- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.161
oo iyi iyi ay sorma bende vallah börek sarma heryerde önüne konuodu hatta komsumda en son kavurma bile koydular önümede yemedimbeenim 3 ama ikisi okdr kucuktuki ikisinin toplami ilk yedigim baklava kadardi5 yere gittim bunla kurtuldm ki daha sarmalar kadayiflar su borekleri vardi yememk icin kirk takla attm resmen.
Insallah insallah
deme öyle şileee az yidim öğlen akşamda az yidim mi yarın 54 lerde olurum
zayıfliciuukkkk hep beraberrrr
tamam bak yarin hele bi 55 cik yine vallahada dilimden kurtulamassin bugidisle ben 55 görürümde sen daha hala 54 ulasamicannnnnnn hep yi sen dondurmalarida götürmüssün gözümden kacti sanmmaaa
Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersiniz
Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooo
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi
hahaha evet ya hic olcak is degil ben bi 6 lari görümde ay yarin görsem negüzel olur acik disimi sIKSAM kesin yarin görürüm yakinim ama bilemedim bakalim... yarin gözüm üstünde canikommmmtm aplaaa yarın 54lerde cıkcaamm akşam hafif yerim sen bana yetişemezsn 55 oldun mu iskelet gibi olursn o boyla boşver
Ay insallaaah
siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?
Sanada atarimm bebikkkk
Nyee + ?
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdimyani bayram itibariyle
Ben eti yumusak severinGeldim bebegmm
Biz yapiyoruz marketteki kavrmalad gbi hatta cooook daha guzel oluyoo imhh bu sene o sekle getircem kavurmayi aticam buzlugaaa :) bende cok sevireeeem kurbanaa yandik
Poncik darilma ama bi kg veremiyosun yaaa uzun yoldan geliyosun cok kg vermissin dicem.ama yokkkk istesen bal gibi verirsin.
ohh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattisli
Bulasik falan yikadim ekmek yapicam onu yogurdum simdi esim kalkar onun kahvaltisi ise gicedek oyle gelerem geri
oooovv 60lar diyosun maşallahhh kaç kilosun sen kuzuhahaha evet ya hic olcak is degil ben bi 6 lari görümde ay yarin görsem negüzel olur acik disimi sIKSAM kesin yarin görürüm yakinim ama bilemedim bakalim... yarin gözüm üstünde canikommmm
Ağır sporları önermiyorlar yürüyüş öneriliyor tabi bu drye göre değişiyor .. ok kuzum haftaya alacam zaten söylerim fiyatını
O zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursun
He hemen atla hemen ortak çık hemen zaten
Günaydın caniiimmm
vay vay vay resimleri bekleriz bakkkk
kıyamam kıızzO zamana zaten zayıflamış olacaksın, kilo koruma yaparsın o da yürüyüşle rahat olur
Tamam atlamam ben de şişko kalayım hep şişko olayım zaten
Tabii ki si karın kası yaptığımız günler de gelse ah ah
kıyamam kıızztm tm buldugmda haber vercem
o neymiş bi baksam mı bende ona du bakimmmmmBen de cumartesi başlıyorum bakalım kaptanım Ripped e
o neymiş bi baksam mı bende ona du bakimmmmm
söylemicem süprizzzzz yarina insallahoooovv 60lar diyosun maşallahhh kaç kilosun sen kuzu
gelir gelir sende cok harika bi azim görüorumO zamana zaten zayıflamış olacaksın, kilo koruma yaparsın o da yürüyüşle rahat olur
Tamam atlamam ben de şişko kalayım hep şişko olayım zaten
Tabii ki si karın kası yaptığımız günler de gelse ah ah
isdeyim canim daha bi 4 saatim var nasil gececek bugün üffffkızlar napyonuz
kızlar napyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?