyorsun bak topicin bir köşesinde katır kutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?