- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.141
Ciddyim bak kiziyorummmm hem takim icinde hemde arkdsn olarak. Istesen verirsin ya bu kadar zor mu ki ben bazen ne kadar zorlaniyorum bir bilsen. Hele ilk zamanlar kizimla esime yemek ayri pisiriyodum agzim resmen sulanirdi. Annemlere gidince onlar yerken obur odaya gecerdim sirf yememek icin. Bazen misafrlkte yerlerken ben baktim yani birazz azimmmm.yaa vericem
Etsiz ben
anlarsin bence
biz eksi olurken arti olanlara ders olsun
Ben ilkkgun tatli yedigimde 3 tane toplamda baska hc yemek yemedim ve sabah eksi gordum sok oldu resmenkeske ilkgun sende agzini atsaydin 1 tane
aynen olsun vallah heleki üc kilo birden alanlarabiz eksi olurken arti olanlara ders olsun
Ben ilkkgun tatli yedigimde 3 tane toplamda baska hc yemek yemedim ve sabah eksi gordum sok oldu resmenkeske ilkgun sende agzini atsaydin 1 tane
Ciddyim bak kiziyorummmm hem takim icinde hemde arkdsn olarak. Istesen verirsin ya bu kadar zor mu ki ben bazen ne kadar zorlaniyorum bir bilsen. Hele ilk zamanlar kizimla esime yemek ayri pisiriyodum agzim resmen sulanirdi. Annemlere gidince onlar yerken obur odaya gecerdim sirf yememek icin. Bazen misafrlkte yerlerken ben baktim yani birazz azimmmm.
biraz cabala ciddi yap bak gidicek ben biliyorum niye vermiyesin ki saglk sorunun yoksa?
sebze yemeği 4 yk vardı onu çıkardım slında yemek yok dılşardan da yememem gereklinormalde ne yiyodun canim? o saydiklarin gayet güzel saglikli ve kalori yönünden düsük cok iyi
Lokum falanda var sabah onun yrrine kahvalti yap. Degistir yeme tarzini farlli seyler yapbişey yemedimki fistik dişinda regl oldum ondan olmus olabilir mi
.beenim 3 ama ikisi okdr kucuktuki ikisinin toplami ilk yedigim baklava kadardiaynen olsun vallah heleki üc kilo birden alanlarailk gün bende yedim canim ama öyle ikiser ücer degil toplamda birbucuk baklava yemis oldum, ögle yemegini yemedim öylelikle bende exileri gördüm, heleki busabahki kilom bi harika yarina biraz daha verirsem cok iyi biseyler cikacak
evet bencede almadn oyuzden cok.kziiyorum sana artk lutfen ver şu kiloyu kurtul.ya sağlık sorunum yokki çok şükür şimdiye kadar çok ciddiye almadım tamam kabul sürekli kaçamak yaptım bişeyler yedim o yüzden veremedim 1 2 kg ancak ama simdi tutustum nisana kadar vermem lazım en azından 57 olsam yeticek
Lokum falanda var sabah onun yrrine kahvalti yap. Degistir yeme tarzini farlli seyler yap
.beenim 3 ama ikisi okdr kucuktuki ikisinin toplami ilk yedigim baklava kadardi5 yere gittim bunla kurtuldm ki daha sarmalar kadayiflar su borekleri vardi yememk icin kirk takla attm resmen.
Insallah insallah
evet bencede almadn oyuzden cok.kziiyorum sana artk lutfen ver şu kiloyu kurtul.
Hadi nisan geliyo haftaya cuma 1 eksi gor en azindanevet sabah lokum olmamalıydı yağlıydı çünkü ama ev yapımı
vercemmm insallah
pazarteside spora başlıyorum insallah görcemHadi nisan geliyo haftaya cuma 1 eksi gor en azindan
30 gunde sen cok rahat 55 olursun istesenpazarteside spora başlıyorum insallah görcemkaldı 30 gün
30 gunde sen cok rahat 55 olursun istesen
Hic kg vermiyosun odem bile vardir sends istesen verirsin az sk disini55 mi ay keske
n,ye öğrenmek sizinde hakkınızBenimkilerde kagit inceligindelerdi bi keremhemde yagsiz litfen wc faliyetlerini bizimlen paylasma
köfte bende severim yanına da ayranBiz kurban etinden hic kiyma çektirmiyoh yiyoh o eti baya gidiyo bize bizde almiyoh kirmizi et kiyma her ay aliyoh coh sivirim
deme öyle şileee az yidim öğlen akşamda az yidim mi yarın 54 lerde olurumhihi acik tut su bogazini kiz sisko gelin olcan o olcakkkk
zayıfliciuukkkk hep beraberrrrhihihi iyi iyi görüntü kilodan daha önemli sonucda canimmm
kim ikimizsiz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
akşama acıkmaz mısın kuzum öyle cok kaçırma sonraÖĞLEN menümü değiştiriyorum 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek domates salatalık menüm olcak böyle yaparak sizce yarına 200 gram daha eksi gidermiyim
aynennn hele kışın şifa niyetine hasta olunca falan mis gibi çorba olurhh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattisli
su cok ıcıyorumkı sanmam odem olsun yürüyorumdaHic kg vermiyosun odem bile vardir sends istesen verirsin az sk disini
Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersinizn,ye öğrenmek sizinde hakkınız
köfte bende severim yanına da ayran
deme öyle şileee az yidim öğlen akşamda az yidim mi yarın 54 lerde olurum
zayıfliciuukkkk hep beraberrrr
kim ikimiz
akşama acıkmaz mısın kuzum öyle cok kaçırma sonra
aynennn hele kışın şifa niyetine hasta olunca falan mis gibi çorba olur
Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooosu cok ıcıyorumkı sanmam odem olsun yürüyorumda
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi
evet aslinda iyi bi sonuc alabilirsin canim dene bakalim ne olcaksebze yemeği 4 yk vardı onu çıkardım slında yemek yok dılşardan da yememem gerekli
Senle pancar kim olcak bide puncikkk grubunn seysini bozmayin tokat yersiniz
Olabilir ski dyet yap bak nasil gidiyo hareketleeeennnnnn nisam geliyooooo
ne yidin oturdgm yerde buharlasicam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?