Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee kurbandan kurbana et yiyolar zaar diye düşünüp yolluk koyarlar belki ayy ben sevmezdim iligini babam bek sever simdi de kizima yediriyom ilikleri
kırmızı eti kurbandan kurbana yiyk zaten babamın aklına gelirse alır biz hayatta al demeyiz varsa yoksa köfteee
ilik sevilmez mi cok faydalı o

kırmızı eti kurbandan kurbana yiyk zaten babamın aklına gelirse alır biz hayatta al demeyiz varsa yoksa köfteee
Biz kurban etinden hic kiyma çektirmiyoh yiyoh o eti baya gidiyo bize bizde almiyoh kirmizi et kiyma her ay aliyoh coh sivirim

O zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursun

He hemen atla hemen ortak çık hemen zaten

Günaydın caniiimmm
Ay insallaaah
O yüzden hemen sana yazdim ilk

Tartildim ve 55.3 çıktım hakittim
siz ikiniz iyice cozuttunuzz hee
ben güne poğacayla başladım uyanamıyorum dengem bozuldu ama sonra kahve içtim kiraz yedim öğle yemeğinde toparlıcam

yiyek mi bugünde şaka
Yinemi basladik sabah pogaca yemelere ?
Sanada atarimm bebikkkk
ivit çözüldü çokk şükür çıkıoyurm artık dün -100 düm bugün +500 oldum niye ki
Nyee + ?
ay sarilalim tabi büyük basari hatta su hula dansimizi yapmamiz lazim:) koskoca gurupda bayramda Eksi gelmeyi Basaran kim var baska, eksiyi birak Sabit bile gelemediler hep kilolar geldi hep
ben varim. Bayramdan once kendi kendime 500 arti olmustim onunla birlikte 1.400 verdim yani bayram itibariyle

ÖĞLEN menümü değiştiriyorum 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek domates salatalık menüm olcak böyle yaparak sizce yarına 200 gram daha eksi gidermiyim

@ParteMoralll partisko nidin gelmedin hala
Geldim bebegmm
Ahahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosun kavurmayi da herkes guzel yapamiyo ya bazilarininki saman gibi bazilarininki sert oluyob
Biz yapiyoruz marketteki kavrmalad gbi hatta cooook daha guzel oluyoo imhh bu sene o sekle getircem kavurmayi aticam buzlugaaa :) bende cok sevireeeem kurbanaa yandik
hayır ya dün sabah 59,5tım cok abartılı yemedim 1 er dilim baklava falan yemisimdir abartmadan yedim o zaman fıstık tan oldu 2şer 3er götürdüm
Poncik darilma ama bi kg veremiyosun yaaa uzun yoldan geliyosun cok kg vermissin dicem.ama yokkkk istesen bal gibi verirsin.
bidaaa nerde bulcaz eti anam bana kıyamaz bnm içinde atar buzluga evlenince verir bana kemikte kaynataaayım barim sen kaynatıyonmu öyle corbalık fln
ohh kemigin suyuyla haslamaa super olurrrr pattisli

yaa vericem

Etsiz ben
bilmiyorummm bende anlamadım
anlarsin bence

harikasin tatlimm masallah masallah
biz eksi olurken arti olanlara ders olsun
Ben ilkkgun tatli yedigimde 3 tane toplamda baska hc yemek yemedim ve sabah eksi gordum sok oldu resmen keske ilkgun sende agzini atsaydin 1 tane

ÖĞLEN menümü değiştiriyorum 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek domates salatalık menüm olcak böyle yaparak sizce yarına 200 gram daha eksi gidermiyim
normalde ne yiyodun canim? o saydiklarin gayet güzel saglikli ve kalori yönünden düsük cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…