Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyidir baby oturuyom kösün kösün jillian bitiyo bugun dimi oncesi sonrasi yapacan demi

Yapıcam tabi yapmaz mıyım

Ama kilo bakımından çok iyi sonuçlar geleceğini sanmıyorum

Kaloriyi çok yüksek tutamadım geziyorken

Şimdi bugün çok almaya çalışacağım bakalım belki iki gün biraz fazla alırsam çabuk yakarım

Şoklama modu yani

ekmek her zaman var ama pide 11 ay daha yok o yizden bence pide yi ya sizin orda bayramda ekmek cikiyo mu burda çıkmıyodu en son önceleri ama şimdi çok yemediğimiz icin bilmiyorum
amaaaan sanki hic yemedin de okadarda sey etmiyorm yemesemde olur

Ne demek cikiyomu birsuru firin var twbi ekmek var sicacik hemideee

Hah iyi etmisin
Bencede bayram kahvaltısı en guzeli kacamak haklari o gunde kullanilabilir
oyle yapicam zati

Hiycanliiiii bence fark muthisdir 1. Gunle 30 gun arasi hakittin bu sonu
Kilo ne alemde aldin mi yoosam eve gectin sen dimi toparlarsin himinşokla kendini eyucene

Hiycanliiiii bence fark muthisdir 1. Gunle 30 gun arasi hakittin bu sonu
Kilo ne alemde aldin mi yoosam eve gectin sen dimi toparlarsin himinşokla kendini eyucene

Valla ya + ya da en iyi ihtimalle sabit çıkarım yarın

Geçtim geçtim dün geldim

Azcık kıtır ekmek neyin bir şey uzat da şoklayalım günlerdir yiyorsun bak topicin bir köşesinde katır kutur

ben çocukken cıkmazdı bayram öncesi çokca ekmek alınırdıda o yüzden şee ettim
bende çok yedim ama çok seviyommm
Allah allah ilkkez duydum ama bura farkli tabi ekmekmi dayanir babamda namazdan cikarken sicak ekmegiyle gelirdi simdide esim cok baska cok tatli oluyo

Valla ya + ya da en iyi ihtimalle sabit çıkarım yarın

Geçtim geçtim dün geldim

Azcık kıtır ekmek neyin bir şey uzat da şoklayalım günlerdir yiyorsun bak topicin bir köşesinde katır kutur
Bah iyi hatirlattin ben unuttuydum 1 haftadir evdeki kitir ekmaaa bugun yiyiverem acik sana da getiririm 2 tabak yeter mi ben soklayinca 2 tabak yiyom çünkü çaylan bek guzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…