Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acaba zayıf olacakıyım görüntüm değişti benim yine bugün 3.gün deyim jillide yarında yapacam c.tesi yapamayabilirim

acaba zayıf olacakıyım görüntüm değişti benim yine bugün 3.gün deyim jillide yarında yapacam c.tesi yapamayabilirim

Ara vere vere yapacağım diyordun sen zaten 3 günde bir demiştin yanlış hatırlamıyorsam
Zaten çok bir kilon kalmadı ki kız
Hem yağlarını yakar hem sıkılaşırsın rahat rahat 27 günün kaldı bak öyle düşün

yürürken gölgeden gölgeden yürü kuzum
...
bende pazar günü akşama kadar gömecem kendimi yatağa

Ay tövbe yürümem bir daha dişçiye falan yaz vakti binerim otobüse giderim
Yürüyüş akşama

Shredden sonra yapıyormuş çoğu kişi sonuçları güzel göründü bana
Üzerine cila atmak lazım hem daha sıkılaşmam lazım
sen yap ben yapmam onu fazla gelir bana ben telefonumdaki programa başlıcam karar verdim o hem hafif hem başlangıc için cok iyi bölgesel de secip ona göre yapabiliyosn başlamıştm bi ara yarım bıraktımdı tekkrar başlarımm

bende öyle 36 forum var yetişmesi gereken ypruldum kafa almıyo
bugün niyeyse bi sıkıcı ya

***14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(61///%)
Buki_89(71,3///%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93///%)

14. Takım Ortalama:%

yarın ki liste burda kızlar sabah benden önce gelen olursa burdan paylaşabilir

Himmmm himmmm afiyet olsun aksam hafif atlat
kaptanın dediğini yap yaptıgını yapma taam hadi artık düzelticem kendimi diyete devamm bugün hedefleri paylaşıyorum yarın karışır iki liste birbirine
Paylas bakalm
Ramazan bayram derken iyce cozuttum kabil ama basladim artik
evet kendine gel artk sanada kayicam fircayi yakinda

Ben eti yumusak severin lezzetli severim sade kavrulmus severin domtisli biberli de severin ben et severinkrebe sarıp besamel soslu kasarli da severin severinnnnn etbenseverinet verinahahagahahah
Bende bende bende bendeeeeeee
Bulasik falan yikadim ekmek yapicam onu yogurdum simdi esim kalkar onun kahvaltisi ise gicedek oyle gelerem geri
geeel cabukkkk cabuk geeel

ara vermeden yapmaya karar verdim sonradan sonra soğukluk olmasın 71 kiloyum kuzum 10 uakın kilo daha vermek istiyorum ... daha yolum uzun anlayacağın
....
akıllandım diyorsun öyle yap kuzum güneşte yürüme

havanın sıcaklığından olsa gerek zamanla yarışarak iş yapınca bunaltıcı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…