- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.121
ama bnm pogcam miniktiO 3 krep senin pogacanin kalorisinin yarisi kadardir bi keremgoruşecez
Sus didim karataycilar ekmek yemez bilmiyon muutanmasan ekmek arası yapcakmışsın
kırmızı eti kurbandan kurbana yiyk zatenHee kurbandan kurbana et yiyolar zaar diye düşünüp yolluk koyarlar belkiayy ben sevmezdim iligini babam bek sever simdi de kizima yediriyom ilikleri
Sus didim karataycilar ekmek yemez bilmiyon mu
Benimkilerde kagit inceligindelerdi bi keremama bnm pogcam miniktiolsn ben zabaaan körü yidim onu saat 8 de
kirazda yidim midemden felaket sesler geliyo
Biz kurban etinden hic kiyma çektirmiyoh yiyoh o eti baya gidiyo bize bizde almiyoh kirmizi et kiyma her ay aliyoh coh sivirimkırmızı eti kurbandan kurbana yiyk zatenbabamın aklına gelirse alır biz hayatta al demeyiz varsa yoksa köfteee
ilik sevilmez micok faydalı o
Yoo karatayda yagli et serbest ya kiz karataya devamkurban bayramında dukancı mı olcaz simdi
Yoo karatayda yagli et serbest ya kiz karataya devamdukanda yagsiz et var bulasma ona hic
hihi acik tut su bogazini kiz sisko gelin olcan o olcakkkkne gömmüşün beeeeee
hihihi iyi iyi görüntü kilodan daha önemli sonucda canimmmherkesler zayıflamışın didi banane güzel olmuşun didiler ama ben yinede 2 3 kilo vercm
cok sansli kilosunu pek göstermez negüzelkuzenim öyle taş gibi sıkı bir vücudu var
Ay insallaaahO zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursun
He hemen atla hemen ortak çık hemen zaten
Günaydın caniiimmm
O yüzden hemen sana yazdim ilk
Tartildim ve 55.3 çıktımhakittim
Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?ben güne poğacayla başladımuyanamıyorum dengem bozuldu ama sonra kahve içtim kiraz yedim öğle yemeğinde toparlıcam
yiyek mi bugündeşaka
Sanada atarimm bebikkkkben didimdi zarar diyi ama ic didiler3 litre su ictim dün bitanede maden suyu baya icmisim be
bende isterem
bana yok mu
yaptım olduicine bal koymadım ama şekersiz bişey oldu
çok az canımmerak ettim eksi cıktın mı
55.2
55.3
pancaaaarla kaptaaaan yarışıyorlardı pancaaar her zamanki gibi lider olma yolunda ilerliyorduuuuu heeeeyyt beee pancaaarımm
Hay Allah nasıl oldu ki oekmek yememissin eksi çıkman gerekirdi aslında tereyağ yemedin ondan bence
Nyee + ?ivit çözüldü çokk şükür çıkıoyurm artıkdün -100 düm bugün +500 oldum niye ki
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdimay sarilalim tabi büyük basari hatta su hula dansimizi yapmamiz lazim:) koskoca gurupda bayramda Eksi gelmeyi Basaran kim var baska, eksiyi birak Sabit bile gelemediler hep kilolar geldi hep
Ay insallaaah
siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?
Sanada atarimm bebikkkk
Nyee + ?
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdimyani bayram itibariyle
harikasin tatlimm masallah masallahAy insallaaah
siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?
Sanada atarimm bebikkkk
Nyee + ?
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdimyani bayram itibariyle
Geldim bebegmm@ParteMoralll partisko nidin gelmedin hala
Biz yapiyoruz marketteki kavrmalad gbi hatta cooook daha guzel oluyoo imhh bu sene o sekle getircem kavurmayi aticam buzlugaaa :) bende cok sevireeeem kurbanaa yandikAhahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosunkavurmayi da herkes guzel yapamiyo ya bazilarininki saman gibi bazilarininki sert oluyob
Poncik darilma ama bi kg veremiyosun yaaa uzun yoldan geliyosun cok kg vermissin dicem.ama yokkkk istesen bal gibi verirsin.hayır ya dün sabah 59,5tım cok abartılı yemedim 1 er dilim baklava falan yemisimdir abartmadan yedimo zaman fıstık tan oldu 2şer 3er götürdüm
ohh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattislibidaaa nerde bulcaz etianam bana kıyamaz bnm içinde atar buzluga evlenince verir bana kemikte kaynataaayım barim sen kaynatıyonmu öyle corbalık fln
Geldim bebegmm
Biz yapiyoruz marketteki kavrmalad gbi hatta cooook daha guzel oluyoo imhh bu sene o sekle getircem kavurmayi aticam buzlugaaa :) bende cok sevireeeem kurbanaa yandik
Poncik darilma ama bi kg veremiyosun yaaa uzun yoldan geliyosun cok kg vermissin dicem.ama yokkkk istesen bal gibi verirsin.
ohh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattisli
Etsiz benkırmızı eti kurbandan kurbana yiyk zatenbabamın aklına gelirse alır biz hayatta al demeyiz varsa yoksa köfteee
ilik sevilmez micok faydalı o
anlarsin bencebilmiyorummm bende anlamadım
harikasin tatlimm masallah masallah
normalde ne yiyodun canim? o saydiklarin gayet güzel saglikli ve kalori yönünden düsük cok iyiÖĞLEN menümü değiştiriyorum 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek domates salatalık menüm olcak böyle yaparak sizce yarına 200 gram daha eksi gidermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?