- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.001
Sen simdi benimkaptinn ima oyle dirsinn bende dirim istanbulla ora birmi derimm
Oyle seymi olr yaa cok komiccc ekmek onceden almak
kaptinn sen nerdesiiiiiiiinnnnnnnn
ben tartılmıcam
çalışıyorum benhımmmkeptinn nerde yaaaaa
ben daha değilim
Verdimmm kilo verdimmmmmhastaneden size sahip sesleniyorum kaptanim kilo verdim ve beyin koşarak uzaklaşır ahahaahjaja
burada böyük şehirhadi keptinlerin orası olsa neyse belki simdi cıkıyodur bilmiyorum ben cocukkenden hatırlıyorum bol bol ekmek alınırdıı
öyle kız bizim burdaSen simdi benimkaptinn ima oyle dirsinn bende dirim istanbulla ora birmi derimm
Oyle seymi olr yaa cok komiccc ekmek onceden almak
hahahaha banane benmi diyorum satin
öyle kız bizim burdaarifeden alınıyo ekmek bayramın 2. gününe kadar fırınlar kapalı oluyo fırıncılar insan değil mi onlar bayram yapmasın mı memleketlerine gitmein mi
SİZ SABAH HEEHYYY HEMEN ATLIYONUZ SİZE NOLUYOnezaman tartilioz kizlar ya yinemi degisiklikler varrrrrr????????
SİZ SABAH HEEHYYY HEMEN ATLIYONUZ SİZE NOLUYO
biz @SekerPancarii ile akşam tartılalım dedim
bizim kapalı bi bakkallar marketler açık oluyohahahaha banane benmi diyorum satinheryer acik
oldu niyemiş oHoca Allahu ekber dedimi tartılırım ben anlamam
bizim kapalı bi bakkallar marketler açık oluyoayy zaten biz cevizli lokum yapıyoruz bayramlık ondan pek ekmeğe ihtiyacımız olmuyo
ben yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum açıkçasıgöbek bel kısmım azcık inceldi gibi geliyoray evet hepimiz icin büyük gün olcak, sen buaralar hic tartildinmi ne cikarsin acaba yarin merakdayim bende
ben yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum açıkçasıgöbek bel kısmım azcık inceldi gibi geliyor
gram gram verdim ona korkuyorum birde yağdan ne kadar gitti onu merak ediyorumNiye korkuyosun bakimmmmmmmm
pek güzel oluyoay bizde yapıyok
demek yarın tartı günüben yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum açıkçasıgöbek bel kısmım azcık inceldi gibi geliyor
geçen haftaki gibi güzel vermedim poncik ya bugün jillia yapsam olumlu etkiler misenin kilonu çok merak ediyorum ben yarın
biz unumuzu elemiş eleğimizi asmışızzzsiz pancarla akşam tartılıyonuz amaiç savaş çıkarırım bak sizde sabah tartılcanız
evettttt ... yoğurt ve balıktanpek güzel oluyogidip gelip yiyom
ama bu bayram yemicem
demek yarın tartı günü
oldu canim bizim basimiz kelmi, herkez ayni anda tartilsin bakalim ne özeliginiz varmis sizinSİZ SABAH HEEHYYY HEMEN ATLIYONUZ SİZE NOLUYO
biz @SekerPancarii ile akşam tartılalım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?