- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.181
gelir gelir sende cok harika bi azim görüorum
acaba zayıf olacakıyım görüntüm değişti benim yine bugün 3.gün deyim jillide yarında yapacam c.tesi yapamayabilirimO zamana zaten zayıflamış olacaksın, kilo koruma yaparsın o da yürüyüşle rahat olur
Tamam atlamam ben de şişko kalayım hep şişko olayım zaten
Tabii ki si karın kası yaptığımız günler de gelse ah ah
bende öyle 36 forum var yetişmesi gereken ypruldum kafa almıyowork work workçok sıkıldmmm
bende 6 da çıkıcam saat 14 ,25 daha sıkıldım hemde çookkisdeyim canim daha bi 4 saatim var nasil gececek bugün üffff
sen napiosun tatlim?
yürürken gölgeden gölgeden yürü kuzumYine yattım uyudum 1e kadar
Şimdi gidip ders çalışıcam
Sonra dişçiye gidicem sonra da yürüyüş yapıcam
Sen napıyorsun kuzu
acaba zayıf olacakıyım görüntüm değişti benim yine bugün 3.gün deyim jillide yarında yapacam c.tesi yapamayabilirim
yürürken gölgeden gölgeden yürü kuzum
...
bende pazar günü akşama kadar gömecem kendimi yatağa
verirsin canim sIKI TUtarsan kfc den falan yemessen2 ayım kaldı biraz ama bakalım her ay 5-6 versem hedefe ulaşıyorum zaten mezun olur da giderim
verirsin canim sIKI TUtarsan kfc den falan yemessenolur tabikideeee. Bir ayda 5 kilo gayet iyi yapilabilir
sen yap ben yapmam onu fazla gelir banaShredden sonra yapıyormuş çoğu kişi sonuçları güzel göründü bana
Üzerine cila atmak lazım hem daha sıkılaşmam lazım
bugün niyeyse bi sıkıcı yabende öyle 36 forum var yetişmesi gereken ypruldum kafa almıyo
aynen canim ya zaman pekde gececek gibi durmuo, eve gidince neler yapicaksinn bakalimbende 6 da çıkıcam saat 14 ,25 daha sıkıldım hemde çookk
hahaha biliyorum yicem diye tutturdunZayıf noktama damarıma basıyorsun buki
Himmmm himmmmyürüyorumkii zaten hergünpazarteside spora başlıcam hergün diyorum bugün jiliana baslıcam diye ama yok başlayamıyorm hava çok sıcak cok fazla bunaltıcı
yarım kase mercimek çorbası 1 tabak taze fasulye bi kasede yoğurt yidim
ben şuan iyiyim klima açık püfür püfürr insallah hasta olmam
Paylas bakalmkaptanın dediğini yap yaptıgını yapmataam hadi artık düzelticem kendimi diyete devamm bugün hedefleri paylaşıyorum yarın karışır iki liste birbirine
evet kendine gel artk sanada kayicam fircayi yakindaRamazan bayram derken iyce cozuttum kabil ama basladim artik
Bende bende bende bendeeeeeeeBen eti yumusak severinlezzetli severim sade kavrulmus severin domtisli biberli de severin ben et severin krebe sarıp besamel soslu kasarli da severin severinnnnn et ben severin et verin ahahagahahah
geeel cabukkkk cabuk geeelBulasik falan yikadim ekmek yapicam onu yogurdum simdi esim kalkar onun kahvaltisi ise gicedek oyle gelerem geri
Himmmm himmmmafiyet olsun aksam hafif atlat
Paylas bakalm
evet kendine gel artk sanada kayicam fircayi yakinda
Bende bende bende bendeeeeeee
geeel cabukkkk cabuk geeel
Sabah yaptinmi sen kahvalti?aksam yemesem olur mu kahve icsem sadece eksi cıkmam lazım
ara vermeden yapmaya karar verdim sonradan sonra soğukluk olmasınAra vere vere yapacağım diyordun sen zaten 3 günde bir demiştin yanlış hatırlamıyorsam
Zaten çok bir kilon kalmadı ki kız
Hem yağlarını yakar hem sıkılaşırsın rahat rahat 27 günün kaldı bak öyle düşün
Ay tövbe yürümem bir daha dişçiye falan yaz vakti binerim otobüse giderim
Yürüyüş akşama
havanın sıcaklığından olsa gerek zamanla yarışarak iş yapınca bunaltıcı çıkıyorsen yap ben yapmam onu fazla gelir banaben telefonumdaki programa başlıcam karar verdim o hem hafif hem başlangıc için cok iyi bölgesel de secip ona göre yapabiliyosn başlamıştm bi ara yarım bıraktımdı tekkrar başlarımm
bugün niyeyse bi sıkıcı ya
Sabah yaptinmi sen kahvalti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?