- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.221
Ye bence cok guzellllyarın yazacam inşallah 58 olurum ya çok amin
hiç yemedim inanır mısın yesem mi
Ben kavurmasni yemedm.cok severiiim kavurmasını
hadi inşallahhh
valla ben şahsen cok umutluyum öyle bi konusuyosn ki baya farkla gelcek gibisin
afernGeldimbugunde karışık oldu biraz ya tam diyet olmadi
cok severiiim kavurmasını
hadi inşallahhh
valla ben şahsen cok umutluyum öyle bi konusuyosn ki baya farkla gelcek gibisin
Huu sen kax kilosun merak ettmmm bak simdiev toparlamak önümüzdeki hafta bana işkence olcak dip köşe girişecem halı silcem cam balkon dolap içleri ölüp biterim sanırım
Ye bence cok guzellll
Ben kavurmasni yemedm.
Ama ispit sapi var blirmsn ispitla kucuk kucuk koyden konserve geliyo o yumurtaki cok guzel oluyo
Annem e gidicem yarn dedm sakin bana ayrkiri bisey yapma diyoki ispit yapraginin dolmasi vae ondan yapcaktm diyo icide hamurla yapiliyoo hayrrr dedmmmmm hayrrrr sakinnnnnnnnn
afern
Dene yogurtlu vitamnli missssdenicemm
ooo baya isin var desene olsun canim böle böle yaparsin ne olcakkiev toparlamak önümüzdeki hafta bana işkence olcak dip köşe girişecem halı silcem cam balkon dolap içleri ölüp biterim sanırım
DuramiyomYe bence cok guzellll
Ben kavurmasni yemedm.
Ama ispit sapi var blirmsn ispitla kucuk kucuk koyden konserve geliyo o yumurtaki cok guzel oluyo
Annem e gidicem yarn dedm sakin bana ayrkiri bisey yapma diyoki ispit yapraginin dolmasi vae ondan yapcaktm diyo icide hamurla yapiliyoo hayrrr dedmmmmm hayrrrr sakinnnnnnnnn
afern
Suan kacsn ki gecen cumadan artimisn senartı cıkmam dimi
Suan kacsn ki gecen cumadan artimisn sen
bu demek değil ki dövmem yine döverim yanibende simdi dicektim keptin gelir keşke çocuğum olsaydın seni hergün döverdim derama demedin hayret
Dohtur bu ni
bencede bende öyle yapmayı planlıyormBir daha çok gerçekçi olcam valla sabitse sabit 1 kilo ise 1 kilo
o nasıl bişeymişş baktmda bulamadımmmYe bence cok guzellll
Ben kavurmasni yemedm.
afern
en fazla ne akdar ödem olur kii artı cıkmazsın bence ya sanmıyormay insallah busabah hersey cok iyi görünüodu tartida, tek korkum iki üc güne adet olmam lazim acaba birden ödem yaparmi en korktugummmmm
bende öyle düsünüorum canim, neyse yarin belli olcak heycanlandim yahuuuuen fazla ne akdar ödem olur kii artı cıkmazsın bence ya sanmıyorm
vur banaaaaaağbu demek değil ki dövmem yine döverim yani
ahahahaha
tıpta soğuk duş etkisi diyoruz biz buna
bencede bende öyle yapmayı planlıyorm
o nasıl bişeymişş baktmda bulamadımmm
en fazla ne akdar ödem olur kii artı cıkmazsın bence ya sanmıyorm
bu demek değil ki dövmem yine döverim yani
ahahahaha
tıpta soğuk duş etkisi diyoruz biz buna
bencede bende öyle yapmayı planlıyorm
o nasıl bişeymişş baktmda bulamadımmm
en fazla ne akdar ödem olur kii artı cıkmazsın bence ya sanmıyorm
semiz sevilmez mi bende akşam yapayım semiz evde 2 bağ kadar olcaktıçorba yok evde semizotu yaptı annem bide pilav ama ben sevmiyorum semizotu yemem yoğurt yerim bide kahve icerim
gecen cumadan +400 dün -100düm bigünde nasıl 500 artı cıktım anlamadım yatmadan su ıcmıstım cok belkı ondan olabılır anlayamadımregl oldum bide ilk günü o mu etkiledi acaba
Niye ki biseymi takiyosun kafanaaya kizlar benim iki gündür icimde acayip bi SIkinti var cok tuaf nedenini anliyamiorum, bide herseyi kafama takip duruorum, kendi kendime dertler cikariom ayyyy ne olcak benim bu halim yaaaa
72 kendi tartımda diyetisyende de 71Huu sen kax kilosun merak ettmmm bak simdi
öyle belli biseyde yok aslinda yani bi derdim var diyecek Allah sükür bi derdimde yok ama cok sIkilio icim... dönem dönem öyle hissedigim oluodu ama coktandir yoktu simdi yine öyle icim daralioNiye ki biseymi takiyosun kafanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?