Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beenim 3 ama ikisi okdr kucuktuki ikisinin toplami ilk yedigim baklava kadardi 5 yere gittim bunla kurtuldm ki daha sarmalar kadayiflar su borekleri vardi yememk icin kirk takla attm resmen.

Insallah insallah
oo iyi iyi ay sorma bende vallah börek sarma heryerde önüne konuodu hatta komsumda en son kavurma bile koydular önümede yemedim

deme öyle şileee az yidim öğlen akşamda az yidim mi yarın 54 lerde olurum

zayıfliciuukkkk hep beraberrrr

tamam bak yarin hele bi 55 cik yine vallahada dilimden kurtulamassin bugidisle ben 55 görürümde sen daha hala 54 ulasamicannnnnnn hep yi sen dondurmalarida götürmüssün gözümden kacti sanmmaaa

tamam bak yarin hele bi 55 cik yine vallahada dilimden kurtulamassin bugidisle ben 55 görürümde sen daha hala 54 ulasamicannnnnnn hep yi sen dondurmalarida götürmüssün gözümden kacti sanmmaaa
tm aplaaa yarın 54lerde cıkcaamm akşam hafif yerim sen bana yetişemezsn 55 oldun mu iskelet gibi olursn o boyla boşver

Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersiniz

Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooo
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi

kaptanın dediğini yap yaptıgını yapma taam hadi artık düzelticem kendimi diyete devamm bugün hedefleri paylaşıyorum yarın karışır iki liste birbirine

tm aplaaa yarın 54lerde cıkcaamm akşam hafif yerim sen bana yetişemezsn 55 oldun mu iskelet gibi olursn o boyla boşver
hahaha evet ya hic olcak is degil ben bi 6 lari görümde ay yarin görsem negüzel olur acik disimi sIKSAM kesin yarin görürüm yakinim ama bilemedim bakalim... yarin gözüm üstünde canikommmm

Ay insallaaah

siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee

Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?

Sanada atarimm bebikkkk

Nyee + ?
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdim yani bayram itibariyle
Ramazan bayram derken iyce cozuttum kabil ama basladim artik

Ben eti yumusak severin lezzetli severim sade kavrulmus severin domtisli biberli de severin ben et severinkrebe sarıp besamel soslu kasarli da severin severinnnnn etbenseverinet verinahahagahahah

hahaha evet ya hic olcak is degil ben bi 6 lari görümde ay yarin görsem negüzel olur acik disimi sIKSAM kesin yarin görürüm yakinim ama bilemedim bakalim... yarin gözüm üstünde canikommmm
oooovv 60lar diyosun maşallahhh kaç kilosun sen kuzu

Ağır sporları önermiyorlar yürüyüş öneriliyor tabi bu drye göre değişiyor .. ok kuzum haftaya alacam zaten söylerim fiyatını

O zamana zaten zayıflamış olacaksın, kilo koruma yaparsın o da yürüyüşle rahat olur

O zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursun

He hemen atla hemen ortak çık hemen zaten

Günaydın caniiimmm

Tamam atlamam ben de şişko kalayım hep şişko olayım zaten

vay vay vay resimleri bekleriz bakkkk

Tabii ki si karın kası yaptığımız günler de gelse ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…