Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ciddyim bak kiziyorummmm hem takim icinde hemde arkdsn olarak. Istesen verirsin ya bu kadar zor mu ki ben bazen ne kadar zorlaniyorum bir bilsen. Hele ilk zamanlar kizimla esime yemek ayri pisiriyodum agzim resmen sulanirdi. Annemlere gidince onlar yerken obur odaya gecerdim sirf yememek icin. Bazen misafrlkte yerlerken ben baktim yani birazz azimmmm.
biraz cabala ciddi yap bak gidicek ben biliyorum niye vermiyesin ki saglk sorunun yoksa?

biz eksi olurken arti olanlara ders olsun
Ben ilkkgun tatli yedigimde 3 tane toplamda baska hc yemek yemedim ve sabah eksi gordum sok oldu resmen keske ilkgun sende agzini atsaydin 1 tane
aynen olsun vallah heleki üc kilo birden alanlara ilk gün bende yedim canim ama öyle ikiser ücer degil toplamda birbucuk baklava yemis oldum, ögle yemegini yemedim öylelikle bende exileri gördüm, heleki busabahki kilom bi harika yarina biraz daha verirsem cok iyi biseyler cikacak

ya sağlık sorunum yokki çok şükür şimdiye kadar çok ciddiye almadım tamam kabul sürekli kaçamak yaptım bişeyler yedim o yüzden veremedim 1 2 kg ancak ama simdi tutustum nisana kadar vermem lazım en azından 57 olsam yeticek

bişey yemedimki fistik dişinda regl oldum ondan olmus olabilir mi
Lokum falanda var sabah onun yrrine kahvalti yap. Degistir yeme tarzini farlli seyler yap
.beenim 3 ama ikisi okdr kucuktuki ikisinin toplami ilk yedigim baklava kadardi 5 yere gittim bunla kurtuldm ki daha sarmalar kadayiflar su borekleri vardi yememk icin kirk takla attm resmen.

Insallah insallah

evet bencede almadn oyuzden cok.kziiyorum sana artk lutfen ver şu kiloyu kurtul.

evet sabah lokum olmamalıydı yağlıydı çünkü ama ev yapımı
vercemmm insallah

Benimkilerde kagit inceligindelerdi bi kerem hemde yagsiz litfen wc faliyetlerini bizimlen paylasma
n,ye öğrenmek sizinde hakkınız

Biz kurban etinden hic kiyma çektirmiyoh yiyoh o eti baya gidiyo bize bizde almiyoh kirmizi et kiyma her ay aliyoh coh sivirim
köfte bende severim yanına da ayran

hihi acik tut su bogazini kiz sisko gelin olcan o olcakkkk
deme öyle şileee az yidim öğlen akşamda az yidim mi yarın 54 lerde olurum

hihihi iyi iyi görüntü kilodan daha önemli sonucda canimmm
zayıfliciuukkkk hep beraberrrr
siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
kim ikimiz

ÖĞLEN menümü değiştiriyorum 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek domates salatalık menüm olcak böyle yaparak sizce yarına 200 gram daha eksi gidermiyim
akşama acıkmaz mısın kuzum öyle cok kaçırma sonra

hh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattisli
aynennn hele kışın şifa niyetine hasta olunca falan mis gibi çorba olur

Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersiniz
su cok ıcıyorumkı sanmam odem olsun yürüyorumda
Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooo
@ParteMoralll gayet sağlıklı öğle yemeğimi yedim efendim @ParteMoralll
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi

Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersiniz

Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooo
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi

yürüyorumkii zaten hergün pazarteside spora başlıcam hergün diyorum bugün jiliana baslıcam diye ama yok başlayamıyorm hava çok sıcak cok fazla bunaltıcı
yarım kase mercimek çorbası 1 tabak taze fasulye bi kasede yoğurt yidim
ben şuan iyiyim klima açık püfür püfürr insallah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…